FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 14 avg 2011, 20:52

Portillo je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.
Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetiti :D Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo :D Aj necemo vise sa off topicom, nema mi mrzeg perioda na forumu nego kad su klasici, bit ce svega veceras :mrgreen:
Jesil spremio zastavu ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2011, 20:53

Portillo je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.
Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetiti :D Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo :D Aj necemo vise sa off topicom, nema mi mrzeg perioda na forumu nego kad su klasici, bit ce svega veceras :mrgreen:
Gospoda? Ti si klasican primjer zasto to nije istina.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 avg 2011, 20:53

bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Jesil spremio zastavu ?
Kakvu ba zastavu?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2011, 20:56

Portillo je napisao/la:
nemati mrzeg perioda zato sto pushite vec godinama, otkad su ti uveli internet nisi se uspio pohvaliti s nekom kulturnom pobjedom reala u el classicu

hajd sad fini uzmi peglu, ispeglaj zastavu barce fino, skini heklanje s regala i okaci svetu zastavu, i polako se pripremaj za jos jednu pushionu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 avg 2011, 20:58

Romariooo je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
nemati mrzeg perioda zato sto pushite vec godinama, otkad su ti uveli internet nisi se uspio pohvaliti s nekom kulturnom pobjedom reala u el classicu

hajd sad fini uzmi peglu, ispeglaj zastavu barce fino, skini heklanje s regala i okaci svetu zastavu, i polako se pripremaj za jos jednu pushionu
Ufff, bogam' od 2006. Real je dozivio finih pobjeda nad Barcom. Koji si ti biser, jebote reis :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2011, 20:59

@Portillo
Ovu lijevo sto ponosno nosas na mom avataru :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 avg 2011, 21:08

zna li iko vecerasnji sastav ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 avg 2011, 21:17

Put autobusa sa igračima Barcelone od hotela od stadiona popraćen je incidentima! Josep Contreras, jedan od članova uprave Barçe, pogođen je kamenom!
Seljak ostaje seljak :evil:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 avg 2011, 21:19

DesimaL je napisao/la:
Put autobusa sa igračima Barcelone od hotela od stadiona popraćen je incidentima! Josep Contreras, jedan od članova uprave Barçe, pogođen je kamenom!
Seljak ostaje seljak :evil:
A jel' znas da su na isti nacin docekani i igraci Reala u Barceloni prosle godine?

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 14 avg 2011, 21:22

Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Thiago, Keita, Iniesta, Messi, Alexis i Villa :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2011, 21:25

Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita, Thiago, Iniesta, Alexis, Messi y Villa

evo sastava koji je izacio sport.es, vrlo zanimljivo

u odbrani jedino abidal klasicni odbrambeni

vezni red sa tiagom i napad s alexisom

uh meni je drago sto je ovako, taman da vidimo tiaga i alexisa

iako nam fali vise od pola prvog tima nema veze, real u najjacem sastavu igrat ce ofanzivno, samo dva zadnja vezna i ozil, di marija, ronaldo i benzema naprijed Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 avg 2011, 21:27

E da vidim kako fercera bez 5 vazni igraca.Malo me iznenadio sa thiagom i sanchezom,ali vjerujem da pep zna sta radi.

Btw:afellaya nema ni na klupi,dali je to zbog one povrede ili ?
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 14 avg 2011, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça ! Mes que un club !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2011, 21:29

Portillo je napisao/la: Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetiti :mrgreen:
gospodina da navija za real nisam vidio do sad...a isto tako ni muskarca da navija za real nisam vidio..sve neki ''cudni'' likovi i curice koje krisce kad vide ronalda
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2011, 21:31

DesimaL je napisao/la:E da vidim kako fercera bez 5 vazni igraca.Malo me iznenadio sa thiagom i sanchezom,ali vjerujem da pep zna sta radi.
pep ko pep, ako imalo sumnje da bi rizikovao s nekim igracem zbog povrede, nece ga ubaciti u prvi tim, al i ovako je dobro i zanimljivije, jedino sto ce mi falit pike radi sigurnosti u odbrani

kad vidimo da smo oslabljeni u odbrani, a real postavljen napadacki, trebalo bi veceras da sipaju golovi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 avg 2011, 21:34

strah me samo da Thiago nece moc odgovorit adekvatno zadacima u defanzivi, ovo ostalo i nekako ...
Jedino da zamijeni poziciju sa Keitom, Keita je ionako malo defanzivniji veznjak ...

VISCA BARCA e VISCA CATALUNIA !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 avg 2011, 21:37

jao postave :lol: :lol: al opet 1:3 na kraju ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2011, 21:39

eh ako barca dobije real sa ovim sastavom onda ce to biti prava komedija...

usput..sretno barci..a sretno i njima(da ne bude da nismo pozelili srecu :mrgreen: )
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2011, 22:01

Znaci igra el maestro Thiago :) ajde radi njega cu da pogledam tekmu 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 14 avg 2011, 22:10

Dajte mi link .... ovaj moj me **** -.-' daj bilo koji da radi .... :D Allaha vam :)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 avg 2011, 22:14

Robovlasnik je napisao/la:Dajte mi link .... ovaj moj me **** -.-' daj bilo koji da radi .... :D Allaha vam :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.