AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Puma » 13 avg 2011, 23:33

Ma on je medijski napuhan, a usput je i medijski unisten igrac

Francuzi su vidjeli u njemu nekog novog vodju, novog Platinija ili Zidanea, a on to realno nije mogao i nece moci dostici, a jos je cini mi se i malo umisljen i eto ti :D

moram priznati da sam i ja kontao "vidi sto se Milan zayebo" u onoj sezoni kad je Bordeaux bio prvak, a Gourcuff briljirao, al eto ispostavilo se da je to bila jedna od onih blic sezona koje se desavaju mnogim igracima i klubovima kada zablistaju kratak period a poslije ih nema nigdje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 avg 2011, 01:33

tony-mortale je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la: usput mislim da je montolivo igrač milana, nekako me ovo podsjeća na neki tajni dogovor kao i sa taiwom i mexesom, sljedeći je aquilani. kada bi mercato završio sa ovom dvojicom ja zadovoljan ako cassano ostane.
ma sve ok, ali ko će igrati tequartistu-sedorf jedino da igra do 65. pa onda u punu penziju :roll:
da formaciju mjenjamo nema smisla, niti imamo krila niti imamo potrebe mjenjati konja koji pobjeđuje, treba nam prava 10-ka onog starog kova, neko poput kake prije nekoliko godina, čak i ne mora biti ta vrhunska klasa(tkvih svakako sad i nema), ali tehnički potkovan igrač, da nije star sa solidnom brzinom i šta će nam više iko
Benificirani radni staž burazere hehehheheheheheh
Pa sad trequartista hm......Ganso mlad mislim da bi bio odlicno rijesenje,ako ne on onda Kaka,jeste izgubio na brzini al i dalje ima i vise nego strasan pas i genijalna rijesenja,on i Ibra bi bilo pakleni u napadu,al opet haj znaj sta ce onaj Galliani izmajmunisati on ko da je u zemlju propo nidje ga...Raiola radi 6 mjeseci na pojacanju nekom mocnom nigdje ni njega...sportitalia javlja kako smo blizu montoliva,i da Galliani pokusava na posudbu dovesti Kaku....tesko se nama do 31 og augusta hahahahahhaa a Gourcuff neka njega tamo u Lyonu cini se da je i Francuska liga postala prevelik zalogaj za njega.....ja ga recimo licno nikad nisam zalio kad je otisao nije mi se nikako svidio,kao recimo Merkel,zao mi je sto nije ostao i ovu sezonu sa nama Ibra je za njega rekao Allegriju pusti momka nek igra zna znanje :Dnece to Ibra za svakoga reci hahahhha

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 avg 2011, 07:51

ma nije galijani u zemlju propo već i on izgleda na odmoru, kažu na ibizi on i preziosi, mora i on malo odmoriti, a možda i dogovara da nam genoa opet nekog kupi pa na posudbu :lol:
http://imilan.tk/calciomercatomilan-gal ... 3/08/2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 avg 2011, 10:54

@tony što se tiče tog trequartiste istina kad bi montolivo došao samo bi seedorf bio taj igrač i eventualno ponekad boateng protiv slabih ekipa kao što je i prošle godine odigrao. ja gansa smatram gotovim dealom u januaru, jbg kad ovi komplikuju a i sam ganso kako svi znamo hoće da pobijedi barcu u januaru pa da onda pređe u milan. međutim jučer, prekjučer na goal.com čitam kako je real njegov san. ne znam je li patka ili je i on počeo nešto seruckati ko će mu ga znati :roll:
dotad bi se ekipa morala krpiti u ligi prvaka i prolaz grupne faze ne bi trebao biti upitan, jedino me brine veoma težak početak lige. sad ako žele gansa neće i aquilanija ili idu na kartu da je italijan stalno povrijeđen a mogu ga dovesti relativno jeftino pa nek bude onda backup za gansa koji je također pola sezone povrijeđen :lol:
dugo godina milan je imao najbolju veznu liniju u italiji, 2007. i u svijetu a napad tanak. sad je obratna situacija.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 avg 2011, 14:12

čuj njegov san, ja imam 2 sna isto, anglelina jolie i monica belucci, ali bogami kako godine prolaze izgleda se neće nikad ostvariti ti snovi, tako ni taj njegov isto, čuj on bi u real, a u realu veznih toliko da im ni na klupu svi nemogu stati i sad će oni baš još i njega sunce mamino dovesti.
plus copa americu je odigrao slabo skroz i nije me baš uvjerio da je on neka super klasa al et valjda može bolje od toga

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 avg 2011, 14:19

Još dodaš Kim Kardashian i Selmu Bajrami... :mrgreen: 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 avg 2011, 16:34

ramiral je napisao/la:Još dodaš Kim Kardashian i Selmu Bajrami... :mrgreen: 8-)

RECI DA SE ŠALIŠ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 avg 2011, 18:13

samo da napomenem za 15-ak min milan igra prijateljsku protiv malmea u švedskoj.
Malmoe vs Milan: ecco le formazioni ufficiali/here are the official line-ups:

Malmoe: Melicharek; Stenstrom, Andresson, Jansson, Hamad; Mehmeti, Pekalski, Mutavadzic, Durmaz; Figueiredo, Larsson.

Milan: Amelia; Antonini, Bonera, Rodrigo, Taiwo; Gattuso, Ambrosini, Emanuelson; Boateng; Cassano, Ibrahimovic.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 avg 2011, 18:58

Cassanooo 8-)

Emanuelson asisiro ...

Evo vam stream http://88.80.11.29/38615/watch-malmo-vs--acmilan" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 avg 2011, 19:08

1:1

A ja golčine što nam ga frejer zavuče s 20 m pord prečku :o

Edit: Ibra prečku iz slobodnjaka :o

1:1 Kraj prvog, tačno se vidi da nam fali Trequatrista, nema nikog da poveze te pasove prema napadačima, sve nekak ide na duge pasove i preskače se protivnička pola polovine terena ...

Bez kreativca teško ćemo ponovit prošlu sezonu, ovako se može najdalje do januara ...

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 avg 2011, 20:29

pogledao drugo samo, mali elly kriv za gol zadnji igrač i izgubio loptu ok mlad i ne treba mu zamjeriti, ali drugi malac kojeg sam juče spominjao kao potencijalno budućeg prvotimca kingsley boateng 1994 godište, zabio glavom za 2-2 na ubacivanje casana, inače ništa specijalni nismo odigrali, malme čak bio dosta bolji, ali isprobali su se neki igrači, a kad se zna da su oddo i bonera odigrali svih 90 min sve osim ubjedljivog poraza je dobro.
ibra se izgleda ozljedio, tj. ružno je stao i čim je izašao odmah su mu led stavljali, al nadam se da nije ozbiljno

slika
dresovi su inače u čast poznatog švedskog tria koji je nekad 50-ih harao u dresu milana GRE-NO-LI, pošto su sva trojica nažalost umrla ovo su vjerovatno njihovi nasljednici

haha a izgleda da su se pucali penali a ja ugasio stream, milan valjda dobio 5-4 :lol: :lol:
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 14 avg 2011, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 avg 2011, 20:43

Sjajan doček za Najboljeg napadača na Svijetu ...

Ovdje je transparent sa Ibrom i ljubičastim autom koje je on sebi postavio za cilj da ce ga imati kada ode u veci klub i da ce na registraciji pisati TOYS (dok je jos igrao u Malmeu) ima dokumentarac i kojem on govori o tome 8-)

slika

slika

Tri Legende 8-)

slika

slika

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 avg 2011, 01:39

Boateng_27 je napisao/la:
slika
čuveni gre-no-li :o

btw povreda ibre ne bi trebala biti ništa, vjerujem da se vraća za dva tri dana taman do tim trofeja. poslije utakmice normalno stajao i dao intervju tako da nije nista ozbiljno. nego cassano je pokazao magiju, imo ne smije otići!

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 03:22

Ja sam pročitao kao prevencije radi da će propustiti TIM Kup, po meni to bi bilo bolje, da ne rizikuje dodatnu povredu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 15 avg 2011, 13:32

Kad je TIM Cup ???

i btw samo nekoliko dana će bit out

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 13:44

U četvrtak je Trofeo TIM Kup, a u nedjelju Berlusconi Kup :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 avg 2011, 14:37

evo baš radi ovih stvari mora allegri imati širinu na klupi i kad je napad u pitanju, zato cassano mora ostati. allegri je rekao da će ostati i da ako ovako nastavi da je starter ali ukoliko antonio želi napustiti onda ga neće zadržavati, znači sve je do cassana.
kad su pojačanja u pitanju fabregas kroz koji sat potpisiva za barcu, znači jedan mr. x manje 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 avg 2011, 15:04

baresi#6 je napisao/la:evo baš radi ovih stvari mora allegri imati širinu na klupi i kad je napad u pitanju, zato cassano mora ostati. allegri je rekao da će ostati i da ako ovako nastavi da je starter ali ukoliko antonio želi napustiti onda ga neće zadržavati, znači sve je do cassana.
kad su pojačanja u pitanju fabregas kroz koji sat potpisiva za barcu, znači jedan mr. x manje 8-)
fabregas zvanicno pet godina u barceloni
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 avg 2011, 15:17

od svih silnih iksova :lol: ostali sad aquilani :x , montolivo :P , ganso :D ili eventualno neka posudba kake :o .
a casano je rezerva kako god okreneš, tako da vjerujem da se njemu ide negdje gdje će biti prva violina, jest onda tanja klupa ali ima dosta dobrih napadača koje se može dovesti za lovu koju bi dobili za antonija tako da to i nije problem, ima robi robinjo, pato, pa pippo mio.
u četvrtak je TIM CUP to je onaj bezvezni gdje se igra po poluvrijeme protiv intera i juventusa, i to najčešće sa potpuno različitim sastavima i nikom nije jasno šta taj cirkus pretstavlja, a onda protiv juventusa berlusconi cup (u čast silvijevog ova luigia :roll: ) sa juventusom, normalna utakmica 90 minuta, isto ne pretjerano važna ali obično se igra u vrlo jakim sastavima i tek tad će se vidjeti šta je juve uradio, jer dosad ove provjere i nisu ništa pokazale, dok je milan igrao u pekingu super kup i pokazali da mogu puno toga u sljedećoj sezoni.
neke glasine kažu da će tad biti pretstavljen taj X
1999, xavi bio pred prelaskom u milan, igrao za barsu B, a prvi tim se činio daleko tad, al mu mama nije dala, e kud nije kakav buntovnik koji ne sluša mamu, http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=59113" onclick="window.open(this.href);return false;

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 avg 2011, 16:56

Milan ove godine ako se ne pojaca nema sta traziti u LP jer realno Gatto Ambro Bommel i co nije vise klaibar za vece domate u LP....Barca se odlicno pojacala do sada...ocekujem Monotoliva i jos jednog superstara bez 2 vezna igraca bojim se da milan nema sta traziti u LP

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: betton i 0 gostiju.