SVI NA KOSEVOOOOO !
Momci zasluzuju podrsku , MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
oko organizacije gostovanja , moze neko da mi javi s cim se se ic , kakvi su planovi , vozom , autobusom , ili

u subotu se igra 20.08.2011, a u srijedu 24.08.2011. igramo kući protiv Kozare, tako piše na stranici saveza. e sad ne znam hoće li biti prenosa tekme između Sarajeva i Veleža, pošto se igra još jedna interesantna tekma narednog vikenda a to je Široki i Borac...vm22 je napisao/la:mislim da je u srijedu utakmica.AlemC85 je napisao/la:u subotu Sarajevo i Velež igraju abd 115. derbi sjevera i juga, nek e neko javi, kada stigne ovu brojku![]()
![]()
PS:
Odlicna utakmica, Varesanovic izvrsio par izmijena u odnosu na proslu utakmicu, puno bolja igra, i drago mi je zbog Kajtaza da je zabio
znao sam da je nesto u srijedu, pobrko samAlemC85 je napisao/la:u subotu se igra 20.08.2011, a u srijedu 24.08.2011. igramo kući protiv Kozare, tako piše na stranici saveza. e sad ne znam hoće li biti prenosa tekme između Sarajeva i Veleža, pošto se igra još jedna interesantna tekma narednog vikenda a to je Široki i Borac...vm22 je napisao/la:mislim da je u srijedu utakmica.AlemC85 je napisao/la:u subotu Sarajevo i Velež igraju abd 115. derbi sjevera i juga, nek e neko javi, kada stigne ovu brojku![]()
![]()
PS:
Odlicna utakmica, Varesanovic izvrsio par izmijena u odnosu na proslu utakmicu, puno bolja igra, i drago mi je zbog Kajtaza da je zabio
tako nam drug Kalajdžić vodi omladinsku školu, sramotan poraz, hoće li neko reagovati nakon ovog poraza...samosarajvo je napisao/la:Potop vasih juniora u mostaru![]()
1-7 za Sarajevo je zavrsilo
Nažalost vaša omladinska škola je trenutno najslabija u PL , koju got tabelu pogledam Velež zadnji .Nadam se da če te i tu staviti prave ljude na prava mijesta.VELEZDOGROBA je napisao/la:SRAMOTA ZA NASE JUNIORE!!!!
AL ZA SVE JE KRIV KRIMINALAC AVDO KALAJDZIC koga nije briga hoce ili izaci ijedan igrac iz omladinske skole.Nkemu je vazno da on pare uzima od djece.Za lijeka ti dabogda trebale avdo......
Odlazi iz svetinje AVDO LOPOVE!!!!!!
Ma nemoj tako na Avdu sve mu u kućj gorilo osim sijalice.VELEZDOGROBA je napisao/la:avdo kalajdzic poserem mu se usta!!!!!
MostaracVelezovac je napisao/la:Ma nemoj tako na Avdu sve mu u kućj gorilo osim sijalice.VELEZDOGROBA je napisao/la:avdo kalajdzic poserem mu se usta!!!!!
AMIN !Ra`81 je napisao/la:Jao raja, sinoc sam sanjao da smo satrali Sarajeva 1-4AMIN Bože
Nek mu ja laka Mostarska zemlja ...nem73 je napisao/la:Jutros je u Mostaru umro Nenad „Ćeća“ Bijedić (52). Popularni „Ćeća“...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.