Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
dok je ljudi koji ce kupovati karte za tako bezobrazne cjene,bice i naseg divnog saveza,a neto ko hocete daih otjerate
Šta predlažeš? Da ne idemo na utakmicu?lolo je napisao/la:dok je ljudi koji ce kupovati karte za tako bezobrazne cjene,bice i naseg divnog saveza,a neto ko hocete daih otjerate
Ne bih to propustio ni za šta na svijetu!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- lolo d pitar
- Kontakt:
kad bi tri utakmcie za redom,postupili po tom tvom prijedlogu,da ne idemo na utakmice,otjerali bi bagruVirtu4l je napisao/la:Šta predlažeš? Da ne idemo na utakmicu?lolo je napisao/la:dok je ljudi koji ce kupovati karte za tako bezobrazne cjene,bice i naseg divnog saveza,a neto ko hocete daih otjerate
ali ne,ti plati 40 km,hrani savez,pa ces sutra nesto ko protestvovati,**** im mater,i tako to
jao kakav smo mi narod
Koji ti je k...c covjece ako ti se ne ide na tekmu ne moras ni ici niko te ne tjera...lolo je napisao/la:kad bi tri utakmcie za redom,postupili po tom tvom prijedlogu,da ne idemo na utakmice,otjerali bi bagruVirtu4l je napisao/la:Šta predlažeš? Da ne idemo na utakmicu?lolo je napisao/la:dok je ljudi koji ce kupovati karte za tako bezobrazne cjene,bice i naseg divnog saveza,a neto ko hocete daih otjerate
ali ne,ti plati 40 km,hrani savez,pa ces sutra nesto ko protestvovati,**** im mater,i tako to
jao kakav smo mi narod
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Nije fazon iskroistavat jadni narod,znaju da bi mi u ovakvoj situaciji kakvoj je sada repka dali zadnju paru...Razumijem ja da treba love savezu ali nije fazon,dajte da se napune tribine ,otjeruju nas s tribina...
nick je napisao/la:hmmm mojne se sta uvrijedit ali su te ogulili momackisecer je napisao/la:Ne znam, meni(gledajuci ocima nekih Bosanaca) to uopste nije puno uzmemo li u obzir vrijednost te utakmice.
Znam da su tih 20 km puno za ucenike, ali za nekoga ko radi sigurno nije.
Par puta sa angazovao majstore(zidare, tesare) i njihova dnevnica je bila 80 km. Znaci, moraju odvojiti 1/4 dnevnice. Meni je varioc uzeo 20 km za 15 min. posla.
Evo, skoro je boksao Klicko i VIP karta u koju je ukljucen vip raum, kostala je 1.800E
mislim da je u zenici prosjecna plata 300-400 maraka pa skontaj koliko je onda 40km covjek sto hoce da ode na zapad sa dvoje djece mora izvalit skoro 200 maraka

Moze bit´.
Bilo je i jeftinijih(oko 50 km) ali su to uglavnom fuseri.
Nego, sta je sa ostalim tribinama na kojima ce cijena biti 20 km?
Ok, na nogama si, ali to nije problem za omladinu.
August, sezona unosena cumura i cijepanja drva, dizanja crijepa (kao momak sam tako zaradjivao)
Znaci, omladine nam nece faliti na tekmi

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
eh tu je malo specificna situacija to su navijacke tribine i tu budu navijaci celika i cim ne znaju sta ce pocnu **** te sarajavo i sl.. 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nema stojecih mjesta u uefa/fifa-utakmicama, samo su dozvoljena sjedeca. ali ce na te "jeftine" tribine biti smjesteni navijaci. tako da tu neces vidjeti ako ne stojis. osim toga i mjesto za gostujuce navijace ce se morati ostaviti, i ako ih vjerovatno nece puno doci.secer je napisao/la:![]()
Moze bit´.
August, sezona unosena cumura i cijepanja drva, dizanja crijepa (kao momak sam tako zaradjivao)
a na tribini robijasa je svako nepozeljan ko nije zenicanin. a na drugoj strani ce biti vecinom bhf.
ma sta je nepozeljan?? protiv belgije ja sam bio na juznoj i nije nikakvog belaja bilo,robijasi bili na jednom dijelu a ovi ostali na drugom dijelu juga i navijalidino-92 je napisao/la:nema stojecih mjesta u uefa/fifa-utakmicama, samo su dozvoljena sjedeca. ali ce na te "jeftine" tribine biti smjesteni navijaci. tako da tu neces vidjeti ako ne stojis. osim toga i mjesto za gostujuce navijace ce se morati ostaviti, i ako ih vjerovatno nece puno doci.secer je napisao/la:![]()
Moze bit´.
a na tribini robijasa je svako nepozeljan ko nije zenicanin. a na drugoj strani ce biti vecinom bhf.
pa dobro, mozda je protiv belgije bilo tako. ali bilo je dosta utakmica u zenici gdje su robijasi pravili probleme, evo u rukometu kad se igralo u areni sta su samo radili.
Opsuj i ti njima Zenicunick je napisao/la:eh tu je malo specificna situacija to su navijacke tribine i tu budu navijaci celika i cim ne znaju sta ce pocnu **** te sarajavo i sl..

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
secer je napisao/la:Opsuj i ti njima Zenicunick je napisao/la:eh tu je malo specificna situacija to su navijacke tribine i tu budu navijaci celika i cim ne znaju sta ce pocnu **** te sarajavo i sl..
i usput ponesi grob sa sobom kad opsujes....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma necu beze ce se zakuhat pa cu ih morat sve prebitsecer je napisao/la:Opsuj i ti njima Zenicunick je napisao/la:eh tu je malo specificna situacija to su navijacke tribine i tu budu navijaci celika i cim ne znaju sta ce pocnu **** te sarajavo i sl..

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- velez_mostar
- Kontakt:
I ja sam bio na jugu,normala,sve je bilo u redu,ali su malo Robijasi bili dosadni sa svojim navijackim pjesmama,ta nije Celik igrao,i onda nesto psuju pitarima,ne mislim da je to mjesto za takva prepucavanja.
A,i generalno bi bilo lijepo da neko napravi jos koju navijacku stvar i da se pjeva,jer smo stvarno jadni navijaci "bosna je sampion","nedaj se bosno","hajmo,zapad",i najstupidoznija na svijetu "bosnom behar probeharao",uzas,uzas..prvo .cega je Bosna sampion,drugo cuj nedaj se Bosno,k'o da je rat,i Bosnom behar preobeharao,mene zivot razocarao,kakve **** veze ima razocarenje u zivot da navijanjem..kako pateticno.
Posto sam ja vjerovatno jedan od impulsivnijih,i energicnijih navijaca nase repke,jer sam izvan sebe u svakom smislu kad igra repka,pa mi jos vise smeta kad nemamo organizaciju.
I,jos nesto,zadnji put da sam odgledao utakmicu sa juga ,nista nisam vidio.,,apsolutno nista se ne vidi,jos kad si blizu mreze,katastrofa,od sad na Zapad taman karta 2 stoje bila!
A,i generalno bi bilo lijepo da neko napravi jos koju navijacku stvar i da se pjeva,jer smo stvarno jadni navijaci "bosna je sampion","nedaj se bosno","hajmo,zapad",i najstupidoznija na svijetu "bosnom behar probeharao",uzas,uzas..prvo .cega je Bosna sampion,drugo cuj nedaj se Bosno,k'o da je rat,i Bosnom behar preobeharao,mene zivot razocarao,kakve **** veze ima razocarenje u zivot da navijanjem..kako pateticno.
Posto sam ja vjerovatno jedan od impulsivnijih,i energicnijih navijaca nase repke,jer sam izvan sebe u svakom smislu kad igra repka,pa mi jos vise smeta kad nemamo organizaciju.
I,jos nesto,zadnji put da sam odgledao utakmicu sa juga ,nista nisam vidio.,,apsolutno nista se ne vidi,jos kad si blizu mreze,katastrofa,od sad na Zapad taman karta 2 stoje bila!
pa onda ima:velez_mostar je napisao/la:I ja sam bio na jugu,normala,sve je bilo u redu,ali su malo Robijasi bili dosadni sa svojim navijackim pjesmama,ta nije Celik igrao,i onda nesto psuju pitarima,ne mislim da je to mjesto za takva prepucavanja.
volim te bosno, hajmo bosno bosno .... , za bosnom tugujem ..., hajmo na noge, pa jedna si jedina, ko ja sa makar jednom odpjeva tokom utakmice, pa onda: ko ne skace mrzi bosnu.
ima tu jos koja pjesma. mozda je malo, ali kod nas se kasno pocelo organizovano pratit repke, tek je oko 2003-04 pocelo. a dolaze i uvijek nove pjesme, samo se moraju primjeniti na stadionu.
a robijasi nepomazu tome, navijanje za celik, i psujenje mater svakome ko ne pjeva uz njih. eno pogledajte sta su radili protiv rusije u zenickoj areni
NK Rijeka [5 - 0] NK Lokomotiva
A ko je dao 5 golova ???
4' [1 - 0] A. Sharbini
27' [2 - 0] A. Sharbini
35' [3 - 0] A. Sharbini
51' [4 - 0] A. Sharbini (pen.)
68' [5 - 0] A. Sharbini
Momak rastura stvarno,vrijeme je da mu NF/S BiH sredi pasos i da ga pozovu 12 protiv irana

A ko je dao 5 golova ???
4' [1 - 0] A. Sharbini
27' [2 - 0] A. Sharbini
35' [3 - 0] A. Sharbini
68' [5 - 0] A. Sharbini
Momak rastura stvarno,vrijeme je da mu NF/S BiH sredi pasos i da ga pozovu 12 protiv irana

ovaj igrac nema veze sa temom u cijem se naslovu spominje BiHjessus123 je napisao/la:NK Rijeka [5 - 0] NK Lokomotiva
A ko je dao 5 golova ???
4' [1 - 0] A. Sharbini
27' [2 - 0] A. Sharbini
35' [3 - 0] A. Sharbini
68' [5 - 0] A. Sharbini
Momak rastura stvarno,vrijeme je da mu NF/S BiH sredi pasos i da ga pozovu 12 protiv irana![]()
![]()
- lolo d pitar
- Kontakt:
imaju dva sarbinija,anas i ahmed,pa sad ne znam koji je dao kolko golova,a kojeg ciro hoce zvati u repkujessus123 je napisao/la:NK Rijeka [5 - 0] NK Lokomotiva
A ko je dao 5 golova ???
4' [1 - 0] A. Sharbini
27' [2 - 0] A. Sharbini
35' [3 - 0] A. Sharbini
68' [5 - 0] A. Sharbini
Momak rastura stvarno,vrijeme je da mu NF/S BiH sredi pasos i da ga pozovu 12 protiv irana![]()
![]()
a dzeko i ibisevic bi dali 20 ovoj ekipi

Mislim da su obojica dali po tri gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- majestic24
- Kontakt:
Upravu si. Ma ako mogu srediti da igra za Bosnu,sto da ne,od viska glava ne boli!!Virtu4l je napisao/la:Mislim da su obojica dali po tri gola.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...