FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 14 avg 2011, 02:01

To je tacno, samo kazem da je logicnije da klasicni DMF uzme cetvorku.
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2011, 02:20

Da se zagrijemo malo:

[youtube][/youtube]

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 14 avg 2011, 02:33

slika :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 14 avg 2011, 09:10

Ad0 je napisao/la:slika :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 avg 2011, 11:12

Donnie Darko je napisao/la:Da se zagrijemo malo:

[youtube][/youtube]
jao Xavia majstora...koji car..

a vidite Pepea
konta majku li mu njegovo, nece on vako vise nogu mu ja lomim.. :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2011, 12:15

Ad0 je napisao/la:slika :lol: :lol: :lol:
Dobra :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 14 avg 2011, 13:00

Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 14 avg 2011, 13:08

Ko prenosi tekmu večeras?

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 14 avg 2011, 13:13

Sajoni je napisao/la:Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav. ;)
slazem se sa tobom oko svega ali ja se nadam da veceras protiv frankovaca ne "dozivimo "debakl jer kao sto si ti naveo ima mnogo argumenata koji potkrepljuju tvrdnje da su frankovci veceras blagi favorit .sto znaci da se treba paziti iznanađenja . samo se nadam de "cemo"na bernabeuu veceras gledati prije svega nogomet bez ikavih drugih stvari koje bi unistile jedinstven spektakl koji nas ocekuje .

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 avg 2011, 13:14

Sajoni je napisao/la:Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav. ;)
Ne treba previše davati znacaja ovom trofeju Super kupa, ali treba madridske rome izdominirati kao i dosad što se radilo - cisto da se zna ko je gazda u Primeri...previše su poceli režati, prijetiti i velicati svoje zvijezdice, neke komparacije individualne i slicna sranja.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 14 avg 2011, 13:25

slika

Engleski petoligaški klub Forest Green Rovers inspirisan izgledom Barceloninog klupskog grba, promijenio je svoj :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2011, 14:20

Mentalist je napisao/la:samo se nadam de "cemo"na bernabeuu veceras gledati prije svega nogomet bez ikavih drugih stvari koje bi unistile jedinstven spektakl koji nas ocekuje .
nemoj se previse nadati tome, barem dok porque vodi real.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 14 avg 2011, 14:25

Evo čitam Real je favorit u ovoj utakmici. I odmah se njihovi navijači malo dižu. Prerano su nas otpisali ....
mes que un club

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 avg 2011, 14:30

Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al et :) Bez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci :)

Mada nemam nista protiv tih vasih prognoza pobjede Reala :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 avg 2011, 14:43

tyler durden je napisao/la:Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al et :) Bez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci :)
igra ista ekipa kao u finalu lp.. ali ocigledno to je nedovoljno uigrano :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2011, 14:43

Mentalist je napisao/la:
slazem se sa tobom oko svega ali ja se nadam da veceras protiv frankovaca ne "dozivimo "debakl jer kao sto si ti naveo ima mnogo argumenata koji potkrepljuju tvrdnje da su frankovci veceras blagi favorit .sto znaci da se treba paziti iznanađenja . samo se nadam de "cemo"na bernabeuu veceras gledati prije svega nogomet bez ikavih drugih stvari koje bi unistile jedinstven spektakl koji nas ocekuje .
Sto bi ga po njihovoj logici znacilo da samo ako Real pobjedi bit ce regularno. Po njohovim reakcijama samo kad su kup dobili 1:0 to je bilo regularno. :shock: Kad ih gazimo nije :oops:

p.s. uvijek nesto prigovaraju da simuiramo. Postaju onaj baner Biskvita na travi i slicne gluposti a ne broje poraze.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 avg 2011, 14:49

Scof1eld je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al et :) Bez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci :)
igra ista ekipa kao u finalu lp.. ali ocigledno to je nedovoljno uigrano :roll:

pogresno sam se izrazio,mislio sam iako nisu prosli kroz pretjerano jake pripreme sa sastavom koji ce vjerovatno veceras izaci ;)

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 avg 2011, 15:01

da li ce biti prenos na nekom tv kanalu..mislim na ov e arene sport i domace :?:
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2011, 15:22

samo neznalice mogu govoriti da je veceras real favorit, nakon nekoliko sezona blamaza i sramocenja da budu favoriti protiv nas, to je smijesno

bilo bi lijepo veceras gledati tiaga od prve minute, da ga vidimo na djelu u jacim utakmicama, a nadam se da ce i alexix dobiti sansu, barem 20 minuta

predsezona nema nikakve veze, nasi su toliko uigrani da zmireci mogu igrati, stradanje reala veceras je neminovnost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 14 avg 2011, 15:40

Romariooo je napisao/la:samo neznalice mogu govoriti da je veceras real favorit, nakon nekoliko sezona blamaza i sramocenja da budu favoriti protiv nas, to je smijesno

bilo bi lijepo veceras gledati tiaga od prve minute, da ga vidimo na djelu u jacim utakmicama, a nadam se da ce i alexix dobiti sansu, barem 20 minuta

predsezona nema nikakve veze, nasi su toliko uigrani da zmireci mogu igrati, stradanje reala veceras je neminovnost
iz tvojih usta u bozije usi ali bojim se......

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.