FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
To je tacno, samo kazem da je logicnije da klasicni DMF uzme cetvorku.
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da se zagrijemo malo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ad0 je napisao/la:![]()
![]()
![]()

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jao Xavia majstora...koji car..Donnie Darko je napisao/la:Da se zagrijemo malo:
[youtube][/youtube]
a vidite Pepea
konta majku li mu njegovo, nece on vako vise nogu mu ja lomim..

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
DobraAd0 je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Ko prenosi tekmu večeras?
slazem se sa tobom oko svega ali ja se nadam da veceras protiv frankovaca ne "dozivimo "debakl jer kao sto si ti naveo ima mnogo argumenata koji potkrepljuju tvrdnje da su frankovci veceras blagi favorit .sto znaci da se treba paziti iznanađenja . samo se nadam de "cemo"na bernabeuu veceras gledati prije svega nogomet bez ikavih drugih stvari koje bi unistile jedinstven spektakl koji nas ocekuje .Sajoni je napisao/la:Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav.
Ne treba previše davati znacaja ovom trofeju Super kupa, ali treba madridske rome izdominirati kao i dosad što se radilo - cisto da se zna ko je gazda u Primeri...previše su poceli režati, prijetiti i velicati svoje zvijezdice, neke komparacije individualne i slicna sranja.Sajoni je napisao/la:Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav.
Engleski petoligaški klub Forest Green Rovers inspirisan izgledom Barceloninog klupskog grba, promijenio je svoj

- Donnie Darko
- Kontakt:
nemoj se previse nadati tome, barem dok porque vodi real.Mentalist je napisao/la:samo se nadam de "cemo"na bernabeuu veceras gledati prije svega nogomet bez ikavih drugih stvari koje bi unistile jedinstven spektakl koji nas ocekuje .
Evo čitam Real je favorit u ovoj utakmici. I odmah se njihovi navijači malo dižu. Prerano su nas otpisali ....
mes que un club
- tyler durden
- Kontakt:
Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al et
Bez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci 
Mada nemam nista protiv tih vasih prognoza pobjede Reala

Mada nemam nista protiv tih vasih prognoza pobjede Reala

igra ista ekipa kao u finalu lp.. ali ocigledno to je nedovoljno uigranotyler durden je napisao/la:Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al etBez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci
![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
Sto bi ga po njihovoj logici znacilo da samo ako Real pobjedi bit ce regularno. Po njohovim reakcijama samo kad su kup dobili 1:0 to je bilo regularno.Mentalist je napisao/la:slazem se sa tobom oko svega ali ja se nadam da veceras protiv frankovaca ne "dozivimo "debakl jer kao sto si ti naveo ima mnogo argumenata koji potkrepljuju tvrdnje da su frankovci veceras blagi favorit .sto znaci da se treba paziti iznanađenja . samo se nadam de "cemo"na bernabeuu veceras gledati prije svega nogomet bez ikavih drugih stvari koje bi unistile jedinstven spektakl koji nas ocekuje .Sajoni je napisao/la:Ne treba braćo Barcelonisti podcjenivački tako se ponašati.Mislim da su frankovci večeras favoriti.Činjenice su tu i treba ih sagledati.Imamo par povreda,nismo još u punom pogonu,igrači sa Copa Americe su vjerovatno umorni a pripremne tekme nismo Bog zna šta odradili.Iako Murinjo kaže da je ovaj Superkup nebitan za njih je vrlo bitak kao i za nas.Iskreno rečeno nemam neki filing da ćemo pobijediti,čak su moja skromna očekivanja da ćemo ubjedljivo izgubit.Eto nek me niko pogrešno ne shvati samo sam iz svog ugla pokušao dati neki stav.

p.s. uvijek nesto prigovaraju da simuiramo. Postaju onaj baner Biskvita na travi i slicne gluposti a ne broje poraze.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- tyler durden
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:igra ista ekipa kao u finalu lp.. ali ocigledno to je nedovoljno uigranotyler durden je napisao/la:Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al etBez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci
![]()
pogresno sam se izrazio,mislio sam iako nisu prosli kroz pretjerano jake pripreme sa sastavom koji ce vjerovatno veceras izaci

da li ce biti prenos na nekom tv kanalu..mislim na ov e arene sport i domace 

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
samo neznalice mogu govoriti da je veceras real favorit, nakon nekoliko sezona blamaza i sramocenja da budu favoriti protiv nas, to je smijesno
bilo bi lijepo veceras gledati tiaga od prve minute, da ga vidimo na djelu u jacim utakmicama, a nadam se da ce i alexix dobiti sansu, barem 20 minuta
predsezona nema nikakve veze, nasi su toliko uigrani da zmireci mogu igrati, stradanje reala veceras je neminovnost
bilo bi lijepo veceras gledati tiaga od prve minute, da ga vidimo na djelu u jacim utakmicama, a nadam se da ce i alexix dobiti sansu, barem 20 minuta
predsezona nema nikakve veze, nasi su toliko uigrani da zmireci mogu igrati, stradanje reala veceras je neminovnost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
iz tvojih usta u bozije usi ali bojim se......Romariooo je napisao/la:samo neznalice mogu govoriti da je veceras real favorit, nakon nekoliko sezona blamaza i sramocenja da budu favoriti protiv nas, to je smijesno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.