Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
moze li iko naci preko justin.tv da gledamo tranmere liverpool ??? 

- reds_forever
- Kontakt:
Peter Crouch could well be set for a move back to Anfield this summer, according to reports today.
The Portsmouth striker was linked with a move to Liverpool earlier in the summer and comments from Tottenham boss Harry Redknapp suggest he has lost a bidding war for him.
This morning’s Telegraph reports:
Benitez is believed to have been watching Crouch since he left Liverpool and has asked to be kept abreast of developments.
Crouch was sold last summer for £11million shortly before Reds boss Rafa Benitez signed Robbie Keane, leaving behind fond memories with the fans.
He scored 11 goals in 35 appearances for Portsmouth last season and is one of the current England squad’s most prolific goalscorers with 16 goals in 34 games for his country.
Last week, however, Crouch rejected a move to Sunderland insisting he would be happier with life in the south of England. But could Merseyside tempt the 6ft 7inch striker back?
+ jos kad slusam rafu kako govori kao da se o alonsu uopste nije govorilo...ili dobro laze ili stvarno ni alonso ne zeli otici niti ga on zeli pustiti
@ OTNYS_YNWA : evo ja sam sad pretrazila na justin.tv nema nista,malo cu jos pokusat preko googlea da nadjem barem textualni prenos
The Portsmouth striker was linked with a move to Liverpool earlier in the summer and comments from Tottenham boss Harry Redknapp suggest he has lost a bidding war for him.
This morning’s Telegraph reports:
Benitez is believed to have been watching Crouch since he left Liverpool and has asked to be kept abreast of developments.
Crouch was sold last summer for £11million shortly before Reds boss Rafa Benitez signed Robbie Keane, leaving behind fond memories with the fans.
He scored 11 goals in 35 appearances for Portsmouth last season and is one of the current England squad’s most prolific goalscorers with 16 goals in 34 games for his country.
Last week, however, Crouch rejected a move to Sunderland insisting he would be happier with life in the south of England. But could Merseyside tempt the 6ft 7inch striker back?
+ jos kad slusam rafu kako govori kao da se o alonsu uopste nije govorilo...ili dobro laze ili stvarno ni alonso ne zeli otici niti ga on zeli pustiti
@ OTNYS_YNWA : evo ja sam sad pretrazila na justin.tv nema nista,malo cu jos pokusat preko googlea da nadjem barem textualni prenos

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- reds_forever
- Kontakt:
http://lfcglobe.com/stream-links-tranme ... pool-xi-a/OTNYS_YNWA je napisao/la:moze li iko naci preko justin.tv da gledamo tranmere liverpool ???
klikni na ovo stream 1 pa javljaj rezultat,imam jos malo limita pa nek bude barem 1 mjesec bez prekoracenja

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- majestic24
- Kontakt:
Gubi Liverpool 1:0. Neki Shuker zabio!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- reds_forever
- Kontakt:
David Martin, Emmanuel Mendy, Stephen Darby, Daniel Ayala, Robbie Threlfall, Victor Palsson (c), Nathan Eccleston, Steven Gerrard, Gerardo Bruna, David Amoo, Vincent Weijlmajestic24 je napisao/la:Gubi Liverpool 1:0. Neki Shuker zabio!!!
Subs: Steven Irwin, Chris Oldfield, Andras Simon, Jordy Brouwer, Ryan Crowther, Vitor Flora, Nikola Saric, Chris Mavinga, Adam Hammill.
Nisam sigurna da li gerrard igra,ali kad vidim ova imena...

Uvijek imas 500 MB vise nego sto je propisano ugovorom. Ja svaki put prekoracim, ali nikad mi u racunu ne dođe da moram dodatno platiti, a inace bih tih 500 MB morao platiti 5 KM. Samo ti uzivaj u utakmici.reds_forever je napisao/la: http://lfcglobe.com/stream-links-tranme ... pool-xi-a/
klikni na ovo stream 1 pa javljaj rezultat,imam jos malo limita pa nek bude barem 1 mjesec bez prekoracenja

Evo procitao sam da Liverpool gubi. Zar Suker jos uvijek igra?

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Silma_liverpool
- Kontakt:
Liverpool
Gerrard oslobođen optužbe za napad
Nogometaš Liverpoola Steven Gerrard oslobođen je optužbe za napad na DJ-a Marcusa McGeeja u jednom liverpulskom noćnom klubu.
Steven Gerard
Steven Gerard
Porota na Liverpulskom kraljevskom sudu odlučila je da 29-godišnji engleski reprezentativac nije kriv za incident koji se dogodio u decembru prošle godine. Gerrard je tokom suđenja priznao da je udario McGeeja, ali je tvrdio da se to dogodilo u samoobrani.
Kapetan “redsa” je razinu svoje pijanosti ocijenio sedmicom na tabeli od jedan do deset, ali je utvrdio i da nije izgubio kontrolu.
Do incidenta je došlo kada je upravitelj kluba navodno dopustio Gerrardu da bira muziku, ali McGee na to nije pristao. Došlo je do tuče u kojoj su sudjelovala i šestorica Gerrardovih prijatelja koji su svi priznali krivicu.
- Bio sam uvjeren da je Marcus krenuo prema meni kako bi me udario. Zato sam ja prvi podigao šake - objasnio je Gerrard zašto je udario McGeeja.
Nakon oslobađajuće presude, Liverpoolov veznjak je okupljenim novinarima rekao kako je sretan što će se sada u potpunosti moći koncentrisati na nogomet.
ovo mi je najbolji poklon za rođendan

Gerrard oslobođen optužbe za napad
Nogometaš Liverpoola Steven Gerrard oslobođen je optužbe za napad na DJ-a Marcusa McGeeja u jednom liverpulskom noćnom klubu.
Steven Gerard
Steven Gerard
Porota na Liverpulskom kraljevskom sudu odlučila je da 29-godišnji engleski reprezentativac nije kriv za incident koji se dogodio u decembru prošle godine. Gerrard je tokom suđenja priznao da je udario McGeeja, ali je tvrdio da se to dogodilo u samoobrani.
Kapetan “redsa” je razinu svoje pijanosti ocijenio sedmicom na tabeli od jedan do deset, ali je utvrdio i da nije izgubio kontrolu.
Do incidenta je došlo kada je upravitelj kluba navodno dopustio Gerrardu da bira muziku, ali McGee na to nije pristao. Došlo je do tuče u kojoj su sudjelovala i šestorica Gerrardovih prijatelja koji su svi priznali krivicu.
- Bio sam uvjeren da je Marcus krenuo prema meni kako bi me udario. Zato sam ja prvi podigao šake - objasnio je Gerrard zašto je udario McGeeja.
Nakon oslobađajuće presude, Liverpoolov veznjak je okupljenim novinarima rekao kako je sretan što će se sada u potpunosti moći koncentrisati na nogomet.
ovo mi je najbolji poklon za rođendan

- reds_forever
- Kontakt:
Za gerrarda - vec objavljeno...sretan rodjendan,da jos hocemo pobijediti Tranmere... i meni bi bio poklon iako mi nije rodjendanSilma_liverpool je napisao/la:Liverpool
ovo mi je najbolji poklon za rođendan![]()

@Trasimaco : meni svaki mjesec 30 - 45 KM racun,a ne skinem 10 pjesama u mjesecu,malo vise youtube,al stvarno ne znam sta mi toliko potrosi,mijenjam stalno password - za svaki slucaj, i update programa iskljucimal isto kao da oni iz telekoma sami "nabijaju " gige

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 24 jul 2009, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Silma_liverpool
- Kontakt:
ma ok..nego nisam citala predhodne postove,nego sam samo copy-paste sa sarajevo-xreds_forever je napisao/la:Za gerrarda - vec objavljeno...sretan rodjendan,da jos hocemo pobijediti Tranmere... i meni bi bio poklon iako mi nije rodjendanSilma_liverpool je napisao/la:Liverpool
ovo mi je najbolji poklon za rođendan![]()

hvala puno..ma ne sekirajte se pobijedit ce oni

Sretan ti petnaesti rođendan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Silma_liverpool
- Kontakt:
havala ti puno,i vala ti ni tarot nije ravan kad iz prve pogadjas koliko mi je godinaVirtu4l je napisao/la:Sretan ti petnaesti rođendan.

i molim te,vidjela sam da na ovu temu dolazis samo da bi provocirao...zato molim te zaobiđi ovu temu

Moguce je da kradu, ali ima i drugih stvari. Tesko da ce ti neko sifru skinuti, ali ipak nastavi mijenjati s vremena na vrijeme. Meni se isto desilo da sam za 3 dana potrosio vise nego nekad za 15 dana. Naravno nenamjerno. Instalirao sam jedan pravo dobar messenger, ali stvar je bila u tome sto je dole u uglu imao one reklame. A svaka reklama je bila zapravo video. Ogulio me je do koze dok konacno nisam provalio sta je.reds_forever je napisao/la: @Trasimaco : meni svaki mjesec 30 - 45 KM racun,a ne skinem 10 pjesama u mjesecu,malo vise youtube,al stvarno ne znam sta mi toliko potrosi,mijenjam stalno password - za svaki slucaj, i update programa iskljucimal isto kao da oni iz telekoma sami "nabijaju " gige

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
1:1
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Silma_liverpool
- Kontakt:
2:1...jbgmajestic24 je napisao/la:1:1
- majestic24
- Kontakt:
2:2 . Izjednacili iz penala
- Silma_liverpool
- Kontakt:
ma haj kako god da je bilo...samo mi je drago sto je nas kapiten postigao golmajestic24 je napisao/la:2:2 . Izjednacili iz penala

Vijest nije stara, ne znam je li ko od vas ovo pomenuo http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html mrsko mi prevoditi
ali vjerujem da @reds_forever to umije obaviti
Navijaci Liverpoola zele da kupe klub uz pomoc nekih partnera, jer su im dodijali sadasnji vlasnici...cijena 675 mio eura.
Ima li ovdje kakve istine?

Navijaci Liverpoola zele da kupe klub uz pomoc nekih partnera, jer su im dodijali sadasnji vlasnici...cijena 675 mio eura.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
upravu si,odavno se prica o tome,,da se to nekako moze sigurno ne bi imali problema jer hvala Bogu imamo kolko hoces navijaca,,a amersku stoku treba pod hitno otjerat 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- the scouser
- Kontakt:
To je ista prica bila prosle i pretprosle sezone,mada sumnjam da je istina.geronimo je napisao/la:Vijest nije stara, ne znam je li ko od vas ovo pomenuo http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html mrsko mi prevoditiali vjerujem da @reds_forever to umije obaviti
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: galia95, Google Adsense [Bot], HalaMadrid, Mahmalone, Venom i 40 gostiju.