Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Majstorski lopta bez rotacije,Salihović izgleda još nije 100% spreman.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Majstor bio, majstor ostao
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ako mislis zbog izmjene, to je uradjeno jer je imao kartonColo Colo je napisao/la:Majstorski lopta bez rotacije,Salihović izgleda još nije 100% spreman.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Granata

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Salihovic is back
...nisam dzaba njegovo prezime stavio kao nick
...gooo je
svaka mu cast

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
kakva golcina Salihovica,najbolji gol u zadnjih 10 godina u Bundesligi! svaka cast momku,on je veliko pojacanje reprezentacije BIH u nastavku kvalifikacija..
" onclick="window.open(this.href);return false;
aBd jedan ovaakav protiv Bjelorusije
Svaka mu čast za ovo remek djelo

Svaka mu čast za ovo remek djelo

- Principatus
- Kontakt:
Na oficijelnoj homepage Borussia Dortmund je ovom golu posvecena cak jedna stranica.
Sa naslovom: Protiv ovog suta nisam imao sansu.
Jürgen Klopp: Ovo je bio senzacionalan gol Salihovica. Neznam kakvi su danas jos pali golovi, ali bit ce tesko ovo preteci.
Weidenfeller: Lopta je drhtala ali pri ovakvom udarcu nebih imao ni sansu da sam stojao blize uglu gola.
Tu se mora cestitati.
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C_h%EF%8D%99" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje pise da je ovo Salihovicu 7. gol iz direktnog slobodnjaka i da osim Diega nijedan aktivan Bundesliga profesionalac nema toliko ovakvih golova na svom kontu.
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C_h%EF%8C%9D" onclick="window.open(this.href);return false;

Sa naslovom: Protiv ovog suta nisam imao sansu.
Jürgen Klopp: Ovo je bio senzacionalan gol Salihovica. Neznam kakvi su danas jos pali golovi, ali bit ce tesko ovo preteci.
Weidenfeller: Lopta je drhtala ali pri ovakvom udarcu nebih imao ni sansu da sam stojao blize uglu gola.
Tu se mora cestitati.
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C_h%EF%8D%99" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje pise da je ovo Salihovicu 7. gol iz direktnog slobodnjaka i da osim Diega nijedan aktivan Bundesliga profesionalac nema toliko ovakvih golova na svom kontu.
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C_h%EF%8C%9D" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
K'o sto bi rekli Njemci : Sonntagsschuss am Samstagnachmittag
Bravo Sejo

Bravo Sejo

Svaka mu cast, stvarno ju je zavalio momacki. Samo, nisam ga nikada vidio da puca na ovaj nacin. Obicno puca unutrasnjom i sa jako jako mnogo efea. Weidenfeller je ocigledno ocekivao takvu loptu i ostao na pogresnoj nozi.Goalgetter je napisao/la:K'o sto bi rekli Njemci : Sonntagsschuss am Samstagnachmittag![]()
Bravo Sejo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- L' Imperator
- Kontakt:
Al najzesce mi je sudija im prekida akciju koju su zapoceli iz slobodnjaka Salihovic i Beck, a onda Salihovic uzima loptu i zakuca u raslje 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Svaka mu cast koji majstor kakva golcina

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Da hoce jedan ovakav i Bjelorusiji zavalit za pobjedu u Minsku
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ma Bjelorusija, Borusija, slicno je to ba(paronimi su u pitanjuafa97 je napisao/la:Da hoce jedan ovakav i Bjelorusiji zavalit za pobjedu u Minsku

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Principatus
- Kontakt:
Jos od prosle sezone, sta je Vedo radio BVB-u.
Drug od mene je veliki navijac Dortmunda, pa ga sad jos vise mogu zahebavati, uvjek ih Bosancerosi razbiju.
Sut u 2. minuti.
[youtube][/youtube]

Drug od mene je veliki navijac Dortmunda, pa ga sad jos vise mogu zahebavati, uvjek ih Bosancerosi razbiju.

Sut u 2. minuti.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Megamon
- Kontakt:
Princi,ima li neki njemacki klub da ja barem zagriz'o za Salihagu?Uvijek jedan od najboljih igraca Hoffenheima a nikad se nije pisalo da je neko zagrizao za njega,a ovakav Salihaga to zasluzuje 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Pa bila je ona prica oko Wolfsburga i Magathovog interesa. Mislim da je to bilo realisticno, posebno zbog jedne cinjenice: Salihovic je skup. To jest, nije samo skupa odplata za Hoffenheim, nego i njegova plata. Wolfsburg ima novca.Megamon je napisao/la:Princi,ima li neki njemacki klub da ja barem zagriz'o za Salihagu?Uvijek jedan od najboljih igraca Hoffenheima a nikad se nije pisalo da je neko zagrizao za njega,a ovakav Salihaga to zasluzuje
Koliko znam ima jos ugovor za ovu sezonu i kod Hoffenheima moraju razmisliti, dali da ga zadrze i skupo placaju ili da ga puste bez odstete. Ako ga sad ne prodaju tesko dace ga prodati preko zimskog perioda, osim ako se zadovolje sa jos mnogo manje novca. Iz istog razloga, dakle visoka plata, nece mnogo klubova biti u stanju da ga uzme. Bundesligaski klubovi se ne razbacuju sa novcem, jedino Wolfsburg mozda.
Slicna situacija kod Stilica. Favre, trener BMG-a ga prati jos duze, ali je novac problem, a Lech igra poker.
Jedno je jasno: Salihovic ce sve uciniti da odigra sezonu iz snova. Tako ce Hoffenheim biti primoran da mu dalje produzi skupi ugovor ili ce ga neki jaci klub kupiti. Kako god nasa repka ce od toga profitirati.

- Megamon
- Kontakt:
Pa kolika mu je to onda plata
A ako bude na nivou kad mu istekne ugovor mogli bi se mnogo klubovi boriti za njega.Recimo jedan Dortmund ili Bayern.Prvim je dao gol',jos ako proradi protiv ovih drugih onda nece biti zime ni za Salihagu ni za nas.

A ako bude na nivou kad mu istekne ugovor mogli bi se mnogo klubovi boriti za njega.Recimo jedan Dortmund ili Bayern.Prvim je dao gol',jos ako proradi protiv ovih drugih onda nece biti zime ni za Salihagu ni za nas.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!