Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
Ja ozbiljno razmišljam o tomethe scouser je napisao/la:Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
the scouser je napisao/la:Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
Admin doktorskiadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
dzenan01 je napisao/la:Jao kralja svegami
Nek ga neko uputi na twitter ili u ludnicu, svejedno!forza je napisao/la:pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ...
kakva je drzava proglasili bi ga normalnim a ove koji bi ga doveli bi zavezaliBliss je napisao/la:Nek ga neko uputi na twitter ili u ludnicu, svejedno!forza je napisao/la:pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ...
+1Plivadon je napisao/la:kakva je drzava proglasili bi ga normalnim a ove koji bi ga doveli bi zavezaliBliss je napisao/la:Nek ga neko uputi na twitter ili u ludnicu, svejedno!forza je napisao/la:pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ...
to te cura blokirala HAHA XDBoateng_27 je napisao/la:imal neki program kojim mogu ako me neko blokiro da ja iskljucim taj block ili za provalu sifri ista imal *?
yebi ga zayebo si i zato nayebo siPlivadon je napisao/la:to te cura blokirala HAHA XDBoateng_27 je napisao/la:imal neki program kojim mogu ako me neko blokiro da ja iskljucim taj block ili za provalu sifri ista imal *?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.