Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK Slavija
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la KK Slavija » 24 jul 2009, 00:28

Kaka je napisao/la:Zaboravili ste na velikog talenta Stefana Ignjatovica iz Slavije......sa 17 godina igra Premier ligu.....zasluzio je poziv repke ali tu su bili neki problemi sa licencom tako da mora cekat sledecu godinu...uz njega definitivno Nebojsa Andjelic,Nermin Buza,Dino Latifagic i Ali Demic,a od starijih nemojte zaboraviti na Camdzica i Klinca

Kume koju premier ligu???? Stefan Ignjatovic je sin domara u dvorani slavije, a o talentu da ne pricam.... Ne moze 94-om godistu zabiti 5 poena... :))))

Posavina
Kontakt:

Post Postao/la Posavina » 24 jul 2009, 04:58

Moze li netko staviti spisak ove u-18 reprezentacije , ali da pisu i klubovi u kojim igraju? na spisku hrvatske u-18 reprezentacije su cetvorica ili petorica bosanaca/hercegovaca. jedan igra u sad.imam jos jedno pitanje. zna li netko zasto bih nema u-20 reprezentaciju. to je stvarno smjesno. kao da nemamo u-21 nogometnu

Kaka
Kontakt:

Post Postao/la Kaka » 24 jul 2009, 10:53

KK Slavija je napisao/la:
Kaka je napisao/la:Zaboravili ste na velikog talenta Stefana Ignjatovica iz Slavije......sa 17 godina igra Premier ligu.....zasluzio je poziv repke ali tu su bili neki problemi sa licencom tako da mora cekat sledecu godinu...uz njega definitivno Nebojsa Andjelic,Nermin Buza,Dino Latifagic i Ali Demic,a od starijih nemojte zaboraviti na Camdzica i Klinca

Kume koju premier ligu???? Stefan Ignjatovic je sin domara u dvorani slavije, a o talentu da ne pricam.... Ne moze 94-om godistu zabiti 5 poena... :))))
ne zelim da pricam o ovoj tvojoj ne bulozi....ali covjeka znam extra.....dok je igrao i za Rin i za RW....odigrao je predobro iako je tek tada pocinjao........a to za premier ligu sam cuo od jednog jarana koji mi je rekao da je sada tamo upao.
Miloš Krasić !!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jul 2009, 12:36

Posavina je napisao/la:Moze li netko staviti spisak ove u-18 reprezentacije , ali da pisu i klubovi u kojim igraju? na spisku hrvatske u-18 reprezentacije su cetvorica ili petorica bosanaca/hercegovaca. jedan igra u sad.imam jos jedno pitanje. zna li netko zasto bih nema u-20 reprezentaciju. to je stvarno smjesno. kao da nemamo u-21 nogometnu
jedva skuckaju pare za minimum uslova za repku U-18 (to znaci igraci peru svoje rublje na svoj trosak, ocajna hrana, smjestaj, ...), a i za nju to rade jer je moramo imati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 jul 2009, 18:12

upravo zavrseno BIH-Norveska 78-70, kod nas 5 igraca sa dvocifrenim brojem poena, a grosic i gajic sa dubl-dubl ucinkom. kod norvezana je jedan imao 28 poena i jos jedan 11

KK Slavija
Kontakt:

Post Postao/la KK Slavija » 24 jul 2009, 20:30

Kaka je napisao/la: ne zelim da pricam o ovoj tvojoj ne bulozi....ali covjeka znam extra.....dok je igrao i za Rin i za RW....odigrao je predobro iako je tek tada pocinjao........a to za premier ligu sam cuo od jednog jarana koji mi je rekao da je sada tamo upao.
Znaci ti si me nasmijao vise nego sto su Miljana Markovica progurali do repke.... Znam i ja Stefana extra ali on nije jednostavno kalibar za repke, nije ni za jakog ulicnog basketa....

A to prvi tim folovi, on trenira sa seniorima, odnosno sa oni sto je ostalo od njih....

U Rinu trenirao sa djecom, kada su raspustili juniorsku i kadetsku ekipu, a u RW-u je bio na dva treninga.... Toliko o tome... :)

KK Slavija
Kontakt:

Post Postao/la KK Slavija » 24 jul 2009, 20:33

dino-92 je napisao/la:upravo zavrseno BIH-Norveska 78-70, kod nas 5 igraca sa dvocifrenim brojem poena, a grosic i gajic sa dubl-dubl ucinkom. kod norvezana je jedan imao 28 poena i jos jedan 11
Ovo je vec drugi put da se iste greske ponavljaju, do poluvremena odigraju odlicno i onda koncentracija padne i protivnik nas stigne.. Vidi se koliko im nedostaju dvojica najboljih.... Halilovic i Andjelic.

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 26 jul 2009, 15:21

Zasto u u18,kojoj fali visine..nema Ernada Mujica..koji je usput mladji godinu dana svih i sa svojh 207cm i dobrom skocnoscu bi mogao pomoci...falit ce nam visine kad budu glavne tekme...zasto nema niko iz hercegovine,tjzapadno-,Hercegovackih klubova...?znam da oni vise gledaju prema hrvatskoj..ali nemoguce da nema bas niko ko je zanimljiv repki...?pogotovo sto je trener Velic iz Sirokog...

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 27 jul 2009, 21:22

dobili smo Mađare 75:72, prvi u grupi sa 100% učinkom. ;)
it's football day

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 27 jul 2009, 21:29

Eh od prekosutra krece razigravanje u drugom gruonoj fazi.U nju ulazimo s jedno pobjedom sto znacvi da ce nam biti dovoljna jos jedna pobjed u nardna dva meca da se kvalifikujemo u cetvrt finale.
BosnaE

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 27 jul 2009, 23:13

newton_heath_lyr je napisao/la:Eh od prekosutra krece razigravanje u drugom gruonoj fazi.U nju ulazimo s jedno pobjedom sto znacvi da ce nam biti dovoljna jos jedna pobjed u nardna dva meca da se kvalifikujemo u cetvrt finale.
u polufinale da se plasiramo a ne cetvrtfinale :D :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2009, 04:16

playerbobo je napisao/la:Zasto u u18,kojoj fali visine..nema Ernada Mujica..koji je usput mladji godinu dana svih i sa svojh 207cm i dobrom skocnoscu bi mogao pomoci...falit ce nam visine kad budu glavne tekme...zasto nema niko iz hercegovine,tjzapadno-,Hercegovackih klubova...?znam da oni vise gledaju prema hrvatskoj..ali nemoguce da nema bas niko ko je zanimljiv repki...?pogotovo sto je trener Velic iz Sirokog...
Zasto bi bilo,uostalom Velic je iz Sirokog i cuva ono sto imalo valja za lijepu njegovu............ :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jul 2009, 13:03

harishp je napisao/la:
playerbobo je napisao/la:Zasto u u18,kojoj fali visine..nema Ernada Mujica..koji je usput mladji godinu dana svih i sa svojh 207cm i dobrom skocnoscu bi mogao pomoci...falit ce nam visine kad budu glavne tekme...zasto nema niko iz hercegovine,tjzapadno-,Hercegovackih klubova...?znam da oni vise gledaju prema hrvatskoj..ali nemoguce da nema bas niko ko je zanimljiv repki...?pogotovo sto je trener Velic iz Sirokog...
Zasto bi bilo,uostalom Velic je iz Sirokog i cuva ono sto imalo valja za lijepu njegovu............ :roll:
nacionalizam sacuvaj za neki drugi forum, smatraj se upozorenim

ocito ne znas da je velic bivsi reprezentativac bih
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 30 jul 2009, 20:37

e jbg :roll: od swedske poraz 71-73 , pa stvarno . pa kunem se kakve djece ima koja igra basketa na nasim ulicama , da su jaci od bilo kakvih skandinavaca :roll: , ta djeca kao fol sto treniraju i ti strucnjaci sto ih treniraju , katastrofa :evil:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 jul 2009, 21:39

Djeca nisu problem, nije cak vise problem ni u strucnjacima toliki. Nego se mora shvatiti da ne igramo samo mi kosarku u Europi, mora se shvatiti da smo bili oslabljeni na ovom Prvenstvu... , te se mora shvatiti da i Svedjani "igraju basketa" :D
Uostalom nikad ne mozete porediti nekoga sa basketa i nekoga ko se bavi ozbiljno kosarkom.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 01 avg 2009, 13:45

storm_raider je napisao/la:Djeca nisu problem...

Problem je 'stomacna gripa' .... :arrow:

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 04 avg 2009, 15:30

Kosarkaska reprezentacija do 16 godina koja se ovih dana spremala za Evropsko prvenstvo B diviziji koje se igra u Portugalu ovog mjeseca nece ici na njega ,jer nesposobni ljudi iz saveza nisu u stanju osigurati im sredstva...osim sto ce ih Fiba kazniti...zamislite kakvu su oni poruku ovim cinom poslali Evropi i svim buducim narastajima BH kosarke...OVO JE KATASTROFA...ZBOG OVOG TREBA ODMAH DA PODNESU OSTAVKE SVI....gledaju samo sebi da uzmu nesto para...navodno su naplacivali dvd-ove sa ovog Juniorskog prventsva b divizija PO 15 EURA......UZAS...DRAGI CELNICI AKO IKO OD VAS ILI VAMA BLIZAK OVO CITA ZNAJTE DA VAM NE OSTEJE PUNO DANA NA TIM FOTELJAMA....AKO NISTA SMJENIT CEMO VAS MI...RAJA KOJA VOLI KOSARKU VISE NEGO STO CETE JE VI IKAD VOLJETI......NADAM SE DA CE ME LJUDI SA OVOG FORUMA PODRZATI.....

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 avg 2009, 16:02

Pa kad se pocnu cuditi zasto nashi dragulji odu igrati za druge reprezentacije. Zasto ne bi ???
Ovo vishe da nije smijesno bilo bi zalosno!!!!
Gospodo draga, ako imate ista ljudsko u sebi, a siguran sam da nemate, napustili bi vashe fotelje , i prepustili sposobnim ljudima da vode reprezentaciju.
Nize od ovoga ne mozemo ici :o
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 06 avg 2009, 15:18

playerbobo je napisao/la:DRAGI CELNICI AKO IKO OD VAS ILI VAMA BLIZAK OVO CITA ZNAJTE DA VAM NE OSTEJE PUNO DANA NA TIM FOTELJAMA....AKO NISTA SMJENIT CEMO VAS MI...RAJA KOJA VOLI KOSARKU VISE NEGO STO CETE JE VI IKAD VOLJETI......NADAM SE DA CE ME LJUDI SA OVOG FORUMA PODRZATI.....
@bobo, uz tebe smo svi ... smijeni ninje cim prije .... 8-)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 07 avg 2009, 18:11

Bitno je da se uvijek nekoga drugog optužuje , bitno je da nisu krivi menadžeri tj kvazimenadžeri da nisu krive određene skupine ljudi nego se po običaju optužuju "nacionalni" klubovi , kao kriv je Široki što mu klinci igraju u Hrvatskoj ili Borčevi u Srbiji ili što su se neki Bosnini prestali odazivati (Anđelić), a ja se pitam koji bi iole normalan roditelj dozvolio da mu klinca vode ljudi koje uopće ne zanima dobrobit istih nego li samo osobni interesi , većina ovdje na forumu je uvijek krivila klubove ali na kraju se vidi tko je kriv i pored svega objektivnog i neobjektivnog tko snosi najveću krivicu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 22 gosta.