pa normala..i plaćen je...pa lik je standardni igrač(bio dok nije dosao u nas) u Velezu iz Argentinske prve Lige..mislim cak da su i ovojili prvenstvo..dzoka je napisao/la:varea ce biti najbolji fudbaler u Premier ligi ! Pa covjece predobar je
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Ne znam, tek sam stigao kuci, prosao sam dosta stanja do sad, ali evo sad relativno hladne glave mogu reci da Sturm NIJE nista bolja momcad od nas, dapace, i da su SRETNO prosli dalje, sto im je uostalom i trener sam rekao. Mi smo od njih bolji bili u tri poluvremena od cetiri, ovdje su se branili svih devedeset i igrali na kontre, zabili taj sugavi pogodak (za koji ja nisam siguran da nije zaledje, a mislim da je prije toga sigurno prekrsaj bio na Topicu, evo neka kaze netko tko je na tv-u gledao), ali ponajvise mozemo zaliti za prvom utakmicom gdje smo impresionirani usli u prvo poluvrijeme, primili dva glupa gola a onda ne iskoristili svoje sanse u drugom poluvremenu, narocito Wagnerova prilika. Ubijedjen sam i vjerujem da su i ostali vidjeli da smo bolji od Sturma kojem je jedina prednost obrana i cvrstina (jooj kad cemo se mi vise rijesiti Topica i slicnih balvana iz obrane, to nam je jedini slabi segment u igri), ali oni igraca poput Wagnera, Silica, Vareu jednostavno receno nemaju. To sto su im ti momci cinili na terenu je SF za onaj Sturm i zao mi je sto nismo uspjeli konkretizirati njihove sjajne akcije, prodore, prolaske kroz dvoje, troje igraca, guranje kroz noge i sve ostalo jer smo zasluzili da dobijemo ovaj susret. Jos da je Tiago tu bio umjesto Peraice...
Ehh, blizu, skroz blizu, a tako daleko. Momcima svaka cast na predstavi svejedno, na borbenosti i zelji, dan opcenito ekstra, ali ne mogu se oteti dojmu da smo ih trebali zesce napasti, pa sta bude. Bili smo bolji, ali svejedno ispali, jebga...
...Život za Široki...
Svaka cast Sirokom.B igralu su veoma dobro ali primise glupo gol steta i na kraju nisu uspjeli preokrenuti i ako su bolji bili, Varela je dobar igrac veoma borben svaka mu cast, Silic stari majstor
Sljedece godine vise srece 

upravu si..lakat u nos..on je cak bio legao na pod ali su ovi nastavili igrati..jbg-a...ŠB_Fidelis je napisao/la:![]()
Ne znam, tek sam stigao kuci, prosao sam dosta stanja do sad, ali evo sad relativno hladne glave mogu reci da Sturm NIJE nista bolja momcad od nas, dapace, i da su SRETNO prosli dalje, sto im je uostalom i trener sam rekao. Mi smo od njih bolji bili u tri poluvremena od cetiri, ovdje su se branili svih devedeset i igrali na kontre, zabili taj sugavi pogodak (za koji ja nisam siguran da nije zaledje, a mislim da je prije toga sigurno prekrsaj bio na Topicu, evo neka kaze netko tko je na tv-u gledao), ali ponajvise mozemo zaliti za prvom utakmicom gdje smo impresionirani usli u prvo poluvrijeme, primili dva glupa gola a onda ne iskoristili svoje sanse u drugom poluvremenu, narocito Wagnerova prilika. Ubijedjen sam i vjerujem da su i ostali vidjeli da smo bolji od Sturma kojem je jedina prednost obrana i cvrstina (jooj kad cemo se mi vise rijesiti Topica i slicnih balvana iz obrane, to nam je jedini slabi segment u igri), ali oni igraca poput Wagnera, Silica, Vareu jednostavno receno nemaju. To sto su im ti momci cinili na terenu je SF za onaj Sturm i zao mi je sto nismo uspjeli konkretizirati njihove sjajne akcije, prodore, prolaske kroz dvoje, troje igraca, guranje kroz noge i sve ostalo jer smo zasluzili da dobijemo ovaj susret. Jos da je Tiago tu bio umjesto Peraice...
Ehh, blizu, skroz blizu, a tako daleko. Momcima svaka cast na predstavi svejedno, na borbenosti i zelji, dan opcenito ekstra, ali ne mogu se oteti dojmu da smo ih trebali zesce napasti, pa sta bude. Bili smo bolji, ali svejedno ispali, jebga...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, mislim da je to sigurno prekrsaj bio jer je lakat dobio u lice, a ovaj nastavio igru. Ne znam da li je kasnije bio opsajd, ali ovo je bila greska suca koja je direktno dovela do gola...
...Život za Široki...
Pa dobro, udario ga je, i uhvatio se za glavu, počeo trčat za njim i oni dali gol i on opet legao na pod. Moguće je da je bio prekršaj. Ravnopravan je Široki bio u ovim duelima sa Šturmom, falilo je malo sreće i malo hladne glave.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ha ako ga je udario, faul je, trebao je jednostavno na pod, il sudac prekinuti igru, ta svirao je njima smijesnije startove od toga, a ovo je utjecalo direktno na pogodak. Steta, glup gol, ustvari sve smo golove glupo i jeftino primili, Sturm nista vise pokazao nije, tehnicki smo potkovaniji od njih sigurno, ali je falilo srece i da netko zabije taj pogodak vise, po prikazanom veceras smo zasluzili pobjedu, a i po prikazanom u Grazu nismo zasluzili poraz, no eto, takav je nogomet, nekad te jednostavno nece, nazalost.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
ja sam bio na istoku pa nisam vidio jeli ono bilo zaleđe (mislim na gol sturma) ja sam pogriješio nije zurak igro vec martinez nije se nešto proslavio
sma dobro..defanzivac klasicni...nego mene je isoizdio martinovic...on je toliko usporavao igrau da ti nije normalno..dok se om okrene...5 napada smo mogli odigratbrijeg široki je napisao/la:ja sam bio na istoku pa nisam vidio jeli ono bilo zaleđe (mislim na gol sturma) ja sam pogriješio nije zurak igro vec martinez nije se nešto proslavio
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ljubic,wagner i varea a sto se ljudi bore satrali su se sinoc svaka im cast onaj varea je pravo dobar igrac bit ce vam pravo pojacanjeKevin je napisao/la:sma dobro..defanzivac klasicni...nego mene je isoizdio martinovic...on je toliko usporavao igrau da ti nije normalno..dok se om okrene...5 napada smo mogli odigratbrijeg široki je napisao/la:ja sam bio na istoku pa nisam vidio jeli ono bilo zaleđe (mislim na gol sturma) ja sam pogriješio nije zurak igro vec martinez nije se nešto proslavio
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
evo slika škripara koji malo po malo dobijaju i brojnost koja je tako važna ovim najbrojnijim skupinama (važno je da ima ljudi ko jedri transove šetalice barjake pjesme glavno je da nas ima )
http://www.abcportal.info/slike/2009/7/ ... -sturm.jpg
i kako ovi iz sport sport ba nisu uslikali ni jednom škripare njihove jesu
a bilo je 5 6 slika hordi zla neki dan
nadam se da nije namjerno vec samo popust

i kako ovi iz sport sport ba nisu uslikali ni jednom škripare njihove jesu
a bilo je 5 6 slika hordi zla neki dan
nadam se da nije namjerno vec samo popust

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
jes da vas je malo al lijepo izgleda samo ona zastava hrvatske j*be, vidiš koliko je ljepše kad su zastave širokog nego zastave hrvatske, još samo da ste navijali za široki a ne za hrvatsku bilo bi dobro
-
- Kontakt:
jbg imali smo priliku neznam da cemo ikada imati ovakvu u 3 kolu bi nas cekao petrovac,imali bi zagarantiranih jos utakmica imali bi novca,široki je bolji ali pod hitno neke igrace izbacit,topić i renato su bili najveća prijetnja na utakmici ali za našeg golmana,martinović mi se činio kao da igra za šturm toliko je puta izživcirao navijače na tribinama koji su mu posle stalno zviždali(neznam jel se to culo na tv)a barbarić se nije usudio izvaditi iz igre,i kao u grazu ulaskom jure ivankovića(domaći momak)igra je zivnula i dali smo gol ali nije čovjek mogao sve jer je tek ušao u 60 min a sad je neznam što ljudi imaju protiv njega vjerojatno jer je domaći igrač pa ne igra od 1 minute,peraica ušao u 80 min(navodno kao svjež igrač)a on uopće nije potrčao,bočni igrači također loši,oni barišić je seljačina teška,20 sekunda on lomi igrača,dakle loša obrana,lošiji def vezni martinez,martinović koji su kočili igru,ali wagner,šilić,varea su odigrali maestralno,no ipak nisu mogli sve sami,samo da vareu ne prodaju za 100 km,pošto je jučer kerum bio na tekmi,zna li netko dokle mu ugovor važi
-
- Kontakt:
nismo navijali za hrvatsku bilo je samo jednom mi hrvati u boj u boj za narod svoj i to navijanje za hrvatsku ? ma daj
a i pomalo nam smeta kad govore široki iz bosne nije iz bosne vec iz hercegovine ili ti bosne i hercegovine a ne bosne
i vama bi smetalo da kažu tuzla iz hercegovine stalno nešto pribacujete što se mi zovemo hrvatima
ali uvik sve se svodi na politiku ccc
BOG I HRVATI KOME SMETA NEKA PATI

a i pomalo nam smeta kad govore široki iz bosne nije iz bosne vec iz hercegovine ili ti bosne i hercegovine a ne bosne
i vama bi smetalo da kažu tuzla iz hercegovine stalno nešto pribacujete što se mi zovemo hrvatima
ali uvik sve se svodi na politiku ccc
BOG I HRVATI KOME SMETA NEKA PATI

potpisali obojica na 2 ili 3 godine nisam siguranmatetaraba je napisao/la:jbg imali smo priliku neznam da cemo ikada imati ovakvu u 3 kolu bi nas cekao petrovac,imali bi zagarantiranih jos utakmica imali bi novca,široki je bolji ali pod hitno neke igrace izbacit,topić i renato su bili najveća prijetnja na utakmici ali za našeg golmana,martinović mi se činio kao da igra za šturm toliko je puta izživcirao navijače na tribinama koji su mu posle stalno zviždali(neznam jel se to culo na tv)a barbarić se nije usudio izvaditi iz igre,i kao u grazu ulaskom jure ivankovića(domaći momak)igra je zivnula i dali smo gol ali nije čovjek mogao sve jer je tek ušao u 60 min a sad je neznam što ljudi imaju protiv njega vjerojatno jer je domaći igrač pa ne igra od 1 minute,peraica ušao u 80 min(navodno kao svjež igrač)a on uopće nije potrčao,bočni igrači također loši,oni barišić je seljačina teška,20 sekunda on lomi igrača,dakle loša obrana,lošiji def vezni martinez,martinović koji su kočili igru,ali wagner,šilić,varea su odigrali maestralno,no ipak nisu mogli sve sami,samo da vareu ne prodaju za 100 km,pošto je jučer kerum bio na tekmi,zna li netko dokle mu ugovor važi

- el-fighter
- Kontakt:
Dobro ste odigrali sinoć, al vam je falilo malo više sreće. Onaj Perajica promaši čistu priliku, a Wagner bio iza njega. Imali ste još dvije dobre prilike, al rezultat nepromijenjen. Sve u svemu dobra partija Širokog, navijanje odlično, šteta za rezultat.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije zastava RH nego zastava HB i zapadno-hercegovacke zupanije kojoj je Široki Brijeg sjediste.fk zeljeznicar je napisao/la:jes da vas je malo al lijepo izgleda samo ona zastava hrvatske j*be, vidiš koliko je ljepše kad su zastave širokog nego zastave hrvatske, još samo da ste navijali za široki a ne za hrvatsku bilo bi dobro
A to drugo ti ne stoji sekunde, navijanje je bilo dobro, na momente i odlicno, jedino sto je bilo je U boj, a i to je logicno, da za koga ce u boj nego za svoj narod s obzirom na 99 postotnu apsolutnu vecinu Hrvata u Širokom. To kome smeta, njegov problem.
...Život za Široki...
Pa koji klinac ne igrate u HNL s obzirom na 99%ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije zastava RH nego zastava HB i zapadno-hercegovacke zupanije kojoj je Široki Brijeg sjediste.fk zeljeznicar je napisao/la:jes da vas je malo al lijepo izgleda samo ona zastava hrvatske j*be, vidiš koliko je ljepše kad su zastave širokog nego zastave hrvatske, još samo da ste navijali za široki a ne za hrvatsku bilo bi dobro
A to drugo ti ne stoji sekunde, navijanje je bilo dobro, na momente i odlicno, jedino sto je bilo je U boj, a i to je logicno, da za koga ce u boj nego za svoj narod s obzirom na 99 postotnu apsolutnu vecinu Hrvata u Širokom. To kome smeta, njegov problem.

Logicno je da vama nema maket nigdje tojest biti u BIH,pijevali nepijevali.
P.S kako usli u Evropu tako izasli sto se tice kluba ovesezone.Pravda zadovoljena.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Komunikacija
- Kontakt:
Rado bi i Zrinjski i Siroki u HNL aj ih jeb.. politika kroz citavu povjest 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Koji je vama **** ovde! Svatko stavlja zastave kakve želi i nitko ih neće skidat zato što tamo nekom forumašu smeta.Ova rasrava je u najmanju ruku glupa,zato se okanite ćorava posla i komentirajte,igru rad uprave i sl.