RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jel bilo kolko raje ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cestitke rodjeni...Davno sam vam ja rekao da ste dobili dobrog trenera. Drago mi je zbog vas i nadam se da cete ove godine izboriti Evropu jer realno ako su nas predstavljali buducnost, orasje, s.brijeg red je da to uradi i ova ekipa sa puno vecom tradicijom. Bujrum na Kosevo...
Mi nikada odustati necemo...
E hajmo ljudi EUFORIJAAAAAA

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
MOZAK je napisao/la:
Bas izgledamo mlado i evropski

svaka cast na igri i pobjedi ali
bas izgledamo kao ovi na slici sa ovim grbovima sto su nam ga agresori prisili naopako.
stvarno treba biti zatucan pa ovo sebi dozvoliti
Druže bilo oko 4 hiljade, nije loše po ovoj vrućiniSarajlijc@ je napisao/la:Jel bilo kolko raje ?

Što se tiče utakmice, bili smo puno bolji, cijelu utakmicu dominirali i to se vidi iz rezultata. Bajro se naloži pred kraj, htio da postigne gol, ali jbg nije bilo vremena, ovacije ga ponjele pravo

SVI NA KOŠEVO
Cestitke Velezu na danasnjoj pobjedi. Velika je stvar da se jedan velikan kao sto je Velez vrati u sami vrh bh. nogometa.
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 31 avg 2011, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve ambicije ima Velež u ovoj sezoni ?
Ako može info,bio bih zahvalan.
P.S. Čestitke na pobjedi
Ako može info,bio bih zahvalan.
P.S. Čestitke na pobjedi

-
- Kontakt:
EUROPA!!!!
-
- Kontakt:
Bajro postao domaći - raja ga pravo vole. Merzić izvanredno pojačanje. Duraković sjajan.
Direktan prenos na fkvelezlive stranici savršen, i slika, i ton, i spiker, ma sve sjajno. Super sjajno.
Biće malo teško opet pratit Rođene preko foruma i radija sljedeće sedmice nakon ovog ugođaja i prenosa danas.
Direktan prenos na fkvelezlive stranici savršen, i slika, i ton, i spiker, ma sve sjajno. Super sjajno.
Biće malo teško opet pratit Rođene preko foruma i radija sljedeće sedmice nakon ovog ugođaja i prenosa danas.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
"RAJA", moze li bez nebuloza.
Od brojki navijaca pa do ambicija kluba ?
Hvala lijepo.
Inace, navijanje predobro po onoj zegi, svaka cast svima koji su danas bili iza gola! KAPA!
Hocemo pobjedu, pobjedu na Kosevu!
Od brojki navijaca pa do ambicija kluba ?
Hvala lijepo.
Inace, navijanje predobro po onoj zegi, svaka cast svima koji su danas bili iza gola! KAPA!
Hocemo pobjedu, pobjedu na Kosevu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
NebulozeTitova-Juga je napisao/la:Hocemo pobjedu, pobjedu na Kosevu!

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:NebulozeTitova-Juga je napisao/la:Hocemo pobjedu, pobjedu na Kosevu!
Prenosim danasnja skandiranja

Inace, bice dobro ako uspijemo Merzica zadrzati i do kraja polusezone, momak je totalno spreman i odlicno se uklopio u ekipu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma kakav radio i forum, nego druzee put pod noge i na KosevooMostaracVelezovac je napisao/la:Bajro postao domaći - raja ga pravo vole. Merzić izvanredno pojačanje. Duraković sjajan.

ANANTIIII RODJENIII

i tito je volio velež :D
-
- Kontakt:
Realno, zadovoljite se sa 6 bodova iz tri kola...
Kako god, mislim da na Kosevu nemate sta traziti ali da ste dobra ekipa i da bi mogli u Europu ove godine.
I mislim da bi vas moglo oko 1000 doci u Sarajevo. 2 pobjede zaredom, dobra atmosfera...jos ako vrijeme bude dobro.
Ako mi izgubimo od GOSKA(a necemo valjda) bice vas vise ili isto u kopu kao nas

Kako god, mislim da na Kosevu nemate sta traziti ali da ste dobra ekipa i da bi mogli u Europu ove godine.
I mislim da bi vas moglo oko 1000 doci u Sarajevo. 2 pobjede zaredom, dobra atmosfera...jos ako vrijeme bude dobro.

Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 13 avg 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
kroos je napisao/la:ANANTIIII RODJENIII

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
- Titova-Juga
- Kontakt:
samosarajvo je napisao/la:Realno, zadovoljite se sa 6 bodova iz tri kola...![]()
Vidit ćemo kako će to Mirza postaviti.
Nadam se da je ovo sezona gdje je napokon ta bolest gostujućeg terena odstranjena iz Veležove svlačionice!
FORZA

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
To da nemamo sta traziti na kosevu , reci nasim zvijerima sa terenasamosarajvo je napisao/la:Realno, zadovoljite se sa 6 bodova iz tri kola...![]()

Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
To da nemamo sta traziti na kosevu , reci nasim zvijerima sa terenaoldbridge je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Realno, zadovoljite se sa 6 bodova iz tri kola...![]()

dobra ti ovaaa, haj ti malom durakovicu reci da ne grize po terenuu

bicee gustooo

i tito je volio velež :D
-
- Kontakt:
Dobra i da je odstranjena i da nije mi smo kvalitetnija ekipa...Titova-Juga je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Realno, zadovoljite se sa 6 bodova iz tri kola...![]()
Vidit ćemo kako će to Mirza postaviti.
Nadam se da je ovo sezona gdje je napokon ta bolest gostujućeg terena odstranjena iz Veležove svlačionice!
FORZA

Kako god, bude li ova prva varijanta treba ocekivati jednak broj RA i HZ na dvije tribine te pravo navijacko nadmetanje. Ukoliko bude druga, nesto vise HZ i deranje na tribinama.
Kao sto rekoh, ocekujem vas dosta na Kosevu!

Kakav je Durakovic bio danas 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.