ma dobiti će te po kemijsku olovku, upaljač i "ceger", na svemu grb RudaraL' Imperator je napisao/la:Na plakatima kojima se najavljuje utakmica piše da će uz svaku kupljenu ulaznicu od 3,00 KM gledaoci dobiti i prigodan poklon.

ma dobiti će te po kemijsku olovku, upaljač i "ceger", na svemu grb RudaraL' Imperator je napisao/la:Na plakatima kojima se najavljuje utakmica piše da će uz svaku kupljenu ulaznicu od 3,00 KM gledaoci dobiti i prigodan poklon.
pred nama je da vidimoL' Imperator je napisao/la::@sony_91 A vi cete dobiti tri komada sljedece subote xD
hahahaha...legendooL' Imperator je napisao/la::@sony_91 A vi cete dobiti tri komada sljedece subote xD
Divi tribine sto su je srediliL' Imperator je napisao/la:
Spremna za stolice
nije se puno promijenila otkad si je zadnji put vidio, al' polako.., radi seF.G.R. HARMANI je napisao/la: Divi tribine sto su je sredili
bas sam cuo od nasih igraca da je bilo zasluzeno..L' Imperator je napisao/la:Rudar - Jedinstvo 2:1
Dobra utakmica, Rudar napadao, stvarao sanse, a Jedinstvo se branilo i pokusavalo kontra napadima, sto im je jednom u uspjelo. Nisam bas zadovoljan igrom (mada smo imali bar 5 100% sansi), al prvo je kolo, bice to jos bolje nadam se. Treba reci i da je Jedistvo dobilo crveni karton (zasluzeno, drugi zuti).
Ko gubi ima pravo da se ljutiBihac-City-Boy je napisao/la:bas sam cuo od nasih igraca da je bilo zasluzeno..L' Imperator je napisao/la:Rudar - Jedinstvo 2:1
Dobra utakmica, Rudar napadao, stvarao sanse, a Jedinstvo se branilo i pokusavalo kontra napadima, sto im je jednom u uspjelo. Nisam bas zadovoljan igrom (mada smo imali bar 5 100% sansi), al prvo je kolo, bice to jos bolje nadam se. Treba reci i da je Jedistvo dobilo crveni karton (zasluzeno, drugi zuti).
de ne kenjaj boga ti ...........
joj ti shuti boga ti .. vidim kako je buducnost prosla protiv hebenog Famosa hahaha..neutralan__ je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljutiBihac-City-Boy je napisao/la:bas sam cuo od nasih igraca da je bilo zasluzeno..L' Imperator je napisao/la:Rudar - Jedinstvo 2:1
de ne kenjaj boga ti ............
ne branim ti da pricas.. ovo je forum tako da ovdje jedino mozes pisati pametnjakovicuneutralan__ je napisao/la:Što da šutim ? Hoćeš mi zabraniti da pričam ? To vam je jedini način da se izvučete za poraz,jer ste dizali svoju ekipu u nebesa.Opusti se malo,skontaj malo gdje ste vi zapravo.
Pa za nekoga jesam pametnjaković.Ja sam samo rekao da ko gubi ima pravo da se ljuti,isto tako i mi.Samo ja se ni ne ljutim,jer ovo je BiH,a tu se može sve.Ništa čudno za mene izgubiti i uz pomoć sudija,navikli smo na to.Bihac-City-Boy je napisao/la:ne branim ti da pricas.. ovo je forum tako da ovdje jedino mozes pisati pametnjakovicuneutralan__ je napisao/la:Što da šutim ? Hoćeš mi zabraniti da pričam ? To vam je jedini način da se izvučete za poraz,jer ste dizali svoju ekipu u nebesa.Opusti se malo,skontaj malo gdje ste vi zapravo.
.. ja kazem da smo pokradeni, da nismo dobili crveni mi bih uzeli taj bod i htijeli vi to priznati ili ne..
Ja sam redovno pisao postove za NK Jedinstvo Bihać i nisam ni u jednom trenutku ovu ekipi uzdizao u nebesa, svaki sam put govorio da od ove ekipe nema nista, jer dovoljno je reci da je ovo klub bez predsjednika. Tako da ti ta prica o uzdizanju pada u vodu.neutralan__ je napisao/la:Što da šutim ? Hoćeš mi zabraniti da pričam ? To vam je jedini način da se izvučete za poraz,jer ste dizali svoju ekipu u nebesa.Opusti se malo,skontaj malo gdje ste vi zapravo.
Nisam na tebe ni mislioNeRi_K je napisao/la:Ja sam redovno pisao postove za NK Jedinstvo Bihać i nisam ni u jednom trenutku ovu ekipi uzdizao u nebesa, svaki sam put govorio da od ove ekipe nema nista, jer dovoljno je reci da je ovo klub bez predsjednika. Tako da ti ta prica o uzdizanju pada u vodu.neutralan__ je napisao/la:Što da šutim ? Hoćeš mi zabraniti da pričam ? To vam je jedini način da se izvučete za poraz,jer ste dizali svoju ekipu u nebesa.Opusti se malo,skontaj malo gdje ste vi zapravo.
Kako god da bilo, meni je samo drago sto se nisu obrukali u Kaknju i sve cestitke Rudaru na pobjedi, pa kakva god ona bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.