FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Otisao nam Dilaver u Srbiju. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zašto me to ne čudi ?Omerbavarac je napisao/la:Otisao nam Dilaver u Srbiju.

- neutralan__
- Kontakt:
Zna li se tačno u koji klub ?Omerbavarac je napisao/la:Otisao nam Dilaver u Srbiju.
Ja mislim da je on pogriješio što je otišao iz Banovića.Ovdje je imao dosta dobra primanja za naše uslove,bila su koliko-toliko redovna.Imao je status u klubu kakav slabo ko da ima,osim kapitena Čergića.Navijači su ga voljeli,ali eto izgleda da je njemu iz poniženja igrati u Prvoj ligi.Mada mislim da je pogriješio.
Bilo kako bilo neka mu je sa srećom,strašan je to igrač.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Joj Boze!!!
Zivim za dan kad se SDA i SDP nece .ebavat preko Slobodinih ledja jer ovo vise nije degutantno nego odvratno.
15 godina samo jedni druge potkopavaju,a Sloboda ispasta.
Zivim za dan kad se SDA i SDP nece .ebavat preko Slobodinih ledja jer ovo vise nije degutantno nego odvratno.
15 godina samo jedni druge potkopavaju,a Sloboda ispasta.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Po ovome sto se ovde moze procitati izgleda samo je Jasmin Imamovic kriv sto je Sloboda pred gasenjem.Ovo me malo podsjeti na K.K.Bosnu dok se kralo,otimalo, sve je bilo super,sad kad nema para ,nema se sta uzeti,uprava dala ultimatum gradu,drzavi da to malo pogura sa lovom da se opet ima sta krasti. 

Daleko od toga, da je samo Jasmin kriv, ali nije ni okom trepnuo na ovo trenutno stanje.senci-071 je napisao/la:Po ovome sto se ovde moze procitati izgleda samo je Jasmin Imamovic kriv sto je Sloboda pred gasenjem.Ovo me malo podsjeti na K.K.Bosnu dok se kralo,otimalo, sve je bilo super,sad kad nema para ,nema se sta uzeti,uprava dala ultimatum gradu,drzavi da to malo pogura sa lovom da se opet ima sta krasti.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Klub nam je u vrlo losoj situaciji, djeca nam igraju (al zar nije to ono sto sve ove godine traziomo da nasa djeca igraju) zato ajmooo svi danas na Tusanj i sa onih 5KM pomoc svom klubu, jer eto nek se proda 2k karata to ti su ti odma pare da se sa 2 igraca potpise ugovor 

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Sloboda 1-0 Kozara
Jasmin Mešanović
Jasmin Mešanović
Cestitke momcima na pobjedi .. Sljedeca sa Leotarom,da hoce se ponovit mec kao prosle sezone kada smo ih dobili 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
cestitke na pobjedi sa obzirom na sve nevolje koje su vas zadesile i koje vam se desavaju
Ono što sam vidio je veoma loše,nismo izgubili samo zato jer je to Kozara
Mada i Kozara je imala 3 dobre šanse,sreća pa Mujić fula prazne golove
Sloboda ništa,bila su tu 2-3 dobra igrača koja sam zapazio (jedan je Halilović,ostalu 2 ne znam )
Nema igre,sreća pa imamo Jogeta u odbrani,Mešanović individualnim potezima u napadu pokušava,trudi se i dobar je momak zaista.
Kakav je gol dao to to je bruka,izjebao je stopere Kozare to su prikaze
Igračima Kozare smo dali pa sigurno 10-15 lopti u noge,to ne smije da se dešava
Dakle njima svaka čast na pobjedi,ali sa ovakvom igrom i ovim timom na Tušnju nam ne ginu porazi od Širokog,Borca,Želje,Sarajeva,Olimpica,Zrinjskog ..sa ostalima se možemo nositi,barem bi trebali.
Ništa,za nadati se da ćemo potpisati ugovore se Slomićem,Bekićem,možda Gavarićem i Jahićem

Mada i Kozara je imala 3 dobre šanse,sreća pa Mujić fula prazne golove

Sloboda ništa,bila su tu 2-3 dobra igrača koja sam zapazio (jedan je Halilović,ostalu 2 ne znam )

Nema igre,sreća pa imamo Jogeta u odbrani,Mešanović individualnim potezima u napadu pokušava,trudi se i dobar je momak zaista.
Kakav je gol dao to to je bruka,izjebao je stopere Kozare to su prikaze

Igračima Kozare smo dali pa sigurno 10-15 lopti u noge,to ne smije da se dešava

Dakle njima svaka čast na pobjedi,ali sa ovakvom igrom i ovim timom na Tušnju nam ne ginu porazi od Širokog,Borca,Želje,Sarajeva,Olimpica,Zrinjskog ..sa ostalima se možemo nositi,barem bi trebali.
Ništa,za nadati se da ćemo potpisati ugovore se Slomićem,Bekićem,možda Gavarićem i Jahićem

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
sa onakvom igrom
tesko Bgm da cemo ista postic ...ondje je meni jedino Halilovic ,Rahmanovic ako se ne varam,Mesanovic , i Joge sto su dobro igrali ovo i nije nesto posebno .....po meni Kozara nas je otresla alll dobro je pobjedili smo i suti bodove pisi igru brisi
....izvukli bi nas ovi sto jos nisu potpisali

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Imali ko kakvih slika sa danasnje tekme 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.Došla je pobjeda u pravom trenutku,a ima još veću vrijednost zbog situacije u klubu.Gledaćemo mi još dugo Slobodu u Premijer ligi
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Cestitke na pobjedi,al mislim da ove godine slijedi grcevita borba za opstanak zajedno sa kozarom,slavijom i celikom.
Steta za ovu mladu ekipu,moglo bi uticati na njihove karijere

Steta za ovu mladu ekipu,moglo bi uticati na njihove karijere

- slani grad
- Kontakt:
utakmica prelosa..mi rutavi a ona kozara ce ekspresno nazad izgleda....pa kad oni ovakvoj Slobodi nisu gola zabili onda stvarno...jedino vrijedno spomena je minijatura Mesanovica....kakva je ono lomljava igraca bila i padanje na guzicu
...momku svaka cast...nisam vec dugo profulo tekme na Tusnju al mislim da u zadnjih 5 godina nije ljepsi go postignut...pa ono je za lige petice
....kad se bude prodavao onaj snimak obavezno da dostavi
...inace...ako ovi uskoro ne potpisu donji smo....iza leotara nam dolazi listica a oni su opasno nabrijani ove sezone

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ako neko naleti na snimak gola Mesanovica,volio bih da postavi ovdje da mozemo pogledati.
Žao mi je što sam zbog poslovnih obaveza bio odsutan,ali ovim putem želim čestitati na pobjedi pa kakva god ona bila,jer u ovakvoj situaciji igrati i imati volju za dobrom igrom mogu samo oni pravi patrioti.
Još jednom sve čestitke.
Još jednom sve čestitke.
http://www.facebook.com/pages/Denis-Muj ... 8304123767" onclick="window.open(this.href);return false;
Jasmin Mesanovic u cetvrtak odlazi na pregovore u Francusku sa svojim menadzerom,navodno sa Sochauxom kojeg vodi Bazdarevic.
Izgubismo jos jednog dobrog igraca nazalost.
Kadeti : Sloboda - Leotar 3:2
Juniori : Sloboda - Leotar 0:0
Izgubismo jos jednog dobrog igraca nazalost.
Kadeti : Sloboda - Leotar 3:2
Juniori : Sloboda - Leotar 0:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.