Pa procitaj poruku sutra ponova pa mi onda odgovoridzoka je napisao/la:nije veceras ba Zeljo igra sutra U 20:0h na GrbAVICI...NIJE VECERAS

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa procitaj poruku sutra ponova pa mi onda odgovoridzoka je napisao/la:nije veceras ba Zeljo igra sutra U 20:0h na GrbAVICI...NIJE VECERAS
Edo_Majka je napisao/la:Jel sigurno da potpisuje,hoce li igrati veceras?bistrikboy je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
http://www.elite-football.com/index.php ... Milan.html
Milan Culum potpisuje ugovor sa nama,dolazi iz Cukarickog i igra u vezi...
Ako se ostvari ovaj projekat bice super,jos se nezna da li ce se ovo i uraditidefender je napisao/la:PILOT EMISIJA TV ZELJO
Gigant!bistrikboy je napisao/la:Ma ima svega. Pa nekim igračima smo morali objašnjavati da ne smiju jesti čips i piti koka-kolu a da ne govorim o ovim problemima u vezi sa taktikom.
Zvao sam prijatelja koji radi u Fabrici i rekao da nisu radili, al za svaki slucaj ce provjeriti u ponedjeljak jer on ne radi na videoprodukciji pa nije 100% upucen u taj odjel Fabrike...pa et javim.čamac je napisao/la:Ovo je samo "Fabrika" mogla uraditi. Nema Kluba u državi koji ima potencijal kakav imamo mi samo nikako da nam se poklope ljudi da to odrade. Ja se nadam da ćemo to vrlo brzo dočekati i onda suvereno decenijama vladati ovim jadom od lige, a ne da nam nekakvi izmišljeni seljački klubovi kolo vode.
Sutra svi na tekmu.
S. Zaimovic je zaduzen za marketing, e sad da li ce fabrika kao agencija biti u tome svemu ili ce on nekom iz fabrike dati da honorarno da uradi ovakve stvari, to neznam, al vise cu saznati u ponedjeljak. I mene je zacudilo kad je rekao da nisu radili, jer ovo lici na ostale spice koje su radili.čamac je napisao/la:Ja samo pretpostavljam, nemam dokaza, ali liči mi na njih. Ako se sječaš rečeno je da će Fabrika raditi marketing vezano za prodaju karata. Meni ovo liči na to. Ko god da je uradio super je.
Jel' mu savjetovao sal Celika? Pravo dobar marketinski potezmiky_hz je napisao/la:Fabrika Senada Zaimovica vam radi marketing. Isti lik koji je Dini Merlinu radio marketing
trening...evo ja sad dosaodzoka je napisao/la:Ljudi...Reflektori Na grbavici Upaljeni! zna li neko sto su upaljeni?bogami gdje ja ziviim Vidim juznu tribinu i upaljeni reflektori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.