@The Game,preporucujem da tebe pogledaju,ja licno znam kako odbranu igras jer osjetim na svojoj kozi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
neno nemanja ima 192 cm, a jovanovic 180 pa prvi nizak, a drugi nije?neno#4 je napisao/la:nemanja(mlad,perspektivan,dobar sut solidan ulaz....dvojka zarobljena u tijelu jedinice,najveca mana nekonstantnost i nizak...kad te poklopi veci play nista nema od tebe....samo sta mu je dule uradio,usput i otasevicu s njim..napunio ih po 4 licne za 25 minuta....zlaja,realno kojeg ja najvise gotivim i jedan od prvih pobornika dolaska u bosnu....realno meni nemanja nije tu nista bolji,zlaja ima pregled igre ulaz kao i on mozda i bolji samo sto nemanja ima malo bolji sut....realno ravnopravno da podijele minute........
smodis, ilyasova, turkcan, childress, batiste, haislipmajestic24 je napisao/la:Mirza Teletovic je u top 5 KC u evropi
childress klasicno krilo,a batiste, koji batiste iz pao - a,po visini je KC,ali igra centra....ali slazem se da nije bio medju pet,evo dodam ja jos andersena,novica velickovic,kristof lavrinovic,shaun stonerook........ovo mi je naumpalo ono od oka........KK_Bosna je napisao/la:smodis, ilyasova, turkcan, childress, batiste, haislipmajestic24 je napisao/la:Mirza Teletovic je u top 5 KC u evropi
izbaci svojicu koja su slabiji od mirze prosle sezone bili...
majestic24 je napisao/la:MB je definitivno najveci krivac za lose rezultate. Mirza Teletovic je u top 5 KC u evropi,a u nasoj repki uglavnom sjedi na klupi. Kenan Bajramovic,ima on reprezentativni kvalitet,al nekada mislim da on igra samo zbog prezimena. MB radi velike gluposti. Sjecate li se one utakmice u izraelu,kad smo u prvom poluvemenu zabili 12 trica. Mislim da je Teletovic zabio 3 zaredom i covjek ga vadi na klupu,a ubaciva tamo nekog bavcica koji se nezna spojiti s loptom. Na kraju smo naravno,IZGUBILI. Pa zasto vjerovati u uspjeh repke,kad je neki dan izgubili 27 poena od neke Madjarske,u koje najpoznatiji igrac igra u nekoj 5 ligi grcke. Sta ce biti kad dodje parker,turiaf???
Normalno da je smrad, al opet tesko ce se on i u hrvatskoj izboriti za mjesto, i ovo zadnje me nesto bas bode u oci, ako je iz Hercegovine valjda je logicno da igra za BiH, al hajd kad je glup.mirzza je napisao/la:SUTON: O BIH NISAM RAZMIŠLJAO
Goran Suton, Sarajlija koji je odbio da nastupa za reprezentaciju BiH, nije se našao na spisku Jasmina Repeše, selektora košarkaške reprezentacije Hrvatske uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Poljskoj.
Ipak, u razgovoru za Index, Suton je naglasio da još uvijek postoji mogućnost da se priključi selekciji naših zapadnih komšija.
„Rekao sam Repeši da vjerojatno neću imati vremena zbog ljetne NBA lige i planova u Americi. Prva godina je razumljivo najteža“, objasnio je Suton dodavši:
„No, ništa nije sigurno. Sve će se znati za nekoliko dana. naredne sedmice planiram nazvati Repešu, a prije toga ću razgovarati s ljudima u Utah Jazzu koji će mi reći kako razmišljaju.“
Suton kaže kako o igranju za reprezentaciju BiH, nije ni razmišljao.
„Hrvatska je bolja ekipa, jača reprezentacija, ima bolji imidž u Europi i nije tajna da ti je bolji rejting ukoliko igraš za Hrvatsku. Uostalom ja sam Hrvat, moj djed je Hrvat i moj otac je Hrvat. Oni su iz Hercegovine i ponosni smo što smo Hrvati“, tvrdi Suton.
SMRAD
GLUP JE KO K....The Game je napisao/la:Normalno da je smrad, al opet tesko ce se on i u hrvatskoj izboriti za mjesto, i ovo zadnje me nesto bas bode u oci, ako je iz Hercegovine valjda je logicno da igra za BiH, al hajd kad je glup.mirzza je napisao/la:SUTON: O BIH NISAM RAZMIŠLJAO
Goran Suton, Sarajlija koji je odbio da nastupa za reprezentaciju BiH, nije se našao na spisku Jasmina Repeše, selektora košarkaške reprezentacije Hrvatske uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Poljskoj.
Ipak, u razgovoru za Index, Suton je naglasio da još uvijek postoji mogućnost da se priključi selekciji naših zapadnih komšija.
„Rekao sam Repeši da vjerojatno neću imati vremena zbog ljetne NBA lige i planova u Americi. Prva godina je razumljivo najteža“, objasnio je Suton dodavši:
„No, ništa nije sigurno. Sve će se znati za nekoliko dana. naredne sedmice planiram nazvati Repešu, a prije toga ću razgovarati s ljudima u Utah Jazzu koji će mi reći kako razmišljaju.“
„Hrvatska je bolja ekipa, jača reprezentacija, ima bolji imidž u Europi i nije tajna da ti je bolji rejting ukoliko igraš za Hrvatsku. Uostalom ja sam Hrvat, moj djed je Hrvat i moj otac je Hrvat. Oni su iz Hercegovine i ponosni smo što smo Hrvati“, tvrdi Suton.
SMRAD
Ko dva, ne ko jedan, malo jejuventus 0244 je napisao/la:GLUP JE KO K....The Game je napisao/la:Normalno da je smrad, al opet tesko ce se on i u hrvatskoj izboriti za mjesto, i ovo zadnje me nesto bas bode u oci, ako je iz Hercegovine valjda je logicno da igra za BiH, al hajd kad je glup.mirzza je napisao/la:SUTON: O BIH NISAM RAZMIŠLJAO
SMRAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.