http://mojatuzla.ba/images/stories/vije ... ka12_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesam tikvaMegamon je napisao/la:Ludlo,mislim da je Emir mislio da te zaposli na kosevu u bolnici
Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestaneSarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
Valja otic kod zubara ne mogu ih organski podnijet.dubrava je napisao/la:Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestaneSarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
znaš šta ćeš ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
Bas ti hvala evo sad cu isprobatBoateng_27 je napisao/la:znaš šta ćeš ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
Uzmi kažiprst desne ruke i stavi ga u usta, a kažiprst lijeve ruku u pakaš. I mijenjaj ih sve dok ne prestane, brzo djeluje, znam iz iskustva
uzmi kaladonta, stavi na neki prst, najbolje srednjiSarajlijc@ je napisao/la:Valja otic kod zubara ne mogu ih organski podnijet.dubrava je napisao/la:Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestaneSarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
Nalij iz flaše dva triput muški pa ćeš vidjet kako djelujeSarajlijc@ je napisao/la:Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista
Onda ti ne preostaje ništa osim zubara, tvog najboljeg yarana.Sarajlijc@ je napisao/la:Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista
E to to zato kazem da je u Orasju ljuta maricaEmir ZENICA je napisao/la:Pa mogao si navratiti jbt.Dole su vazda noge na stolu![]()
Ma ne pratim ni ja repku samo kad kartu dobijem djabe
Ma jarane bujrum protiv Bjelorusije ili koga vec.Idemo
Ma da te zaposlim ba
![]()
![]()
A Orasje strava bude bruku drotova al sto je najgore budu na tribini na ogradi sa tobomAl bas uvijek.Al dobri su uvijek bili,korektni ..Pa kad se sjetim Bihaca,joj dobra su to vremena bila
![]()
@Megamone
Nije me skontao,manijak sta ces![]()
Ramazan je kakva crna rakija.Vitalis je napisao/la:Nalij iz flaše dva triput muški pa ćeš vidjet kako djelujeSarajlijc@ je napisao/la:Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VensanKasel i 2 gosta.