Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

L_blancos
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la L_blancos » 12 avg 2011, 22:50

Hahah, sta ovi viktorije igraju.. Roma ne moze meda..
Soldado masinka..
2-0

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 avg 2011, 23:09

juznjak> je napisao/la:Dobar ovaj mali Bernad (valjda dobro napisah) ima dosta mangupskih fazona sto cjenim najvise kod igraca . 8-)Inace 1-0 vodite protiv Rome ,dobra utakmica ,fantasticna atmosfera .
Juan Bernat pravilno :) On je fkt veliki talenat,nadam se nas novi Vicente ;)
L_blancos je napisao/la:Hahah, sta ovi viktorije igraju.. Roma ne moze meda..
Soldado masinka..
2-0
Roma tanka skroz,za 45.minuta tek jednu ajmo reci priliku da su imali.Soldado i Piatti slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 13 avg 2011, 00:05

i nas novi villa, Paco Alcacer je zapecatio izvrsnu partiju svojim golom...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 avg 2011, 00:13

amadeus21 je napisao/la:i nas novi villa, Paco Alcacer je zapecatio izvrsnu partiju svojim golom...
Ma necemo ga porediti sa Villom,on ce biti bolji :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 avg 2011, 13:17

slika
TUŽAN je nastavak imala prijateljska utakmica koju su u petak navečer na Mestalli odigrali nogometaši Valencije i Rome. Nakon izlaska sa stadiona preminuo je otac mladog Paca Alcacera koji je nekoliko minuta ranije postigao pogodak.

Velencia je slavila s 3-0, a 17-godišnji iznimno talentirani napadač Alcacer je u 83. minuti zabio posljednji gol za "šišmiše". S tribina ga je gledao ponosni otac koji se nakon posljednjeg sučevog zvižduka uputio kući. Međutim, odmah nakon izlaska sa stadiona je, piše Marca, doživio srčani udar. Napori liječnika da ga spase nisu bili uspješni.

Nogometaši i dužnosnici Valencije su se, čim su čuli tragičnu vijest, okupili oko mladog suigrača i njegove obitelji kako bi im pružili utjehu.

Alcacer je u finalu nedavnog Europskog U19 prvenstva s dva pogotka donio Španjolskoj pobjedu protiv Češke (3-2).

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 avg 2011, 13:19

AA sranja, ja se zaibretio mislio da je on..
Tesko je malom sigurno.. Jbg.. Adi sta je sa stranicom

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 13 avg 2011, 13:24

L_blancos je napisao/la:AA sranja, ja se zaibretio mislio da je on..
:( tuzno...a sto se stranice tice, ima nekih sitnih problema, al bice to otklonjeno ovih dana...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 avg 2011, 13:32

L_blancos je napisao/la:AA sranja, ja se zaibretio mislio da je on..
Fkt tuzno :cry: :cry:
Kao sto rece amadeus,sitni problemi koji nisu do nas vec "visa" sila :D Uglavnom ce biti otklonjeno valjda u narednim danima.

www.valencia-balkan.net

Ahmet Paşa
Kontakt:

Post Postao/la Ahmet Paşa » 13 avg 2011, 13:47

Tuzno otac dosao gledati sina (voljenom klubu) i dobije infarkt :( :( umrao je sretan, bice momku tesko...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 avg 2011, 21:58

Sta ti je sudbina ,ako nista bar je dozovio da vidi debi svog sina na Mestalli :cry: Animo Paco !

Banega nakon susreta trazio oprost navijaca zbog one situacije sa Realovim dresom.
slika
Po meni najbolji igrac Valencie, veliki vam je dobitak to sto je ostao uprkos ponudi Intera . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Ahmet Paşa
Kontakt:

Post Postao/la Ahmet Paşa » 14 avg 2011, 00:28

veliki vam je dobitak to sto je ostao uprkos ponudi Intera
steta :mrgreen:

slika

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 avg 2011, 23:38

Vidim Malaga tek sada uplatila 7 mil eura za transfer Isca. Spominjala se neka tuzba protiv Malage koja se pravdala da im je vlasnik trenutno u Qataru pa nema ko uplatiti :oops: ,vidim cim je dosao pare legle na racun Valencie i na racun Villareala za Cazorlu . :D Hoce li Valencia za te pare pokusati da dovede kvalitetnog desnog beka ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 avg 2011, 23:53

juznjak> je napisao/la:Vidim Malaga tek sada uplatila 7 mil eura za transfer Isca. Spominjala se neka tuzba protiv Malage koja se pravdala da im je vlasnik trenutno u Qataru pa nema ko uplatiti :oops: ,vidim cim je dosao pare legle na racun Valencie i na racun Villareala za Cazorlu . :D Hoce li Valencia za te pare pokusati da dovede kvalitetnog desnog beka ?
Pisalo je se da bi trebala Valencia ponuditi te novce za Andreasa Becka iz Hofenheima,no izgleda da je prece uzeti centralnog branica pa bi Valencia mogla 10.miliona ponuditi Torinu za Ogabonna :D

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 avg 2011, 21:45

Chelsea se raspituje za Matu..
Nadam se da nece nigdje.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 avg 2011, 01:06

L_blancos je napisao/la:Chelsea se raspituje za Matu..
Nadam se da nece nigdje.
Sumnjam da ce se realizovati ovaj transfer,jer Valencia je odbila ponudu od 25.000.000 eura,te rekla kako Mata ostaje ;) No,u danasnjem nogometu sve je moguce :D

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2011, 14:38

Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Pregovori su u toku,a Valencia ce vjerovatno Matu prodati za 35-40 miliona eura :roll:

www.valencia-balkan.net

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 avg 2011, 14:45

Adi_Zepce je napisao/la:Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Pregovori su u toku,a Valencia ce vjerovatno Matu prodati za 35-40 miliona eura :roll:
Pa to bi bilo odlicno po klub...
Misljenja sam da je Matta itekako zamjenjiv u momcadi, samo se nadam ce novac od prodaje biti dostupan Emeryu, kako bi ovaj dodatno osnazio momcad pred nastupe u narednoj sezoni...
Joint_fc

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2011, 14:51

kumkalesic je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Misljenja sam da je Matta itekako zamjenjiv u momcadi, samo se nadam ce novac od prodaje biti dostupan Emeryu, kako bi ovaj dodatno osnazio momcad pred nastupe u narednoj sezoni...
Imamo isto misljenje po ovome :) I ja bi prihvatio 35.miliona za Matu,a da recimo do kraja transfer roka utrosimo barem 20 miliona.
Dovedemo Pareja ili Albiola,Becka i Guradada :D

www.valencia-balkan.net

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 avg 2011, 14:55

Posto je Mata po tebi zamenjiv prepostavljamo da ce Emery kao zamenu dovesti za manje pare boljeg igraca od njega koji ce za razliku od svog predhodnika biti nezamneljiv ??? :roll:

Ajde mi sad objasni gde tu ima logike???

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 avg 2011, 15:00

Frantisek Planicka je napisao/la:
Posto je Mata po tebi zamenjiv prepostavljamo da ce Emery kao zamenu dovesti za manje pare boljeg igraca od njega koji ce za razliku od svog predhodnika biti nezamneljiv ??? :roll:

Ajde mi sad objasni gde tu ima logike???

Ma nemam ti sta objasnjavati oko toga, jer sam misljenja da je Matta precijenjen nogometas.
Ti ga mozda cijenis, ja ne, i tu je kraj cijele price :)
Joint_fc

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.