FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovog Robbena treba prodati i to pod hitno , pa čovjek se povrijedi i kad pogrešno udahne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jbg, takav je bio i kad ste ga dovodiliSaurman je napisao/la:Ovog Robbena treba prodati i to pod hitno , pa čovjek se povrijedi i kad pogrešno udahne.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Omere druže bio si upravu, nisam s stigao prije ispravit, nakon što sam ono danas napisao pogledam i ja poslije ponovo kad nova definitivna informacija da definitivno nije spreman. Imao je bolove tokom zadnjeg treninga zadnjih provjera koje su pokazale da neče sutra biti spreman. Ovo je zaista problematičan početak sezone, loše nas je krenulo, ako sad ekipa sve prelomi u pravom smjeru onda se zaista samo najbolje može očekivat. Ovo je odmah kritična faza na početku sezone, al u muci se junaci poznajuOmerbavarac je napisao/la:
Ovo je zadnje sto sam ja procitao. Ovdje kaze da nije u kadru, ali ostaje nada se ce se nesto do sutra promijeniti.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
BAYERN U WOLFSBURGU TRAŽI ISKUPLJENJE
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
U Bayernu nešto opasno ne štima,dosta dobrih individualaca,a kao ekipa ništa.
Previše ovisni o Robbenu i Riberyu ..a još kada Muller ne zabija
Ako ovako nastave teško će do titule jer Dortmund i dalje gazi
Previše ovisni o Robbenu i Riberyu ..a još kada Muller ne zabija

Laziale je napisao/la:U Bayernu nešto opasno ne štima,dosta dobrih individualaca,a kao ekipa ništa.
Previše ovisni o Robbenu i Riberyu ..a još kada Muller ne zabija![]()
znaci to je srz problema
hvala
Thomas Müller - Fußballgott
Nama u prošlosedmičnoj partiji ne bi pomogla ni 2 Robbena, jednostavno tako je. Nisam razočaran ovom povredom, jer ako to Jupp dobro taktički odradi i posloži utakmica je na našoj strani. Sjetimo se samo kako je Gaal u prvoj sezoni protutnjao kroz zadnjih 10 kola skoro bez Robbena i Riberya, ono je bila timska igra i prava uigranost, jednostavno u tim trenucima nismo ovisili o tim igračim. Nadam se da će biti nešto slično ovome, međutim ako se igra nije promijenila, sutra nas ne očekuje sunčan dan.
don_burza je napisao/la:Laziale je napisao/la:U Bayernu nešto opasno ne štima,dosta dobrih individualaca,a kao ekipa ništa.
Previše ovisni o Robbenu i Riberyu ..a još kada Muller ne zabija![]()
znaci to je srz problema
hvala
Nema na čemu,i drugi put

Nije li Ribery usao u konflikt sa Van Gaalom zbog ove ideje, po samom njegovom dolasku na kormilo Bayerna?geronimo je napisao/la: Mora postojati plan B, slazem se da ponekad Riberyja treba probati u sredini (dobro je @Hare rek´o), pribliziti ga Robbenu. Kao stalno mjesto, ja bih ga ostavio na krilu (tako ce i biti, a i sam se vidi na toj poziciji).
Da, vidim da si napisao ponekad, i sa tim se slazem. Odmaknuti se od aut-linije, i ne pokusavati sa beskonacnim kruzenjem oko gola, Ribery, Svajni, Kroos, Lahm, Roben... Ne moras pratiti Bayern da zapamtis ova imena i redoslijed dodavanja.

Medjutim, mislim da Ribery cesce bira tu lijevu stranu i zavlacenje sa laptom, iz razloga sto mu nedostaje samopouzdanja, ili ga je jednostavno strah duela. Nije u pitanju forma, fizicka spremnost. Isto mu je, trc'o po sredini ili na lijevoj strani. Olahko pada, nema ostrinu, drskost. Evidentno je da postoji neka psihicka barijera, koju ce morati da savlada.
Bilal je odlican, Bilal je nezaustavljiv. Kada je svjestan toga.

[youtube][/youtube]
O ovome pricam.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Uobicajena atmosfera pred utakmicu ; igraci najavljuju "timsku igru" i koncentraciju do maksimuma,Robben se povrijedio,Romario nam govori da nam nesto ne stima
Danas bod uzimamo da startamo sezonu kako treba,sve drugo bi bilo iznenadjujuce

Danas bod uzimamo da startamo sezonu kako treba,sve drugo bi bilo iznenadjujuce

#miasanmia
Danas ne pišem nikakakve statistike, jer se jednostavno mora pobijediti! Vukovi nam u zadnje vrijeme slabo odgovaraju, ali To nije razlog da ne pokažemo MIA SAN MIA 

Sent from my Philips Smart TV.
- kuman_@mel
- Kontakt:
da ima li kakav link? posto eurosport 2 neprenosi,jeebo li im subotic mamu :SCarlo je napisao/la:Može kakav link?
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- schweinsteiger
- Kontakt:
http://www3.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;kuman_@mel je napisao/la:da ima li kakav link? posto eurosport 2 neprenosi,jeebo li im subotic mamu :SCarlo je napisao/la:Može kakav link?
ovaj je bolji :
http://www3.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
#miasanmia
Hvala kolega. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocajno izgledamo.
Nema uospte nekih izradjenih akcija, sve to ide na vrat na nos, prebacivanje sredine terena i trazenje Gomeza.
Na ovakav nacin tesko da cemo doci do gola, iako su zadnjih 5 minuta malo pokazali onoga sto znaju.
Primili smo gol, ali je on na svu srecu ponisten iako ofsajd nije bio.
Jupp mora pojacati napad, po cijenu da prvi primimo gol.

Nema uospte nekih izradjenih akcija, sve to ide na vrat na nos, prebacivanje sredine terena i trazenje Gomeza.
Na ovakav nacin tesko da cemo doci do gola, iako su zadnjih 5 minuta malo pokazali onoga sto znaju.
Primili smo gol, ali je on na svu srecu ponisten iako ofsajd nije bio.
Jupp mora pojacati napad, po cijenu da prvi primimo gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
@ribery
nista
Igramo k'o nista...
Trebamo zahvalit pomocnom sudiji sto ponisti cist gol Wolfsburgu,k'o fol offside
Ribery 3-4 puta promijesao odbranu i onda ocajan sut ili ocajan pas...
Gomez se nikako ne izvlaci po loptu i od 10. minute sam ga vidio samo 2 puta,jednom proigrao Kroosa (kojem treba zabraniti da puca,vec da vidi gdje su mu saigraci,Ribery bio sam na drugoj strani on puca) i jos jednom je ocajno pucao.
Nesto treba mijenjati,prije no sto dobijemo po usima...Ja bih Olica ubacio.
nista

Igramo k'o nista...
Trebamo zahvalit pomocnom sudiji sto ponisti cist gol Wolfsburgu,k'o fol offside

Ribery 3-4 puta promijesao odbranu i onda ocajan sut ili ocajan pas...
Gomez se nikako ne izvlaci po loptu i od 10. minute sam ga vidio samo 2 puta,jednom proigrao Kroosa (kojem treba zabraniti da puca,vec da vidi gdje su mu saigraci,Ribery bio sam na drugoj strani on puca) i jos jednom je ocajno pucao.
Nesto treba mijenjati,prije no sto dobijemo po usima...Ja bih Olica ubacio.
#miasanmia
Blijeda igra u prvom poluvremenu Ribery nešto i pokušava ali sve slabo Muller se nije vidio jedino vrijedno spomena je šut Kroosa a i treba napomenuti da je Wolfsburgu poništen čist gol (Helmes) radi navodnog ofsajda,valjda će krenuti bolje u drugom a Heynckes bi trebao promjeniti taktiku jer ovo 4-2-3-1 skroz slabo funkcioniše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
J**** ti eurosport 2!!!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ovo je očajna igra Bayerna.
Podhitno promjeniti nešto, pa čak i da stavi Olića a da izbaci luiz gustava ne bi bilo loše.
Ili da stavi Usamija umjesto Gustava pa Kroosa na veznog a švajni povučeni.
Ma samo da nešto mjenja!!!!!!
Ne znam, ovo je jako loše. Tako loše igramo da sam izgubio živce već u prvih 20 minuta.
Podhitno promjeniti nešto, pa čak i da stavi Olića a da izbaci luiz gustava ne bi bilo loše.
Ili da stavi Usamija umjesto Gustava pa Kroosa na veznog a švajni povučeni.
Ma samo da nešto mjenja!!!!!!
Ne znam, ovo je jako loše. Tako loše igramo da sam izgubio živce već u prvih 20 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.