Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
kojem drugom jesam li ja nešto propustio 

LudLo 4 je napisao/la:[youtube][/youtube]
sjeb.an sam ova dva tri dana nevidjeno,ali upisao sam se od smijeha poslije ovog klipa

jaooo malog

@legenda, onaj kasparov i tebe poceo da citira....
U nedostatku pravih analiza

U nedostatku pravih analiza

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@Neno daj mi link za to,vidim stalno spominjene tog sahistu a nikako da nadjem te postove.neno#4 je napisao/la:@legenda, onaj kasparov i tebe poceo da citira....
U nedostatku pravih analiza![]()
![]()
p.s. Aj' samo naleti na temu Ostalo u basketu odgovori mi nesta.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2150" onclick="window.open(this.href);return false;Devil je napisao/la:@Neno daj mi link za to,vidim stalno spominjene tog sahistu a nikako da nadjem te postove.neno#4 je napisao/la:@legenda, onaj kasparov i tebe poceo da citira....
![]()

Ja nikada nisam otvorio ovaj forum, nego legenda i kdn su poceli da ovog citaju tamo, pa sam tako upratio par puta...
Idem, idem..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Imao sam ovaj mobitel,platio ga u radnji 450KM,volio ga ko brata,i nesto mi hitno trebale pare i dam ga za 70KM
Sad imam neku kalaju,uzeo na kiosku 30KM,ono mitel paketi,ali bezze mobitel,ima kameru ko igracka,ovaj je imao od 5 megapiksela

Uglavnom,hocu da se slikam za fejs,a ne znam kako sad

Sad imam neku kalaju,uzeo na kiosku 30KM,ono mitel paketi,ali bezze mobitel,ima kameru ko igracka,ovaj je imao od 5 megapiksela

Uglavnom,hocu da se slikam za fejs,a ne znam kako sad

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Devile naleticu za desetak dana u Beograd pa ces me vodit na pivu možel´ 

- legenda reala
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2150" onclick="window.open(this.href);return false;Devil je napisao/la:@Neno daj mi link za to,vidim stalno spominjene tog sahistu a nikako da nadjem te postove.neno#4 je napisao/la:@legenda, onaj kasparov i tebe poceo da citira....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nikada nisam otvorio ovaj forum, nego legenda i kdn su poceli da ovog citaju tamo, pa sam tako upratio par puta...
Idem, idem..
ojjjjjjjjjjjjj pa kokad sam ja poslije tebe ,najači stručnjak ovdje za košarku

e daj mi taj svoj nik ,evo deset dana pokušavam da se regam ,ali sve mi kaže da moram čekati da mi administratorica odobri ,i ona nikad ,a imam nekad da priupitam nešta ,a htio i ovog da narezilim ,ali ne mogu da se regam ,kako si ti uspjeo
Štefko jesi vidio kako sam popularan i kopiraju me ,Dylan Dožeeee kaj imaš reći na ovo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora
, ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pa legendo sta da ti pricam
Ti imas kosarku u malom prstu,jos malo pa ce neno biti ljubomoran,preuzet ces titulu prve tastature u kosarci foruma
ono nekad pricao da si visok,krupan,mogao bi ti zamjeniti Vardu u reprezentaciji 
Nego,ja jos nisam izgubio nadu u zabare,falilo je ovo danas
[youtube][/youtube]

Ti imas kosarku u malom prstu,jos malo pa ce neno biti ljubomoran,preuzet ces titulu prve tastature u kosarci foruma

Nego,ja jos nisam izgubio nadu u zabare,falilo je ovo danas

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobriotanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora, ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesi dao pravi mail?legenda reala je napisao/la:pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobriotanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora, ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole.
![]()
legenda reala je napisao/la:pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobriotanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora, ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole.
![]()

pravimo peticiju : Stop diskriminaciji košarkaških stručnjaka iz Goražda na sa-x forumu

FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
ma jesam isti kao i ovaj što mi je na ovom forumu ,ali neće ,pa sam napravio novi rego se opet neće ,zajebaje me onaj tamo admin nešta ,moram ovom našem adminu javiti da me preporuči ,kao vrsnog znalca iz svih oblastitanzla je napisao/la:Jesi dao pravi mail?legenda reala je napisao/la:pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobriotanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora, ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole.
![]()

Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ajmo nek se javi Kasparov sa SA-Xa...

- legenda reala
- Kontakt:
ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvordtanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku.

Evo poslao sam zahtjev za registraciju, vidjecemo hoce li te odobriti, ili i mene banovati zbog duplih acc.legenda reala je napisao/la:ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvordtanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku.

- legenda reala
- Kontakt:
bravo ,valjda će ti odobriti ,jbt mene zajebajetanzla je napisao/la:Evo poslao sam zahtjev za registraciju, vidjecemo hoce li te odobriti, ili i mene banovati zbog duplih acc.legenda reala je napisao/la:ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvordtanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.