Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

88340
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la 88340 » 12 avg 2011, 23:52

kojem drugom jesam li ja nešto propustio :o

88340
Kontakt:

Post Postao/la 88340 » 12 avg 2011, 23:57

LudLo 4 je napisao/la:[youtube][/youtube]

sjeb.an sam ova dva tri dana nevidjeno,ali upisao sam se od smijeha poslije ovog klipa
:lol: :lol: :lol: :lol:
jaooo malog :lol: :lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 00:03

@legenda, onaj kasparov i tebe poceo da citira....

U nedostatku pravih analiza :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 avg 2011, 00:04

neno#4 je napisao/la:@legenda, onaj kasparov i tebe poceo da citira....

@Neno daj mi link za to,vidim stalno spominjene tog sahistu a nikako da nadjem te postove.

p.s. Aj' samo naleti na temu Ostalo u basketu odgovori mi nesta. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 00:07

Devil je napisao/la:

@Neno daj mi link za to,vidim stalno spominjene tog sahistu a nikako da nadjem te postove.

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2150" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nikada nisam otvorio ovaj forum, nego legenda i kdn su poceli da ovog citaju tamo, pa sam tako upratio par puta...

Idem, idem..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 avg 2011, 00:45

Imao sam ovaj mobitel,platio ga u radnji 450KM,volio ga ko brata,i nesto mi hitno trebale pare i dam ga za 70KM :cry:
Sad imam neku kalaju,uzeo na kiosku 30KM,ono mitel paketi,ali bezze mobitel,ima kameru ko igracka,ovaj je imao od 5 megapiksela :(
slika
Uglavnom,hocu da se slikam za fejs,a ne znam kako sad :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Vitalis
Kontakt:

Post Postao/la Vitalis » 13 avg 2011, 00:49

Devile naleticu za desetak dana u Beograd pa ces me vodit na pivu možel´ :lol:

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 13 avg 2011, 00:54

-
Zadnja izmjena: -HAR3-, dana/u 26 mar 2012, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA JUVE !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 00:55

neno#4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2150" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nikada nisam otvorio ovaj forum, nego legenda i kdn su poceli da ovog citaju tamo, pa sam tako upratio par puta...

Idem, idem..

ojjjjjjjjjjjjj pa kokad sam ja poslije tebe ,najači stručnjak ovdje za košarku :lol: :lol: :lol: oj i ja imam obožavatelje ko i ti :lol: :lol:
e daj mi taj svoj nik ,evo deset dana pokušavam da se regam ,ali sve mi kaže da moram čekati da mi administratorica odobri ,i ona nikad ,a imam nekad da priupitam nešta ,a htio i ovog da narezilim ,ali ne mogu da se regam ,kako si ti uspjeo

Štefko jesi vidio kako sam popularan i kopiraju me ,Dylan Dožeeee kaj imaš reći na ovo :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:00

legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora :mrgreen: , ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 avg 2011, 01:03

Pa legendo sta da ti pricam :P

Ti imas kosarku u malom prstu,jos malo pa ce neno biti ljubomoran,preuzet ces titulu prve tastature u kosarci foruma :mrgreen: ono nekad pricao da si visok,krupan,mogao bi ti zamjeniti Vardu u reprezentaciji :mrgreen:

Nego,ja jos nisam izgubio nadu u zabare,falilo je ovo danas :D
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:05

tanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora :mrgreen: , ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole. ;)
pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobrio :( ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:06

legenda reala je napisao/la:
tanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora :mrgreen: , ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole. ;)
pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobrio :( ;)
Jesi dao pravi mail?

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 avg 2011, 01:07

:lol: :lol: diskriminacija legendo...zato što si iz Goražda ;)

pravimo peticiju : Stop diskriminaciji košarkaških stručnjaka iz Goražda na sa-x forumu :D
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:10

tanzla je napisao/la:
Jesi dao pravi mail?
ma jesam isti kao i ovaj što mi je na ovom forumu ,ali neće ,pa sam napravio novi rego se opet neće ,zajebaje me onaj tamo admin nešta ,moram ovom našem adminu javiti da me preporuči ,kao vrsnog znalca iz svih oblasti :lol: :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:12

Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 avg 2011, 01:20

Ajmo nek se javi Kasparov sa SA-Xa... :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:20

tanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. :)
ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvord ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:26

tanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. :)
ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvord ;)
Evo poslao sam zahtjev za registraciju, vidjecemo hoce li te odobriti, ili i mene banovati zbog duplih acc. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:34

tanzla je napisao/la:
Evo poslao sam zahtjev za registraciju, vidjecemo hoce li te odobriti, ili i mene banovati zbog duplih acc. :lol:
bravo ,valjda će ti odobriti ,jbt mene zajebaje

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.