kad_kako je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:dobit ce ekipu tek kad izgrade stadion za NFL...jos im grad nema jedan takav stadion
Zar oni nemaju "Koloseum", Olimpijski stadion? ... Sta fali njemu?
Isto kandidati sa selenje su St. Rams. (vracaju se bivsoj kuci?) Barem po radio show-u, Mike and Mike in the morning (Ovo mi brat rece da je slusao neki dan, kad je isao na posao).
nije NFL stadion...neki dan citam da tek su napraivli skicu za izgradnju jednog takvog stadiona...bas je i slika bila ebiga, ali ne znam gdje naci sad tu vijest.
Nego brate ako si gledao Bearse i ranije dobro znas kako smo mi prolazili protiv Williamsa...mi mozda jesmo njih dobijali, ali za njega nismo imali nikoga ko ga je mogao zaustaviti.....stosu nam on i Stive Smith iz Panthersa radili to nije niko

...od tad su mi i bili dragi reciveri..jedino sto Williamsa ne volim, to je zato sto je lajao protiv nas i nista vise...pa brate covjek je u campu pokazao da je bolji od ostalih...svata semu u napadu sa Martzom sto je najvaznije .
Malo ovi novinari seru juce im je haman Jony Knox poceo psovat..... navodno Williamsovim dolaskom Jony Knox je izgubio mjesto startera, jer Hester bi bio srugi reciver sto po meni nije nikako realno...Knox je i prosle sezone bio nasa druga opcija, a covjek je imao 960 yarsi i 6TD...ovo su odlicne brojke za recivera koja je druga opcija...po meni on treba da bude sa Williamsom starter prije Hetera.....sad on je ko nezadovoljan, ali to su samo rijeci novinara i navodno zeli biti tradovan....covjek juce zvao i agenta i izasao pred novinare pitao od koga su culi tako nesto, jer on zeli biti Bears za zivot i da nije bitno koja on opcija bio u ekipi, jer on zna da ce on imati svoj udio u ovom offensu...prvo Knox se nabio i tezi je nekih 12 poundi u odnosu na proslu sezonu sto je jako dobro....skoro pa je nabio masu koju je posjedovao Owens dok je bio najbolji reciver u NFL...za njeg aje to vazno i u Bearsima ga tjeraju na rad i ako ga stave kao trecu opciju vjeruj mi da je to samo da on bude bolji i da ga jos vise natijeraju da radi....svi su misljenja da bi on mozda trebao biti i prva opcija po onome sto posjeduje i sto je pokazao prosle sezone.
Ma brate ja sam zadovoljan ofanzivno sto smo se ojacali pa ti kako god hoces, i kako Martz kaze da je prezadovoljan reciverima koje imamo...barem sad imamo nekome i baciti loptu

...OL ce biti dobra ne sumnjam , jer ne mogu biti losi od onoga

....ebiga mi smo mjenjali previse OL prosle godine cesto su nesto kombinovali i pokusavali popraviti...sad je skroz drugacije imat ce te svoje startere i vjerujem da ce biti to puno bolje....znas i sam da su znali bljesnuti i prosle sezone, a utkamica koju cu pamtiti je ona protiv Jetsa... pa ebote onakvu odbranu Jetsa su ustopali i nisu ljudi mogli prici Cutleru....zato je Cutler i bacao onako fenomenalno protiv njih...samo tu tekmu je nasa odbrana bila jako losa

...kod nas uvjek kad OL igra dobro i Cutler, onda odbrane nema nigdje, a kad Offensa nema, onda odbrana dominira ....nesto se ne sjecam kad smo odigrali jendo i drugo skupa dobro