FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
29. i 30. juli, bice ti na sportklubu prenosi utakmicaisakovich je napisao/la:kad pocinje audi cup,,hoce li biti prijenos gdje
Volim te Zeljo!!!
Jadnomiky_hz je napisao/la:Borowski otisao za 750 hiljadahttp://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Jadnomiky_hz je napisao/la:Borowski otisao za 750 hiljadahttp://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
Pa Lell ili Otll toliko vrijedi ako ne i vise a kamoli Borowski ... Luca Toni poslan u drugi tim Bajerna
ccccc borowski za tako male pare otišao a toni u drugu ekipu bayerna

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Previse jeftino ,ali ocigledno LVG zeli da ocisti ekipu od igraca koji mu nece trebati.
Očigledno da je ovo još jedna propala sezona.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
isakovich je napisao/la:je li veceras bayern koln igraju,,hoce li biti prijenos gdje
igraju večeras u 20.45 i ne znam hoćel biti prijenos
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- bistrikboy
- Kontakt:
Ima prenos na RTL-u...
Toni je u amaterima zbog povrede,a prva ekipa je otputovala na 2 prijateljske sa Kelnom i sa ekipom poznatih osoba njemackog sou-biza
Toni je u amaterima zbog povrede,a prva ekipa je otputovala na 2 prijateljske sa Kelnom i sa ekipom poznatih osoba njemackog sou-biza

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Na kojem RTl, misliš na onom gdje bude formula 1
RTL 2 je anime time.
Olić ozljeđen 2 sedmice.

Olić ozljeđen 2 sedmice.
Obicni RTL, enoni brez dvojke
i to od osamipetnes(kauntdaun) a od osamicetres ipet prvo halbcajt 

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Neobično mi da oni prenose Bayerna, odavno nije bilo tekme na tom kanalu. Gunter Jauch hehe.
Laganini Gomez i Schweini za 0:2 u Kolnu.
ma beze tekma,slabo će Bavarci imaju par dobrih igraca ali sa onakvom igrom nece ni dokle.....padalovic je napisao/la:jel ko gledao tekmu,kakva je bila igra
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- bayern4ever
- Kontakt:
slazem se igra nista nevalja navijam za bayern a ovo do sada nevaljaMinche je napisao/la:Postao/la Minche dana 24 jul 2009, 22:50
padalovic je napisao/la:jel ko gledao tekmu,kakva je bila igra
ma beze tekma,slabo će Bavarci imaju par dobrih igraca ali sa onakvom igrom nece ni dokle.....ma beze tekma,slabo će Bavarci imaju par dobrih igraca ali sa onakvom igrom nece ni dokle.....padalovic je napisao/la:jel ko gledao tekmu,kakva je bila igra

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Zalosna nam majkabayern4ever je napisao/la: slazem se igra nista nevalja navijam za bayern a ovo do sada nevalja![]()

Vom Jäger zum Gejagten
Imacete protiv sebe Podolskog koji je zedan vase krvi... 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sinoc su dobro odigrali Keln nije posteno opucao na gol,dok smo prvp poluvrijeme igrali u "idealnom" sastavu igrali smo odlicno Pranjic,Bommel,Altintop,Gomez i Klose odlicni,u drugom igra mnogo losija na poluvremenu zamjenjeno 8 igraca,Schweini zabio glavom poslije kornera,dobra uvertira za sezonu 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
majstore sinoc se ovo igralo.....o-2 nazalost po vas,koji zelite da svi propadnu osim reala.......Harrison je napisao/la:Imacete protiv sebe Podolskog koji je zedan vase krvi...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.