FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad docekat ovu nedjelju ,da je hebes ! 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Crni gavran
- Kontakt:
Dzafic ce vam biti strasan igrac, vidjecete. Mi smo glupi sto ga nismo zadrzali, ali ko nas vodi nije ni cudo 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jedva čekam GOŠK, napokon će biti i gostujuća pobjeda. 

Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Pliseku treba dati sansu kad je vec dosao, ne treba ga kao trenera potrositi nakon samo par utakmica i sutnuti i to navodeci razloge kao nije imao rezultata u karijeri.
Pa svi vi koji ste protiv Pliseka hajde navedite koji su to bili treneri Sarajeva u posleratnom periodu i koje su to trenerske karijere napravili mimo Sarajeva(pa mozda su neki vodili neke reprezentativne selekcije nase BiH poslije Sarajeva)
Covjek je u pravu, titula je nasa zelja i to je to po meni najpostenije od svih prethodnih trenera koji su odmah najavljivali titule i duple krune, a poslije se borili da vidimo evrope, I sada nam ne valja Plisek zato sto ne obecava ono sto nije siguran da moze ispuniti. Treba nam reci da cemo se prosetati kroz ligu a svi mi znamo da je to gotovo pa nemoguce sto zbog suđenja na nasim terenima, zbog stanja samih terena(bolje receno blata ili prasine sa pokojom travkom), sto zbog toga sto se svi igraci napale pa protiv nas ginu kao ludi da bi se dokazali, neprofesionalnosti nasih igraca pa pred utakmicu vise do jutra po kafanama(opravavam ih jer nikad nismo na svim pozicijama imali konkurenciju u igrackom kadru pa ljudi znaju da ce igrati i mahmurni)...
Daj ba spustite se na zemlju, da ste trebali biti treneri bili bi ste treneri.
Pa svi vi koji ste protiv Pliseka hajde navedite koji su to bili treneri Sarajeva u posleratnom periodu i koje su to trenerske karijere napravili mimo Sarajeva(pa mozda su neki vodili neke reprezentativne selekcije nase BiH poslije Sarajeva)
Covjek je u pravu, titula je nasa zelja i to je to po meni najpostenije od svih prethodnih trenera koji su odmah najavljivali titule i duple krune, a poslije se borili da vidimo evrope, I sada nam ne valja Plisek zato sto ne obecava ono sto nije siguran da moze ispuniti. Treba nam reci da cemo se prosetati kroz ligu a svi mi znamo da je to gotovo pa nemoguce sto zbog suđenja na nasim terenima, zbog stanja samih terena(bolje receno blata ili prasine sa pokojom travkom), sto zbog toga sto se svi igraci napale pa protiv nas ginu kao ludi da bi se dokazali, neprofesionalnosti nasih igraca pa pred utakmicu vise do jutra po kafanama(opravavam ih jer nikad nismo na svim pozicijama imali konkurenciju u igrackom kadru pa ljudi znaju da ce igrati i mahmurni)...
Daj ba spustite se na zemlju, da ste trebali biti treneri bili bi ste treneri.
Koliko sam primjetio doveli su par mesara iz Travnika, a Dudic im je glavna uzdanica. Bio sam optimista ali kada se uzme u obzir da ovaj Gosk svake godine u prijateljskim nekoga nabije ili namuci, nisu bas za optisat. Jos kad se naloze na nas...Mislim da ce utakmica remijem zavrsiti iako svi prizeljkujemo 3 boda.
Bez euforije da nam se ne desi, "ko visoko leti, nisko pada".
Info za sve koji planiraju ici u sopstvenom aranzmanu, karta za tekmu je 10 KM
Bez euforije da nam se ne desi, "ko visoko leti, nisko pada".
Info za sve koji planiraju ici u sopstvenom aranzmanu, karta za tekmu je 10 KM
Volim te Sarajevo!
Mozda vam se Vule vrati.
ovo je cisti bezobrazluk!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sta,moj post?johnnyHZ je napisao/la:ovo je cisti bezobrazluk!
Pozdrav hordasi !!!

Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Pozdrav Marinac. 

Volim te Sarajevo!
Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
Ama Veležovac, ni pitari nisu repa bez korjena, bar što se penala tiče. U zadnjoj sezoni za Sarajevo je svirano najviše penala u ligi, a i jedina su ekipa u PL u kojoj se protiv pitara nije svirao ni jedan penal. Veležovac nemoj se sjekirati za penale. što se konačnog ishoda tiče u igri su sva tri znaka, s tim što je po meni Sarajevo u blagoj prednosti. Pozdrav.AlemC85 je napisao/la:Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Stvarno?jubitubi je napisao/la:Mozda vam se Vule vrati.
-
- Kontakt:
Za ovu konstataciju da nam je svirano najvise penala, OK. Bilo je par sumnjivih ali i dosta postojecih, sto jest jest.avlami97 je napisao/la:Ama Veležovac, ni pitari nisu repa bez korjena, bar što se penala tiče. U zadnjoj sezoni za Sarajevo je svirano najviše penala u ligi, a i jedina su ekipa u PL u kojoj se protiv pitara nije svirao ni jedan penal. Veležovac nemoj se sjekirati za penale. što se konačnog ishoda tiče u igri su sva tri znaka, s tim što je po meni Sarajevo u blagoj prednosti. Pozdrav.AlemC85 je napisao/la:Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
A ovo da protiv nas nije bilo penala, jbg to je cisto ko suza.Uopste ne pamtim da je bilo ikakvih sportnih situacija gdje je uopste trebao biti sviran penal. Na Kosevu sem Borca i Olimpika niko nije ni prilazio sesnestercu kako treba.
Ali iskreno , boli me neka stvar. Kad vidim da neki klubovi dobivaju po 7-10 zutih kartona i jedan crveni na gostovanjima i da se golovi primaju 2 minute(go protiv Celika je postignut 30 sekunde poslje 5 minuta kolko je produzeno) poslje nadoknadne jos me vise zaboli.
-
- Kontakt:
sta receavlami97 je napisao/la:Ama Veležovac, ni pitari nisu repa bez korjena, bar što se penala tiče. U zadnjoj sezoni za Sarajevo je svirano najviše penala u ligi, a i jedina su ekipa u PL u kojoj se protiv pitara nije svirao ni jedan penal. Veležovac nemoj se sjekirati za penale. što se konačnog ishoda tiče u igri su sva tri znaka, s tim što je po meni Sarajevo u blagoj prednosti. Pozdrav.AlemC85 je napisao/la:Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...

Fina Gradska sarajevska raja
Neka provokacija il' imas neku info???BegAx je napisao/la:Stvarno?jubitubi je napisao/la:Mozda vam se Vule vrati.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako se vrati imas cevape od mene al ne one vase banjaluckejubitubi je napisao/la:Mozda vam se Vule vrati.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- kupus army
- Kontakt:
Vule kao igrac je predobar za nasu ligu,al onda gubimo Dupovca,momka na kojem se mogu uzeti fine pare,a od Vuleta po pitanju para nema nista,tako da ako biram radje Dupovac da igra i da na njemu fino zaradimo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
a mozda Vule dodje i bude na klupi.kupus army je napisao/la:Vule kao igrac je predobar za nasu ligu,al onda gubimo Dupovca,momka na kojem se mogu uzeti fine pare,a od Vuleta po pitanju para nema nista,tako da ako biram radje Dupovac da igra i da na njemu fino zaradimo.

A zasto se nebi mogoa prodati, 28 mu je godina. Nije ni prestar bas.
Nije provokacija,Vule je cini mi se dobio nogu iz Krakovije,trenutno je u Banjaluci,ali ga nasa uprava ne zeli.A i sam je rekao da bi jedino za Sarajevo i Borac igrao u nasoj ligi.Tako da,ne znam.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], kogmagie46, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, N3R3D, Napapijri, Pantelija i 66 gostiju.