FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2011, 01:57

Zenit zeli Tymoschuka na posudbu,sta mislite hoce li biti sta od toga :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Klare

Post Postao/la Klare » 11 avg 2011, 02:04

Monolog je napisao/la: al' dobro je pa na vrijeme saznadoh da sam nenormalan i da imam averziju prema Bayernu :mrgreen: )
Bolje ikad, nego nikad. ;)
Monolog je napisao/la:Dakle, sam(a) @Clarice je napisala u par navrata "neću gledati Bayern"..."ni večeras neću gledati Bayern", a to niko ovdje haman ne vidi.

Bold:U pitanju je SOMina s malo brkića. ;)
Šta se tu ima vidjeti? :?: Ne gledam i šta :roll: , barem priznam :mrgreen: , Romarioo neće ni to. :lol:
Pa valjda čovjek ima obaveza, pa zbog toga nije u stanju, da li si i na trenutak na nešto takvo pomislio :?: , ne bih rekao. ;)
Monolog je napisao/la:O banovanju ne bih trošio riječi, jer ja nisam u stanju nikog banovati. Da jesam, banov'o bih Claricu. :mrgreen:
Moderator(vidi opet spomenuh :lol: ), a nije u stanju. :roll: Ma kako da ne, jest ti mene banovat pored Geronima, jest, aha, hoćeš, hoćeš, jašta ćeš. :lol:
effe_sa je napisao/la:a ev ima ih par i među bayernovim navijačima koji ga ne smatraju najboljim, ev i Klare

Kakav šamar iz naših redova. :o Pa druže effe :D gdje to napisah? Možda sam samo nekad rekao da je tu Casillas uz njega, a svi ostali gutaju njegov dim. Kažem Casillas, eto da ne ispane ono da smo nerealni, inače za mene je trenutno najbolji, mislim da sam bliži ovoj izjavi u prošlosti. Bio sam za to da se Kraftu pruži šansa, međutim nije se dokazao, pa sam sve karte usmjerio na Manuela. ;) Ne shvataš valjda za ozbiljno ovaj moj popis od 10 golmana :D , kaže Mona da se to zove jeftini sarkazam. :lol: Ma pusti Monu, samo što ponovo eksplodirao nije, dobro si mu ga šukn'o, haha. :lol:

Klare

Post Postao/la Klare » 11 avg 2011, 02:09

Dylan Dog je napisao/la:Zenit zeli Tymoschuka na posudbu,sta mislite hoce li biti sta od toga :?
Ovo mu je zadnja godina ugovora, ta opcija je odmah isključena. Jedino otkup, ali Heynckes nešto planira s njim, pa vidjećemo do kraja prelaznog roka, možda ga i pusti(uz otkup)u dogovoru sa Ulijem da se nešto i zaradi. Mislim da postoje određene šanse, sve je moguće. Lično, možda bi pametno bilo da ga se riješe, tu smo dobro popunjeni. Ja sam ZA.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 11 avg 2011, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2011, 02:09

Dylan Dog je napisao/la:Zenit zeli Tymoschuka na posudbu,sta mislite hoce li biti sta od toga :?
Tek mi je sad jasno zasto je Nerlinger rekao da bi do kraja prijelaznog roka mogli mijenjati roster.

Nego, sumnjam da ce bas Tymo biti taj ako vec bude nekih odlazaka, iako se njegov izostanak ne bi toliko osjetio jer je Bayern na srednjim pozicijama dobro pokriven.
Ovakav igrac je uvijek od koristi.
Ne kazem da je nemoguce, ali iskreno, tesko da bi se Jupp s tim slozio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 avg 2011, 02:11

@Klare: et druže ja pogrešno to protumačih...tek sam poslije skonto tvoju ironiju....a znaš kako morao sam tad odgovarat na postove, a sve neka frka, trči tamo, trči vamo a plus onda valjalo stič i ove utakmice gledat (naša repka i još elf-ili ti naša repka br. 2 :D )....malo sma u raskoraku bio, a reko nije valjda klare da tako misli za našeg Nojuuu :D :D a dobro je sve je jasno sada ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 11 avg 2011, 02:35

Eto vidiš Monolože, to se ironija zove. ;)
@effe, znaš da se nas dvojica i Gero ne možemo zavaditi niti zbog ikakvih stvari ili nesporazuma. A večeras si baš ono na nivou bio :D , posebno mi se sviđa ovaj dio upućen Moderatoru( :mrgreen: ) :lol: :
effe_sa je napisao/la:nekad si i ti bio normalan
Hahaha, uljepšao si mi dan. :D

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 avg 2011, 04:21

Pozdrav ljudi. Kako ste, šta ima novo ovdje na forumu?

Iako u kasne sate, moram da komentiram našu igru u nedjelju. Znam da kasnim puno ali nisam imao pristup internetu prošla 3 tjedna.

Tema je bila kako probiti bunker. Pa eto, ne otkrivam toplu vodu kad kažem da definitivno ne onakvom igrom kako smo mi igrali u nedjelju.

Prvo i osnovno: igra protiv bunkera mora biti okomitija i treba ju probiti brzim kombiniranjem. Dakle, ne u širinu nego kroz sredinu. Jer kroz širinu ne dobivamo puno. Skoro ništa. Zašto? Jer bunker guši krila. I kad nam bekovi naprave razliku na boku onda nastaje problem: u sredini je Gomez okružen minimalno dvojicom igrača pa se postavlja pitanje ko će tu doći do izražaja?

Drugo, ako igramo 4-2-3-1 onda glavni igrač mora biti polušpica. To bi trebao biti Kroos. No ipak, nakon svih odgledanih tekmi donosim zaključak: Kroos nije 10-ka. Fali mu brzine, agilnosti, driblinga na malom prostoru. Puno bolje se snalazi kad dođe iz pozadine pa ima pregled i vremena za ideju i odluke. Dakle, ni Muller ni Kroos nikako ne bi puno pridonesli u probijanju bunkera na playmakerskoj poziciji.

Tu treba biti igrač koji može donijeti prevagu. Dakle, igrač tipa Ozil, Sneijder, Diego, Kagawa, Gotze, Ben Arfa, Nasri, Modrić i naravno Usami.

Oni svi imaju ideju i iznimno su agilni te naravno, to su igrači koji imaju dribling na malom prostoru.

Treće, hajdemo ovako. Pošto mi nećemo dovesti Nasrija i Usami neće igrati puno ( pitanje je koliko će uopće igrati a kamoli na toj poziciji ) ima jedna druga formacija. Dakako da bih ja osobno onda stavio najbolju taktiku danas, dakle 4-3-3.

Tu bi Schweinsteiger i Kroos igrali 2 vezna koja bi išla cijelo vrijeme naprijed jer bi im leđa čuvala 6-ca.

Formacija koju bi trebalo isprobati obavezno je 4-4-2. Ali uz Gomeza mora biti jedan pokretljiv napadač. Imam osjećaj da bi to mogla biti slijedeća taktika protiv bunkera.

Dakako, fali nam jedan igrač koji će donijeti prevagu jer imati jednog od ovih gore nabrojanih može samo pomoći, nikako ne može naštetiti momčadi. Iako bi zatvorili i Alabu i Usamija morali bi dovesti još jednog takvog igrača, za ovakve bunkere ali i za najjače tekme gdje će trebati takav tip igrača koji može odlučit tekmu.

Zašto Jennigs i Can nisu igrali za Bayern II?

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 avg 2011, 09:40

Prije svega pohvale za odličan post kolega @Stefan Effenberg.
Stefan Effenberg je napisao/la:Prvo i osnovno: igra protiv bunkera mora biti okomitija i treba ju probiti brzim kombiniranjem. Dakle, ne u širinu nego kroz sredinu. Jer kroz širinu ne dobivamo puno. Skoro ništa. Zašto? Jer bunker guši krila. I kad nam bekovi naprave razliku na boku onda nastaje problem: u sredini je Gomez okružen minimalno dvojicom igrača pa se postavlja pitanje ko će tu doći do izražaja?
Bayern je postao preovisan o kontribuciji svojih krila. Igra je jednodimenzionalna već duži vremenski period. Protivnici, u obliku udvajanja krila uz dodatnu defanzivnu ispomoć ''šestica'', imaju veoma jednostavan recept za takav način igre. Postavlja se pitanje, ima li logike žrtvovati 4, a ponekad i čak 6 igrača (po tri na obe strane), da bi se anulirali prodori Bayernovih krila potpomognutim bekovima??? Naravno da ima, a glavni razlog leži u činjenici koji si i sam napomenuo - tromosti Bayernovog veznog reda.

Ja bih istakao još jednu stvar - Bayernova krila ''guše'' sopstvene bekove. Koliko je Lahm imao asistenicija i dobrih prodora u zadnjih godinu-dvije????? Na prste jedne ruke ih možemo nabrojati. Vratiću se u nastavku na ovu misao.
Stefan Effenberg je napisao/la:Drugo, ako igramo 4-2-3-1 onda glavni igrač mora biti polušpica. To bi trebao biti Kroos. No ipak, nakon svih odgledanih tekmi donosim zaključak: Kroos nije 10-ka. Fali mu brzine, agilnosti, driblinga na malom prostoru. Puno bolje se snalazi kad dođe iz pozadine pa ima pregled i vremena za ideju i odluke. Dakle, ni Muller ni Kroos nikako ne bi puno pridonesli u probijanju bunkera na playmakerskoj poziciji.
Apsolutno. Kroos je klasična ''osmica'', odnosno ''ofanzivna šestica'' u pomentom sistemu igre. Sinoćnja partija protiv Brazila je relativna potvrda ove konstatacije. Zadnjih godinu dana, tj. otkako se vratio u Bayern, forsiran je na krilu, te na 10-ci - nije se dokazao ni na jednoj od tih pozicija. S druge strane, nekoliko posljednjih tekmi u dresu Elfa je igrao ''ofanzivnu šesticu'' - pružio je odlične partije. Da bih potkrijepio ovo moje razmišljanje navešću primjer Pirla. Na početku svoje karijere, dotični je igrao desetku, ali unatoč činjenici da je bio veliki talenat, ''seljakao'' se po mnogim klubovima bez nekog posebnog učinka. Forsiran je na ''visokim'' pozicijama (''desetka''), ali njegova sporost i tromost su ga kočile. No, briljanatnom stručnjaku, kakav je sigurno Carlo Ancelotti, sinula je ideja da ovog talentiranog klinca povuče nazad, na ''ofanzivnu šesticu'' (tzv. deep laying playmaker). Da li je potrebno napominjati šta je sve Andrea postigao u svojoj karijeri nakon ovog poteza. Sad se treba zapitati kakve to sličnosti imaju Kroos i Pirlo?? Briljantan pregled igre, ''pas na prvu'' i savršen dubinski pas, zar ne??? (idealne karakteristike za ''ofanzivnu šesticu'')
Stefan Effenberg je napisao/la:Tu treba biti igrač koji može donijeti prevagu. Dakle, igrač tipa Ozil, Sneijder, Diego, Kagawa, Gotze, Ben Arfa, Nasri, Modrić i naravno Usami.

Oni svi imaju ideju i iznimno su agilni te naravno, to su igrači koji imaju dribling na malom prostoru.
Pored Usamija, Bayern ima još jednog takvog igrača. To je Franck Ribery!!! Po meni, on posjeduje sve karakteristike koje si ti naveo da bi igrač kvalitetno odigrao na toj poziciji. Zašto Francka ne približiti Arjenu???? Zašto da takva dva nogometna velemajstora ne budu jedan do drugog???? Da li je bolje od tog da jedan drugog jedino uz pomoć durbina vide na terenu??? Gore veliš da Bayern previše širi igru i da želiš fokusiranost kroz sredinu protkanu jakom dinamikom. Da li bi se to dobilo prebacivanjem Francka na ''desetku''??? Šta je sa sinergetskim efektom, uveliko kapitaliziranim Guardiolinom odlukom da Messija stavi na ''desteku'' (''lažnu devetku'') i time ga približi Xaviju i Iniesti??? U šta se pretvorila Barca nakon ove odluke velikog Pepa???? Koliko je Dani Alves ''profitirao'' ovom odlukom??? Koliko je prodora, tj. protrčavanja u otvoreni dio terena imao zbog fokusiranosti protivnika na ovaj čarobni trojac??? Koliko je on imao asistencija u posljednje dvije sezone , a koliko Lahm??? (da, da, vraćamo se na ''ugušenost'' Bayernovih bekova) Odokativno - Alves je imao između 20-25, a Lahm nije ni deset. Te asistencije nisu nikakvo mjerilo, ali je Alves u konstantnom podizanju forme, dok je s Lahmom obrnuta situacija, zar ne??? Ovdje bih još dodao, tandem Kagawa-Gotze i njihovu izmjenu pozicija, te koliko je na osnovu toga Piszczek dolazio do izražaja prilikom ubacivanja iz drugog plana.
Stefan Effenberg je napisao/la:Treće, hajdemo ovako. Pošto mi nećemo dovesti Nasrija i Usami neće igrati puno ( pitanje je koliko će uopće igrati a kamoli na toj poziciji ) ima jedna druga formacija. Dakako da bih ja osobno onda stavio najbolju taktiku danas, dakle 4-3-3.

Tu bi Schweinsteiger i Kroos igrali 2 vezna koja bi išla cijelo vrijeme naprijed jer bi im leđa čuvala 6-ca.
Nešto kao Barca??? Opasna je to igra. :D Vezna ''trojka'' je dosta spora, odnosno sporo kombinuju jer nisu baš ''skrojeni'' za igru kratkih pasova (fizičke predispozicije). To bi značilo mnogo manje posjeda, te orijentiranost na kontre i polukontre (a la United). Koga staviti u špic - agilnog i svestranog Mullera, oder knipsera Gomeza??
Stefan Effenberg je napisao/la:Formacija koju bi trebalo isprobati obavezno je 4-4-2. Ali uz Gomeza mora biti jedan pokretljiv napadač. Imam osjećaj da bi to mogla biti slijedeća taktika protiv bunkera.
Foramcija 4-2-3-1 se lagano može transformisati u 4-4-2 pogotovo u Bayernovom slučaju, jer imate čudo od igrača - Thomasa Mullera (može igrati svaku ofanzivnu poziciju na približno istom kvalitativnom nivou). Takođe, imate Olića kao pokretljivog ''parnjaka'' Gomezu. Petersen i Gomez bi mi izgledao malo pretromo. Švajni - Kroos kao centralni veznjaci, s tim da bih ja dao Holgeru poprilično velika ovlaštenja pri organizacije igre, jer dečko ima vanredno dobru ''nogu'' što je i nebrojeno puta dokazao.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 avg 2011, 23:14

Ribery se potpuno oporavio od ozljede gležnja lijeve noge ,u srijedu je propustio utakmicu Francuske sa Čileom tako da će biti spreman za svih 90 min na Wolkswagen Areni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 avg 2011, 01:54

trebat ce nam Ribery iz prve sezone sad da bi mogli parirati ostalim ekipama! :(
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 avg 2011, 02:51

proFCB je napisao/la:trebat ce nam Ribery iz prve sezone sad da bi mogli parirati ostalim ekipama! :(
sad nema prepreke da ne bude kao u prvoj sezoni,ista pozicija, isti igrac iza ledja (Lahm) tako da bi trebao sad full spreman da dokaze da je king,,,Jupp mu daje poprilicnu slobodu u igri, samo da sutra nebi Jupp sta novo isprobavao pa da ponovo popusimo nebi valjalo... :o
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2011, 09:34

Samo da pohvalim izuzetno kvalitetne postove od @S. Effenberga i @Hareta.
Nemam sad vremena, ali volio bih da produbimo diskusiju. Hajd´ mozda poslije tekme protiv Vukova (ako se ne ohladimo). :D
Probacu samo kratko da se nadovezem. Pored jednog krila kakav je Ribery ili Robben, ne treba nam Lahm koji pravi 10-ak asistencija po sezoni sa postignuta 3-8 golova. Nadjite mi krila koja su toliko efektivna. Nema ih! Svi se vracaju na prvu Franckovu sezonu, gdje jeste ponajbolje igrao, ali ne treba zaboraviti da je u prosloj imao zaista sjajan ucinak (nekih 7 golova + 17, 18 assist).
Lahma je hapala desna strana (jer covjek jednostavno nema dobar centarsut), gdje nije mogao da se uvlaci u sredinu (ala Robben) i pokusava sutati sa ivice 16-erca. Kao sto je bio slucaj prije neki dan kada je igrao za Elf protiv Brazila. Sagnol je imao izuzetno dobar ucinak u napadu, jer je pored dobre tehnike, suta, imao i sjajno nabacivanje.
Dobro, tad se igrao drugi sistem. Znamo da je Otmar cesto igrao sa 3 stopera, krila i nisu bila bas top, tako da smo dosta zavisili od bekova, koja su ruku na srce bila vrhunska.
Mora postojati plan B, slazem se da ponekad Riberyja treba probati u sredini (dobro je @Hare rek´o), pribliziti ga Robbenu. Kao stalno mjesto, ja bih ga ostavio na krilu (tako ce i biti, a i sam se vidi na toj poziciji).

Njemacka je uvijek imala top-golmane. Neuer (bez obzira na osjetan broj patzera) je medju 5 najboljih golmana u svijetu.
Schweinsteiger je vrlo dobar igrac. Zna ponekad biti odlican, isto kao i "samo" dobar. Poznato je da je veliki sminker, zeljan publiciteta, tako da cesto najbolje partije pruza u velikim utakmicama ili vecinom za Elf. Kada bi se to malo promjenilo i cesce davao Vollgas, ne bi mu bilo ravnog. I kao vrlo dobar je sasvim dobar za Bayern. :mrgreen:
Do citanja. :)
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 avg 2011, 11:03

I ja bih pohvalio postove S.Effenberga i hareta....Effenberg je ovde često poznat po jako konstruktivnim postovima (ne ulazi čovjek u neka natezanja i diskusije poput nekih-t.j. mene :D )
A ovo si @gero dobro napomenuo za učinak francka riberyja u prošloj sezoni...Više sam puta spominjao da iako nakon njegove prve sezone (koja je bila fantastična gdje su ga svi u bundesligi i dalje hvalili) i u narednim sezonama je znao napravit važne asistencije, postič važan gol. Neke od primjera sam navodio, pretprošla sezona gol ManU, prošla sezona gol freiburgu u gostima, kada je ekipa totalno mrtva bila, prosto bayern nije imao igre i taj nam je gol donio pobjedu i važne bodove u toj borbi za treče mjesto....Mogao bi još brojne primjere navest kada je franck napravio važne poteze, zato sam prije neki dan ovde i rekao nekad je njegovih 5 utakmica vrijednije od nečiji 20 il njegovih pola sata na terenu od nečijih 90 minuta. Znači trebalo je Francka detaljno pratit u ovim sezonama pa onda iznosti sud, a znamo da su neki osipali često kritike po njemu. I zato mi je glupost to traženje mana kod Riberyja. Da Ribery može bolje, to je svakako istina, to stoji 100 %, taj svoj kompletni potencijal je prve sezone pokazao, u narednim malo manje, al njegov doprinos ekipi nije bio ipak ni tada zanemarljiv ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 avg 2011, 14:18

Izgleda da Robben nece igrati protiv vukova, opet povreda?

@ Romario, BARCELONA JE NAJACA NA SVIJETU eto, sad nas vise popusti jer nisi zanimljiv naprotiv veoma si naporan i dosadan a humor ti nije jaca strana, i molim te nemoj mi kvariti dojam o pravim navijacima Barcelone !

@ Zeleni klaun, mislim da si fulio temu : http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false; a kakav Buffon kakav Casilas zna se broj 1 svih vremena to je Oliver prezime ne moram govoriti ;) A sljedeci broj 1 ce biti Manuel(25) a vi se pojedite od muke :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 avg 2011, 15:53

FC BAYERN je napisao/la:Izgleda da Robben nece igrati protiv vukova, opet povreda?

@ Romario, BARCELONA JE NAJACA NA SVIJETU eto, sad nas vise popusti jer nisi zanimljiv naprotiv veoma si naporan i dosadan a humor ti nije jaca strana, i molim te nemoj mi kvariti dojam o pravim navijacima Barcelone !

@ Zeleni klaun, mislim da si fulio temu : http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false; a kakav Buffon kakav Casilas zna se broj 1 svih vremena to je Oliver prezime ne moram govoriti ;) A sljedeci broj 1 ce biti Manuel(25) a vi se pojedite od muke :lol:

o tome je pricam, vidi se koliko te vi navijaci bayerna nabrijani negativno, evo i ovaj se sad nasao uvrijedjen nesto, i to odgovara sa barcelona je najjaca na svijetu, kao prvo momce ovdje su se vodile neke druge rasprave, ja se ne sjecam kad sam uporedjivao bayern i barcu, normalno da nisam jer samo fudbalska neznalica moze raspravljati o tome ko je bolji i sl, jednostavno dosta navijaca bayerna ima koji su nazalost polupismeni ljudi koji ne znaju citati tudje postove, ili im je mrsko i citati uopste i onda nicim izazvani pocinju nesto da se bune, da se nalaze uvrijedjinima

al opet, velika vecina bayernovih navijaca su normalni ljudi i zato druze effe i ostali manite se tih prica, ja se nikad s nekim normalnim navijacem nisam zakacio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2011, 16:43

Bez Robbena sutra, potvrdjeno da nije u kadru. :evil:
Kad krene onda bas krene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 avg 2011, 16:48

@Omer: moja zadnja informacija je da je njegov nastup upitan, ali da će odluka o tome biti donesena pred samu utakmicu. Uglavnom ima problema sa leđima, prema nekima je nastup jako upitan, al zadnje što sam u medijima vidio je da još nije definitivno pala odluka dal će igrat ili ne.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2011, 16:52

effe_sa je napisao/la:@Omer: moja zadnja informacija je da je njegov nastup upitan, ali da će odluka o tome biti donesena pred samu utakmicu. Uglavnom ima problema sa leđima, prema nekima je nastup jako upitan, al zadnje što sam u medijima vidio je da još nije definitivno pala odluka dal će igrat ili ne.
Jetzt ist es offiziell. Wie der FC Bayern auf seiner Homepage bestätigt, fällt Arjen Robben mit Rücken- und Adduktorenproblemen am Samstag gegen den VfL Wolfsburg aus. Der niederländische Nationalspieler habe beim Abschlusstraining noch einmal alles probiert und eine intensive Einheit absolviert, trotzdem reiche es nicht für einen Einsatz.
Ovo je zadnje sto sam ja procitao. Ovdje kaze da nije u kadru, ali ostaje nada se ce se nesto do sutra promijeniti.

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 12 avg 2011, 17:07

slika
Hans-Jorg Butt u intervjuu za fcbayern.de:
fcbayern.de: "Je li nakon ove sezone stvarno kraj?
HJB: "Da, pretpostavljam da je tako. Iako se nikada ne moze nista iskljuciti u fudbalu."
Cijeli intervju na :arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 6044c0d8e1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svi igraci Bayerna su se vratili zdravi sa utakmica svojih reprezentacija.
Emre Can je dobio zlatnu Fritz-Walter medalju u kategoriji do 17 godina.
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 6044c0d8e1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slika
Wolfsburg, Zurich, Hamburg, Zurich, Kaiserslautern - Bayernov program u narednih 16 dana :!:
Ribery kaze da ima dobar odnos sa trenerom, te da u narednih 7 dana imaju tri utakmice i sve tri moraju dobiti.
slika
Holandski turbodribler mora svoj nastup u Wolfsburgu u subotu otkazati zbog problema sa ledjima i preponama. Pored njega ce izostati Diego Contento i oporavljenik Breno.
slika
Heynckes o narednom protivniku: "Vrlo su dobro organizirani i disciplinirani. Bili su dobri u defanzivi, a naprijed su postigli tri pogotka. Mislim da ce Wolfsburg kod kuce da djeluje nesto drugacije nego Monchengladbach u Minhenu. To je jedna momčad protiv koje moramo pruziti najbolje performanse za pobjedu."
slika
Intervju Hasana za fcbayern.de :arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 6044c0d8e1

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 avg 2011, 17:50

Romariooo je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Izgleda da Robben nece igrati protiv vukova, opet povreda?

o tome je pricam, vidi se koliko te vi navijaci bayerna nabrijani negativno, evo i ovaj se sad nasao uvrijedjen nesto, i to odgovara sa barcelona je najjaca na svijetu, kao prvo momce ovdje su se vodile neke druge rasprave, ja se ne sjecam kad sam uporedjivao bayern i barcu, normalno da nisam jer samo fudbalska neznalica moze raspravljati o tome ko je bolji i sl, jednostavno dosta navijaca bayerna ima koji su nazalost polupismeni ljudi koji ne znaju citati tudje postove, ili im je mrsko i citati uopste i onda nicim izazvani pocinju nesto da se bune, da se nalaze uvrijedjinima

al opet, velika vecina bayernovih navijaca su normalni ljudi i zato druze effe i ostali manite se tih prica, ja se nikad s nekim normalnim navijacem nisam zakacio
Procitaj ovo boldirano i onda par puta procitaj svoj post, docices do jednog zakljucka(nadam se)
Da se vise ne prepirem stobom, BLOCK i ne moram se patiti i citati tvoje postove gdje nema velikog slova na pocetku recenice, niti tacke na kraju recenice i on dodze i prosipa fore kako su navijaci Bayerna polupismeni kakva bahatost i onda kaze kako smo mi negativno nabrijani a provocira cijelo vrijeme, ali ne ide ti to od ruke.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.