FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

realan_coek
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la realan_coek » 12 avg 2011, 15:13

JuveSissoko je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:jao mati draga kakva pojacanja ove sezone...Cesc, Alexis, Thiago i odlazak Milita...strasno dobro..
jos vam stoper jedan fali al nece doci, bili bi jos jaci nego prosle sezone, al ipak ce to opet sve na kraju da zavisi od Messia,Inieste i Xavia, oni su motor
NE fali nam stoper jer tu imamo 3 prejaka igraca piqe puyol i abidal onda i fontas je dobar a mogu uletit i buskets i mascerano tako da stvarno nema smisla a za fontasa je enrike prosle godine rekao da bi mogao bez problema igrat u prvoj postavi al ipak nece :P

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 avg 2011, 15:14

JuveSissoko je napisao/la: jos vam stoper jedan fali al nece doci, bili bi jos jaci nego prosle sezone, al ipak ce to opet sve na kraju da zavisi od Messia,Inieste i Xavia, oni su motor
zato mascherano nece vidjeti sredine ove sezone ;)

u svemu ovome jedan je visak a to je afellay.. jel moguce da ga je jedan dobar potez zadrzao u klubu :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 avg 2011, 15:17

Scof1eld je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: jos vam stoper jedan fali al nece doci, bili bi jos jaci nego prosle sezone, al ipak ce to opet sve na kraju da zavisi od Messia,Inieste i Xavia, oni su motor

u svemu ovome jedan je visak a to je afellay.. jel moguce da ga je jedan dobar potez zadrzao u klubu :roll:
Odlaskom jeffrena i bojana,ostali su jos 2 krilna igraca afellay i pedro/sanchez.I siguran sam da ce ga pep zadrzati u ekipi.A treba jos dodati da afellay moze se pridodati veznom redu i na mjestu messia tj iza napadaca.
Visca el Barça ! Mes que un club !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 avg 2011, 15:19

DesimaL je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:

Odlaskom jeffrena i bojana,ostali su jos 2 krilna igraca afellay i pedro/sanchez.I siguran sam da ce ga pep zadrzati u ekipi.A treba jos dodati da afellay moze se pridodati veznom redu i na mjestu messia tj iza napadaca.
nista, Afellaya nama proslijedite na posudbu, da ne gubi formu sjedeci cesto na klupi :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 avg 2011, 15:19

DesimaL je napisao/la:Neznam bil bio sretan ili tuzan.Nadam se da ovaj dolazak nece usporiti napredak Thiaga (naravno ako dodje fabregas).Za ovaj transfer samo jednio ako thiago ne ode,i naravno da dobija puno vise minutaze nego prosle sezone.S obzirom da fabregas igra na pozici xavi,neznam sta je pep tu smislio,jer izbaciti xavia iz ekipa je budalastina,a platiti 40 mil za igraca koji ce sjediti na klupi je isto budalastina,ali siguran sam da pep vec ima neku kombinaciju.

Visca el Barca
Ma on sigurno ima vec nekih kombinacija u glavi. Duga je sezona, i svakako da ce se svima ukazati prilika, da pokazu ono sto znaju. Bice tu opet sigurno preko 60 utakmica, sto je sasvim dovoljno...U kakav strasan vezni red sad' imamo! Samo, misljenja sam da nam treba jedan stoper, jer su tu samo Pique i Puyol klasicni stoperi. Ima tu i mladi Fontas, dok: Abidal, Mascherano i Busquets, takodjer mogu igrati na mjestu stopera... :roll:
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 12 avg 2011, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 12 avg 2011, 15:21

Cesc u Barcelonu stiže u nedjelju, a biti će predstavljen u ponedjeljak. Guardiola ne želi previše buke pred Super Kup. [rac1 sport]. :D

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 12 avg 2011, 15:21

Scof1eld je napisao/la:

Istina stvarno nevidim sto ga pep forsira vidi se da nije igrac za barce jednostavno nema tako dobar prijem i kontrolu dzaba mu brzina i jak sut. Afellay igrac ubio se za engleza

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 avg 2011, 15:22

Affelay u sustini nije los igrac, prosle sezone nije igro nesto aman, al eto, njegova prednost je sto je polivalentan igrac..onako izgleda mi dosta dobar, fino se krece, agilan je, dobar je dribler, mogo bi i on imati neke sanse...
a samo neznam sta je sa Muniesom, on je bio naperspektivniji defanzivac i nema ga, bio je nesto povrijedjen..od svih me on najvise podsjeca na Puyola..

a kad se sjetim njegovg debia, covjek tek uso, dobi crveni karton...poce plakati..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 avg 2011, 15:23

Mislim da se Pep vodio izrekom "Ako ne napredujes,onda nazadujes",te je dodadno pojacao ponajbolju ekipu na svijetu.
Mozda nekad zaigraju Biskvit,Xavi,Iniesta,Fabregas,Alcantara a u napadu usamljen Messi,bio bi posjed lopte 90% :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 12 avg 2011, 15:24

Ma ne znam stvarno sta da mislim. Da nisam vidio kako igra Thiago ove sezone, ne bi mi bilo krivo sto smo doveli Cesca, ali ovako :? . Bilo kako bilo, valjda Pep zna sta ce sa njim
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 12 avg 2011, 15:25

Dylan Dog je napisao/la:Mislim da se Pep vodio izrekom "Ako ne napredujes,onda nazadujes",te je dodadno pojacao ponajbolju ekipu na svijetu.
Mozda nekad zaigraju Biskvit,Xavi,Iniesta,Fabregas,Alcantara a u napadu usamljen Messi,bio bi posjed lopte 90% :mrgreen:
Salis se? PA samo Xavi i Fabregas su dovoljni za taj posjed :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 avg 2011, 15:26

Nadam se da cemo barem jednom ove sezone vidit Cesca, Xavija, Iniestu i Thiaga zajedno na terenu u ovoj sezoni. Perzerzija.

Nego, jel 31 milion funti konacna cijena, il ce bit bonusa i sl.?

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 12 avg 2011, 15:27

Dushi_Rob je napisao/la:Ma ne znam stvarno sta da mislim. Da nisam vidio kako igra Thiago ove sezone, ne bi mi bilo krivo sto smo doveli Cesca, ali ovako :? . Bilo kako bilo, valjda Pep zna sta ce sa njim
ali konnkurencija ce uciniti svoje i naciniti jos bolje igrace od fabregasa i thiaga

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 avg 2011, 15:28

kobe24 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Neznam bil bio sretan ili tuzan.Nadam se da ovaj dolazak nece usporiti napredak Thiaga (naravno ako dodje fabregas).Za ovaj transfer samo jednio ako thiago ne ode,i naravno da dobija puno vise minutaze nego prosle sezone.S obzirom da fabregas igra na pozici xavi,neznam sta je pep tu smislio,jer izbaciti xavia iz ekipa je budalastina,a platiti 40 mil za igraca koji ce sjediti na klupi je isto budalastina,ali siguran sam da pep vec ima neku kombinaciju.

Visca el Barca
Ma on sigurno ima vec nekih kombinacija u glavi. Duga je sezona, i svakako da ce se svima ukazati prilika, da pokazu ono sto znaju. Bice tu opet sigurno preko 60 utakmica, sto je sasvim dovoljno...U kakav strasan vezni red sad' imamo! Samo, misljenja sam da nam treba jedan stoper, jer su tu samo Pique i Puyol klasicni stoperi. Ima tu i mladi Fontas, dok: Abidal, Mascherano i Busquets, takodjer mogu igrati na mjestu stopera... :roll:
ima jedna stvar sad, Xavi onao vise dafanzivniji od Inieste, odnosno on igra Centralnog, a Iniesta ofanzivnog veznog, tako nesto..
Fabregas je vise tip igraca poput Xavia, a Thiago nalik na Iniestu,
sad na te dvije poziciji imamo dostojne zamjene uz naravno Keitu kralja...
moguce da budu neke sitne izmjene u ofanzivnom dijelu, ili nesto slicno...
al ono u sto sam ubjdjen je to da nece fabregas sjditi na klupi..on jednostavno mora igrati...jer ne vjerujem da bi i on preso a da zna da ce sjediti na klupi...
Pep mu je najmnio neku uglogu u prvoj, ubjedjen sam u to...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 12 avg 2011, 15:30

Donnie Darko je napisao/la:Nadam se da cemo barem jednom ove sezone vidit Cesca, Xavija, Iniestu i Thiaga zajedno na terenu u ovoj sezoni. Perzerzija.

Nego, jel 31 milion funti konacna cijena, il ce bit bonusa i sl.?
moguce je da sve cetvorica igraju u barem jednoj jer thiago može igrati i u napadu ,ja mislim da ce prema neprovjerenim informacijama biti jos (navodno) 5 miliona bonusa za sesca ali vidjet cemo 8-) 8-) 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 avg 2011, 15:39

eto napokon i ova safunica zavrsila, cesc je sad nas definitivno, bolje da nije, al hebaji ga, bice zanimljivo vidjeti kakvu mu je pep pripremio, mislim da nema sanse da mu je uloga biti rezerva xaviju ili iniesti, po meni ili ce to biti neka 3-4-3 formacija gdje se gubi lijevi bek a dobija mjesto u sredini za fabregasa, ili da ce formacija ostati ista, a da ce xavi igrati defanzivnije, kao zadnji vezni, ili ce mozda i cesc to igratim, da ce sergio i maskerano igrati na stoperima i ostalo sve isto. po meni su te opcije jedino logicne

opet kazem, da fabregas sjedi na klupi cekajuci da zamijeni xavija i iniestu nema sanse, niti ima sanse da iniesta ide na krilo, jednostavno, ili ce se izgubiti pozicija lijevog beka ili zadnjeg veznog, a vidjecemo cime ce nas pep inznenaditi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 12 avg 2011, 15:40

Olafur Stefanson
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 avg 2011, 15:45

slika
Barça vjeruje da je potpis Cesca neminovnost
:lol: :lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 avg 2011, 15:51

Ljudi koji su mu do prije pola godine zvizdali prilikom izlaska na Camp Nou, sada ce ga docekati aplauzima.

Nema sta, cestitam, fenomenalno pojacanje.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 avg 2011, 16:04

Mislim da ce Cesk odigrati više utakmica/minuta i od Xavia i od Inieste,ali ako se formacija ne bude mijenjala i ostane ista kada bude bitno Cesk ce biti na klupi..
jer nece ispred Xavia,ako ništa zbog onog što Xavi i Iniesta imaju zajedno,a dok Iniesta nece na krilo jer je objektivno loš i naravno grehota ga razdvojiti od Xavia..

ali,vec sam ranije pisao da Pep uigrava Bousqetsa na poziciji stopera tokom citavih priprema mislim da je vrlo izgledna opcija

------Iniesta----------Xavi---------

--------------Fabregas-------

-----Abidal------Pike----Sergio-----Alves

e sad,koliko je ovo učinkovito ne znam..pogotovo protiv Reala koji ovako ili onako ce prepustiti posjed lope(a i mora) i cekati kontre,dok s Biskvitom svaka situacija 1 na 1 bila bi prilika za Real
al opet ko zna dal bi se mogla dobiti lopta za 90 minuta sa ovom postavkom :lol:
gdje bi Sergio bio stoper,al samo grafički.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.