@ Hare
Nije se ponovo povrijedio nego Kloppo ne zeli nista da mjenja kaze da nema razloga da nekog nazor trpa u prvu postavu... Bit ce gadno protiv hoppenheima stvarno gadno ali tu je Gotze

, Moj Hare mi jos nismo svjesni kakvog igraca imamo kakav rosicky, kakav sahin, kakav amoroso, ricken, ewerthon, ne smijem ga sa zorcom poredit iako je i od njeg mnogo bolji igrac ali zorc je ostavio predubok trag u crno zutim srcima. Samo mi je zao sto nam valja isti onaj scenario dozivit kao i sa Sahinom jer Gotze nece vjecno htijet nosit crno zuti dres

...
A kad smo kod tog vec Hummy se zakleo na vjernost Dortmundu . " Odlucio sam se igrati za dortmund jer tu imam najvise zabave pri igranju nogometa i ne vidim nikakvu drugu alternativu osim dortmunda " Na pitanje o transferu rekao je mozda nekad u karijeri ako to budem smatrao izazovom, ali mozda i dodjem do zakljucka da uopste ne zelim nigdje ic iz dortmunda .
Za sad sve ok u taboru na pocetku nove sezone harmonija i dalje vlada u ekipi, samo se nadam da ce se sa Kagawom sto prije produzit da ne bude ko sa Sahinom produzit ce se a na kraju sta ispade svi znamo. To je u ovom trenutku jedini problem, i nije mi jasno zasto Bender nije igrao protiv karijoka, mislim da je zasluzio ali hajde jos bolje za nas sto nije

, inace Hummels je odigrao predobru utakmicu za pancere, mnogo bolji je bio od kolege holgera

, A kako je Gotze odigrao to me stid i pisat ... Jos kad nam se Barrigooool vrati i schmelle bude u prvoj uhhh, i valjda uspije i perisic se izborit i dokazat da barem s klupe ulazi samo bit ce mu tesko ali sezona je duga svi ce igrat i imat prostora ...