Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haj šuti Di Stefano molim teAir Commodore je napisao/la:Mali @LBJ sto prepade ono celjade na fb![]()
Ima motel, imaju i bungalovi, bio sam ja u junu. Nije jako lose.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko ima li kakav smještaj na boračkom jezeru?,motel ili nešto slično
tanzla je napisao/la:Ima motel, imaju i bungalovi, bio sam ja u junu. Nije jako lose.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko ima li kakav smještaj na boračkom jezeru?,motel ili nešto slično
Lik koji je to sve organizovao je u Njemackoj, al' pokusacu ti nabaviti u toku dana.Ako uspijem saljem na pp. Uglavnom nije lose, cini mi se da sa boravisnom taksom nocenje izadje max 15 maraka, imas finih mjesta za rostiljati, plaza nije nesto, al' kad si pod dejstvom ljepsa je od kopakabane. Parking je osiguran, parkiras ispred bungalova, haha!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ima motel, imaju i bungalovi, bio sam ja u junu. Nije jako lose.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko ima li kakav smještaj na boračkom jezeru?,motel ili nešto slično
imaš li kakav link ili broj telefona?
Ja sam bio vikend jedan, i to u bungalovu spavao, nisam vidio nijedne zmije, a ni virove nisam skont'o, jos skakali (ima fina skakaonica, tj. dvije ), plivali bas nismo izlazili iz vode. Ima ispod bungalova odmah teren za fudbal/odbojku. U hotelu cini mi se da je dorucak 3,5 marke, omlet sa suhim mesom, ustipci s kajmakom. Uglavnom fin provod za vrlo male pare.nime_tm87 je napisao/la:jeste, dobro je na borackom, bio sam, ali cuo sam da ima virova nekad je se neko ugusio, a ima i zmija.Ali, je dobro za brčkat se i plivat
http://thepiratebay.org/torrent/6492706 ... _4-SKIDROWOmerbavarac je napisao/la:Jel' ima neko link za download neke teniske igrice?
Ne mislim na stolni tenis, nego na onaj pravi.![]()
Samo da nije demo, treba mi full verzija.
Lik koji je to sve organizovao je u Njemackoj, al' pokusacu ti nabaviti u toku dana.Ako uspijem saljem na pp. Uglavnom nije lose, cini mi se da sa boravisnom taksom nocenje izadje max 15 maraka, imas finih mjesta za rostiljati, plaza nije nesto, al' kad si pod dejstvom ljepsa je od kopakabane. Parking je osiguran, parkiras ispred bungalova, haha![/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ima motel, imaju i bungalovi, bio sam ja u junu. Nije jako lose.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko ima li kakav smještaj na boračkom jezeru?,motel ili nešto slično
imaš li kakav link ili broj telefona?
joj što si mi ti odnekle poznat ,bogami88340 je napisao/la:zna li ko kakav smještaj na vlašiću?ne pitajte zašto![]()
![]()
![]()
tanzla je napisao/la:http://www.hotel-borasnica.com/borasnic ... &Itemid=57
Evo to je taj kompleks, motel i bungalovi, sve je isto.Imas kontakt, a imas gore iznad i cjenovnik.
Lijep provod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.