FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 11 avg 2011, 16:58

Tako je mali Fica pored njega. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 avg 2011, 17:47

Mene nema pored igraca ,al ja sam onaj mali isred stadiona sto tapka karte :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 avg 2011, 17:54

Ma da je i mali Peglica ja ga ne znam ,čuj Fića Janković ko je to Štef da nije neki tvoj jaran ili suigrač iz perioda u Zvezdi prije povrede :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 avg 2011, 18:00

[youtube][/youtube]

Samo za kolegu 8-) :mrgreen:

[youtube][/youtube]
legenda reala je napisao/la:Ma da je i mali Peglica ja ga ne znam ,čuj Fića Janković ko je to Štef da nije neki tvoj jaran ili suigrač iz perioda u Zvezdi prije povrede :lol: :lol: :lol:
To je jedan cije ces postere da lepis u sobi za dve -tri godine ;) :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 avg 2011, 18:06

Tribalian je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma da je i mali Peglica ja ga ne znam ,čuj Fića Janković ko je to Štef da nije neki tvoj jaran ili suigrač iz perioda u Zvezdi prije povrede :lol: :lol: :lol:
e jašta ću pa ni djete kad sam bio nisam ih lijepio a ne sad ,veliki sam ja za toga ,to možda bude radio mali Sarajlica on je još mali ,ali ne voli moderni fudbal u tome je problem :lol: :lol:

Ozbiljno ko je ,ja reko da nije Boško kad je bio mali(ali reko on je Štefov vršnjak ,a oni su tad ipak bili odrasli i nije ih trebalo voditi za ruku :lol: :lol: ) ,ali vidim to neki novi talenat Boškov prezimenjak ,valjda će biti talenat ko on ,ali i uspjeti ,povrede ga zaobići itd ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 avg 2011, 19:15

legenda reala je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
e jašta ću pa ni djete kad sam bio nisam ih lijepio a ne sad ,veliki sam ja za toga ,to možda bude radio mali Sarajlica on je još mali ,ali ne voli moderni fudbal u tome je problem :lol: :lol:

Ozbiljno ko je ,ja reko da nije Boško kad je bio mali(ali reko on je Štefov vršnjak ,a oni su tad ipak bili odrasli i nije ih trebalo voditi za ruku :lol: :lol: ) ,ali vidim to neki novi talenat Boškov prezimenjak ,valjda će biti talenat ko on ,ali i uspjeti ,povrede ga zaobići itd ;)
pu,pu,pu gluho bilo,ovaj je jedno troduplo veci talenat nego Bosko. ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 avg 2011, 19:17

Ja ni Bomela nisam prepoznao, a kamoli tog klinca :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 12 avg 2011, 10:46

Novi dresovi- sezona 2011/2012

http://www.mojacrvenazvezda.net/10059/2 ... nu-201112/" onclick="window.open(this.href);return false;
- " $...

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 14 avg 2011, 18:52

zvezda u srbiji je nesto poput hajduka u hrvatskoj...hajduk nemoze dinamu nista,zvezda nemoze partizanu nista...
evo prvo kolo i gube od spartaka 2:0 ...e ja sampionske ekipe u pm

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 avg 2011, 19:11

A sampionska ekipa ne smije izgubiti utakmicu?

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 14 avg 2011, 19:28

Neće Zvezda vidjeti titutu barem još 5 godina ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 20:07

Laziale je napisao/la:Neće Zvezda vidjeti titutu barem još 5 godina ;)
Pretjerujes Tole ce umrijet u roku od 2-3 godine pa ce oni uzet titulu :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 20:52

Iako sam mislio da cu prisustvovati utakmici u Subotici nisam,pa sam se morao zadovoljiti gledanjem na Tv-u,i naravno iznervirati se.Ipak bio sam spreman za ovo,jer sam navikao da prvo kolo kiksamo,u poslednjih 10 godina ja se secam samo pobede nad Jagodinom u prvom kolu,mislim da to bese 09/10 sezona.Pa jos ako se uzme u obzir da nije bilo Evandra,da je Kadu suspendovan,da je Lazovic tek izasao iz "postelje",da nemamo krsetnog napadaca(da je spreman) onda se dobija potpuno druga dimenzija.
Ipak ocekivao sam mnogo vise....

Krenuli smo u sastavu Bajkovic,Mikic,Vilotic,Mijailovic,Tosic,Chava,Lazovic,Vesovic,Kovacevic,Borja,Kaludjerovic.I omdah na pocetku ponavlja se ista prica koju mnogi nece da shvate i koju me ubedjuju suprotno.Do tancina je Njegus prostudirao nasu igru,opalio visoki presing,jer je i on kao veliki Zvezdas i covek koji prati Zvezdu video da Kaludjerovic ne zna da igra izvan sesnesterca,kretnja na nivou igraca iza zgrade,i logicno je da svaka iole ozbiljnija ekipa uzima presing.Mi za to vreme sanse nismo imali.

I onda krece festa,bas me zanima zasto nisu sada dotrcali oni Partizanovci sa ovoga foruma kao kada se nesta svira u korist Zvezde.Gde su sada oni sto se brinu za regularnost prvenstva.Ono je sramota da se svira i na jednoj amaterskoj utakmici.Naime sudija Bogdanovic za koga ne sumnjam da ce dobiti veoma visoku ocenu,i pritom mozda cak i plaketu za doprinos zajednici svira penal za faul koji je bio "uveliko" van 16,verovatno zato da bi se vec sada pocelo pricati kako Zvezda nema sanse za titulu,a vidim vec su neki to i ovde pisali,zanimljivo u svome prvom postu na ovoj temi. :roll: :lol:
Ali prosle godine smo navikli na ovakve situacije,ali jbg neki imaju ponos za razliku od drugih u tome je jedna razlika.

U prvom poluvremenu jedini koji je igrao bio je Tosic,dvaputa vam nece trebati da pogadjate ko je bio najgori.Odbrana izuzetno lose,Kadua,Evandra,Kaludjerovica ne mozemo da nadoknadimo... :roll: Sramotno izdanje,tzv.alibi igra koju smo vidjali prethodnih sezona.

Odmah na startu drugog dela bivsi nam igrac zapcacuje sudbinu,Vidak Bratic strelac za 2:0,ponovo diskutabilno da li je prekrsaj kod ovoga slobodnjaka postojao,ali jbg nismo mi Partizan pa je i prekrsaj "bio".I onda nam Kaludjerovic koji je u prvom poluvremenu prekinuo jedno 6-7 nasih napada na 20 metara od gola,pokazuje po ko zna koji put sta je ustvari,opisao bih tu akciju,ali dzabe cu se rasplakati kao i uvek kada vidim tako tragicne ljude. :oops: Da je imalo covek trazio bi da samovoljno izadje. :mrgreen:
Do kraja sreca pa nismo primili jos jedan pogodak kada prvo Bajkovic brani sut Braticum,a onda i Simovic pogadja precku.

Dve jedino dobre stvari danas su bili ponovni ulazak Jankovica te fenomenalni dresovi,ono se mora odmah kupiti.
Ostalo sve za jednu veliku 0.

Boli to sto nas je Bogdanovic zestoko pokrao,jer se vidi da smo pretnja,ali vise od ove lakrdije boli ocajna igra,igra po izuzetno losem terenu,da kada se pas igra treba smanjiti na minimum Bajkovic,Mijailovic i Kovacevic kombinuju bas kao da su na Marakani,a pritom na onakvom terenu ne znas gde ce lopta oskociti.Mnogo nam znace Evandro ili Kadu,ali mnogo jer tada Lazovic ide na krilo i mnogo je opasni nego Vesovic,ali ja jedva cekam Mezengu da dodje do forme,da mu damo sansu,losi od Kaludjerovica ne moze biti ni pomocu trikova,a do tada valja se braniti od Kaludjerljubaca. :(

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 avg 2011, 21:07

Po mom nekom vidjenju pobijedili nismo zbog lose igre a izgubili smo zbog loseg sudjenja.
slika

Ne znam zbog cega, ali sad sam jos vise uvjeren u pobjedu protiv Rena.

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 14 avg 2011, 21:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
Laziale je napisao/la:Neće Zvezda vidjeti titutu barem još 5 godina ;)
Pretjerujes Tole ce umrijet u roku od 2-3 godine pa ce oni uzet titulu :D

A i ako umre,biti će titula ..sredio je to Tole za narednih 5 godina :lol: :lol:

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 14 avg 2011, 21:42

j....ebo vas zivot oborili ste me na kladionici , 1,55 kvota na zvezdi ja je odigro kontam sigura,sta je bilo
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 14 avg 2011, 21:45

mostarac1420 je napisao/la:j....ebo vas zivot oborili ste me na kladionici , 1,55 kvota na zvezdi ja je odigro kontam sigura,sta je bilo
Spartak bio :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 21:46

Sta je @Laziale skont'o da ima tema Zvezde pa dosao malo spamati.E nece da moze. ;)

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 14 avg 2011, 21:54

Devil je napisao/la:Sta je @Laziale skont'o da ima tema Zvezde pa dosao malo spamati.E nece da moze. ;)

EDIT:Kao sto rekoh nece da moze. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 22:14

Devil je napisao/la:Sta je @Laziale skont'o da ima tema Zvezde pa dosao malo spamati.E nece da moze. ;)

Nego brate gledam danas izvjestaj sa tekme Ren:PSG onaj Ren nije nimalo losa ekipa tesko ce te vi s njima na kraj izaci ;)
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 14 avg 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.