Koji broj cipela nosiš ?legenda reala je napisao/la:Hajde djeco na spavanje ,ja odo jesti pa spavati ,a čitamo se ponovo sutra ,sve što vas interesuje imate pp![]()
Neugodno mi te to na pp pitat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji broj cipela nosiš ?legenda reala je napisao/la:Hajde djeco na spavanje ,ja odo jesti pa spavati ,a čitamo se ponovo sutra ,sve što vas interesuje imate pp![]()
Ti si najveci gigant. Ono kako ti ovdje pises, tako ja na kosarci. Ne zna se ko vise maltretira rajulegenda reala je napisao/la:Cuko ovaj avatar ostaje dok sam živ ,kralj Raul živi vječno jesi čuo![]()
a mali Lebrone ne sheri![]()
neno ko ti je dajdža
44 eto sve što te intersuje samo pitajLBJ MVP je napisao/la:Koji broj cipela nosiš ?legenda reala je napisao/la:Hajde djeco na spavanje ,ja odo jesti pa spavati ,a čitamo se ponovo sutra ,sve što vas interesuje imate pp![]()
Lahko ti je pitanje ali tezak odg..LBJ MVP je napisao/la:Koji broj cipela nosiš ?legenda reala je napisao/la:Hajde djeco na spavanje ,ja odo jesti pa spavati ,a čitamo se ponovo sutra ,sve što vas interesuje imate pp![]()
Ma pusti ga,neobrazovano je to,nema pojma ko je Dylan Dog,jedan od najcjenjenih evropskih stripova,ali ne ljutim se ja,znam ja da to on od srcaneno#4 je napisao/la:Ti si najveci gigant. Ono kako ti ovdje pises, tako ja na kosarci. Ne zna se ko vise maltretira rajulegenda reala je napisao/la:Cuko ovaj avatar ostaje dok sam živ ,kralj Raul živi vječno jesi čuo![]()
a mali Lebrone ne sheri![]()
neno ko ti je dajdža![]()
![]()
![]()
Ipak meni treba puno, puno tebe da stignem. Uspio si da istrolujes i ovu temu![]()
![]()
![]()
Dosta, eto idemo se pripremiti za sehur, a cuj cuko.
Bargnani, Belineli, Galinari, ja ovo sebi ne bi dopustio..
Ovo je chat sve svakog interesujePuma je napisao/la:Dvije vrste pite, tikvenjaca i krompirusa![]()
prejeo sam se
ma koga ovo interesuje uopste
Ko da si iz Mostara cuj tikvenjacaPuma je napisao/la:Dvije vrste pite, tikvenjaca i krompirusa![]()
prejeo sam se
ma koga ovo interesuje uopste
Što to moraš raditSarajlijc@ je napisao/la:Ko da si iz Mostara cuj tikvenjacaPuma je napisao/la:Dvije vrste pite, tikvenjaca i krompirusa![]()
prejeo sam se
ma koga ovo interesuje uopste![]()
Valja meni sutra na bazen da dusu odmorim od odmora i onda moram uradit 106 stranica iz zbirke zadataka (matematika) do 1-og
**** nastavnik.LBJ MVP je napisao/la:Što to moraš raditSarajlijc@ je napisao/la:Ko da si iz Mostara cuj tikvenjacaPuma je napisao/la:Dvije vrste pite, tikvenjaca i krompirusa![]()
prejeo sam se
ma koga ovo interesuje uopste![]()
Valja meni sutra na bazen da dusu odmorim od odmora i onda moram uradit 106 stranica iz zbirke zadataka (matematika) do 1-og![]()
![]()
LBJ MVP je napisao/la:Pa čime si to prošaoDovoljan?
U nas su toliko znali imati ovi dovoljni dok ja to nisam nikad okusio jbg najbolji u školi iz matematike pa nemam ni zadaće
Bold:Sarajlijc@ je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pa čime si to prošaoDovoljan?
U nas su toliko znali imati ovi dovoljni dok ja to nisam nikad okusio jbg najbolji u školi iz matematike pa nemam ni zadaće
Prosao sam ja vrlodobrim al kod nas svi ovo dobijaju ljut je na nas pravo kaze da gluplju generaciju nije u zivotu imao. Profa je veci autoritet od direktora u skoli jbt
A što ne bi bilo normalnoProfesor je napisao/la:Jelde nije normalno jesti sladoled u pola cetiri ujutro?