Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
drago mi je ,nisam ni jaEmir ZENICA je napisao/la:Ma nisam al etolegenda reala je napisao/la: nadam se da ti nisi jedan od njih![]()
![]()
![]()
hej mogo si pravo vamo ostati ,da treniraš djecu ,da ih podučiš toj plemenitoj igrineno#4 je napisao/la:Legenda, ako navratim u septembar kod ove jedne drugarice u Gorazde, ostavis mi broj da popijemo kafu![]()
![]()
![]()
Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre![]()
Profesor je napisao/la:Nego ljudi sta cemo za sehura?
U mene ima piletine jest da ne postim,ali i ja ću jesti nekad u to vrijemeProfesor je napisao/la:Nego ljudi sta cemo za sehura?
dugo ti je i trebalo da se pojavišAir Commodore je napisao/la:Imali zivi, evo i mene![]()
Nisam se jos pojavio, ovo je moja sjenkalegenda reala je napisao/la:dugo ti je i trebalo da se pojavišAir Commodore je napisao/la:Imali zivi, evo i mene![]()
![]()
![]()
oj 80 postova ,aferim momak
ja sam se dobro najo na iftaru ,valjalo je pile pojesti čitavo![]()
pa ču šta lahko za sehur ,kake salate i još šta
Jesmo mi kokoške il pilad ondaBianconeri1988 je napisao/la:Legenda je naš horoz ovdje, gdje bi njega pile pojelo....
Nismo majmunilegenda reala je napisao/la:Dječice kakvo je to vrijeđanje ,nemoj da ja djelim banane![]()
Legenda, budi ozbiljan naravno da sam sve cuolegenda reala je napisao/la:hej mogo si pravo vamo ostati ,da treniraš djecu ,da ih podučiš toj plemenitoj igrineno#4 je napisao/la:Legenda, ako navratim u septembar kod ove jedne drugarice u Gorazde, ostavis mi broj da popijemo kafu![]()
![]()
![]()
Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre![]()
![]()
![]()
osnovali ovdje novi klub KK Radnički ,znaš i treniraju djeca i unuk (od onog čovjeka što si ga spominjao na onom tamo pdf ,neki dana)i to idu na kampove po Beču na turnire ,neke pa bili kod Markovića na onom kampu ,pa sad sedmicu bili negdje u Hrvatskoj u nekom kampu ,kažu i dvoranu će da im pravi novu ,unuku se svidjela ta plemenita igra i dobro i ostaloj djeci
![]()
imaju neka dvojica ko fol talenti bili na probi u Bosni dvojica malca ,jesi šta upoznat sa tim
kažu pozvala ih Bosan na provjeru
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 11 gostiju.