Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I jos kaze "Cartman is next".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Uh necu moc zaspat veceras.Dylan Dog je napisao/la:I jos kaze "Cartman is next".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Uzimam burek, uzimam paprike, kako zabacujem paprike ulazim u Makarsku, kad vidim na plazi frajer jede sirnicu. Al' znas kako jede, isto k'o da nije u Makarskoj. Na po pite... na po zalogaja mu stade glas. Govorim onim dalmatincima, zovite hitnu, zovite nekog, ne mogu da vjerujem, niko mi ba ne vjeruje sto je najgore. Govorim onom sosonu, aj majke ti zovi ih, nisi u romingu. Kaze on meni daj majke ti nemoj zajebavat. Reko ugusi se fraer sirnicom, pozelio Bosanske klope, ha ja. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Jel je to fakat ubio "Trinity" ?-HAR3- je napisao/la:Jao drame sada u dexteru :O ubijena Rita Dexova zena

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Sarajlijc@
- Kontakt:
HahahahahahahhaahhahahahahaJimmy from the hood je napisao/la:Ne ustajem trudnicama u autobusu jer su mlađe od mene!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
oj evo tanzlana ,đesi ba šta ima kako ide
bogati ko to sanja onog čobana iz BG ojjjjjjj

bogati ko to sanja onog čobana iz BG ojjjjjjj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pocele me cure ganjat..tooooooooooooooo
vidite sta mi jedna stavi na zid na fejs
[youtube][/youtube]
vidite sta mi jedna stavi na zid na fejs

[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sidje legendo, sta se radi?legenda reala je napisao/la:oj evo tanzlana ,đesi ba šta ima kako ide![]()

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 5_460s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
jel to Mia Secerovic sara po ziduT-MAC je napisao/la:pocele me cure ganjat..tooooooooooooooo
vidite sta mi jedna stavi na zid na fejs![]()
[youtube][/youtube]

- legenda reala
- Kontakt:
ma ništa ba ,evo čekam sehur ,kod tebe ,trebali smo i nena zvati da zajedno čekamotanzla je napisao/la:Sidje legendo, sta se radi?legenda reala je napisao/la:oj evo tanzlana ,đesi ba šta ima kako ide![]()
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 5_460s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

TMAC
ja ti kažem ,da je bilo do tebe

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nije veceras pio pa zato ga hoce
Vidjet cemo sutra kakav ce biti 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela
mali Sarajlijica ti si mi jedina nada ,da se družimo do sehura

mali Sarajlijica ti si mi jedina nada ,da se družimo do sehura

legenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
![]()
mali Sarajlijica ti si mi jedina nada ,da se družimo do sehura![]()
Im nas jos,nije @Samo FKS budan..

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ima i onih koji misle ocistiti godinulegenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()

Volim te Celik ! ! !
Legenda, ako navratim u septembar kod ove jedne drugarice u Gorazde, ostavis mi broj da popijemo kafu
Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre

Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
ma svaka vama čast ,ali ja ne mogu bez malog Sarajlijice ,on je vamo moj čovjek Istočnjakalacious je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
![]()
mali Sarajlijica ti si mi jedina nada ,da se družimo do sehura![]()
Im nas jos,nije @Samo FKS budan..

nadam se da ti nisi jedan od njihEmir ZENICA je napisao/la:Ima i onih koji misle ocistiti godinulegenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dobro neno ,naspomeni mi ako budeš dolazio

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nisam al etolegenda reala je napisao/la: nadam se da ti nisi jedan od njih![]()
![]()

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 161 gost.