Dresovi su jedno veliko shitSaurman je napisao/la:Air Commodore je napisao/la:La segunda camiseta de la Champions es roja
ne...
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Dresovi su jedno veliko shitSaurman je napisao/la:Air Commodore je napisao/la:La segunda camiseta de la Champions es roja
ne...
![]()
koji je ovo k..Air Commodore je napisao/la:La segunda camiseta de la Champions es roja
ne...
anonymousHD je napisao/la:A kakve je prošle godine veze imala ljubičasta sa Real Madridom? Pa ovo su treći dresovi, nosiiti će ih možda jednom... I dresovi su isti kao i prošle godine samo crveni, i nisu ni sekunde loši, predobro će im stajati...
Buyo: "Ganará el Real Madrid
5-0 en la ida y 1-3 en la vuelta"
po ovome onda ima i crvenaAir Commodore je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:A kakve je prošle godine veze imala ljubičasta sa Real Madridom? Pa ovo su treći dresovi, nosiiti će ih možda jednom... I dresovi su isti kao i prošle godine samo crveni, i nisu ni sekunde loši, predobro će im stajati...
Ima ljubicasta veze..
uvijek sam volio istraživati
Bravo momcino! Trebao si staviti na taj spisak jos i Zidanea i Figa.čUVAR GRADA je napisao/la:uvijek sam volio istraživati, pa evo jedne analize koliko je kraljevski klub potrošio na pojačanja u zadnje 4 sezone(sa * su označena pojačanja u sezoni 2008-2009 kada još Perez nije postao predsjednik Real Madrida)
TOTAL - 461.8 mil. eura
Dobar sam i u pobijanju, na Ronaldu su već 4 puta više zaradili nego što su ga kupili, al bolje da ne istražujem zaradu o prodatim igračima (ove sezone ništa, lani=15-20, isto tako i prije, samo što su 2008 zaradili prodajom Robinha 42 i to je uglavnom to)Air Commodore je napisao/la:uvijek sam volio istraživati![]()
Pa kad volis, mozes li da istražis koliko su zaradili na prodatim igracima tj. eto koliko je Madrid zaradio na C.Ronaldu?
Jadan ti s takvom pamecu. Jesi kad cuo za Pedra Leona, Canalesa, Lassa, Gaga...?čUVAR GRADA je napisao/la:Dobar sam i u pobijanju, na Ronaldu su već 4 puta više zaradili nego što su ga kupili, al bolje da ne istražujem zaradu o prodatim igračima (ove sezone ništa, lani=15-20, isto tako i prije, samo što su 2008 zaradili prodajom Robinha 42 i to je uglavnom to)Air Commodore je napisao/la:uvijek sam volio istraživati![]()
Pa kad volis, mozes li da istražis koliko su zaradili na prodatim igracima tj. eto koliko je Madrid zaradio na C.Ronaldu?
S obzirom koliko su odriješili kesu na ove igrače, malo su dobili zauzvrat, bolje se ne hvaliti. A Robinha sam isticao za sezonu 2008-2009 (jbg. neda mi se piskarati na više frontova a ne može svatko neke stvari skončati NHF)Air Commodore je napisao/la:Samo Robinho![]()
![]()
Znam Real Madrid nije klub koji zivi od prodaje svoji igraca ali je morao jer je decko umislio se..Uostalom evo ti nekih igraca koji su otisli posle Robinha..
Evo iz glave neke :
Arjen Robben
Wesley Sneijder
Cicinho
Baptista
Huntelaar
Soldado
Citas li sta sam napisao..S obzirom koliko su odriješili kesu na ove igrače, malo su dobili zauzvrat
Sve to ima svoju racunicu, R.Madrid je u 3 godine osv. samo 1 trofej.sto se Reala tice, odnosno transfera Reala, tu ste na gubitku od nekih 270 miliona u zadnje cetri goine, odnosno od sezone 2008/2009..a osvojili ste samo jedan trofej...malo je trofeja za toliko ulozene love...
u principu bilo je dosta losih transfera, slicno kao kod Barce..
Air Commodore je napisao/la:Citas li sta sam napisao..S obzirom koliko su odriješili kesu na ove igrače, malo su dobili zauzvrat
Sve to ima svoju racunicu, R.Madrid je u 3 godine osv. samo 1 trofej.sto se Reala tice, odnosno transfera Reala, tu ste na gubitku od nekih 270 miliona u zadnje cetri goine, odnosno od sezone 2008/2009..a osvojili ste samo jedan trofej...malo je trofeja za toliko ulozene love...
u principu bilo je dosta losih transfera, slicno kao kod Barce..
Ali vidi cuda u sve 3 godine vladavine F.Pereza i njegovih ljudi imao je bolju ekonomsku racunicu (profit) od Barcelone...
Valjda to znas o ne..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.