Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 avg 2011, 21:13

JuveSissoko je napisao/la:"I played my first game for Juventus last Sunday, when the Primavera team played Savona from Serie C2. The game finished 0-0 and I played as a central defender. I had a good game and am very happy with my contribution. After playing my first game in a Juventus shirt I can‘t wait to pull on the shirt again!
Forza Juventus!"

Hörður Björgvin Magnússon

slika

:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mlađi naraštaji se uče pravim stvarima! :lol:

Sad ću ga potražiti na fb :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 avg 2011, 21:15

:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 avg 2011, 21:17

slika

Alex o Villar Perosi, gdje smo danas igrali mec...

Samo nezz odakle mu sva ova inspiracija i ovakve rijeci...umjetnik, u svakom smislu...rodi se to tako, valjda i onda ga mozes samo obozavati...

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 avg 2011, 21:19

Ma ovo mu žena sastavi :mrgreen: :lol:

Malo šale nije na odmet... :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 avg 2011, 21:21

I love Alex, jos uvijek se sjecam trenutka kad sam u novinama(cini mi se avazov sport,jbga tad nije bilo neta :mrgreen: ) procitao clanak o Del Pieru u malom gornjem desnom uglu crno bijeli tekst, tada sam navijao za Juve al nisam imao pojma ko je on, jer sam urjetko pratio fudbal,sjecam se da su ga hvalili kao novu svijetsku zvijezdu sto ce harat , i vidjoh igra za "moj Juve", a ostalo je istorija... :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 avg 2011, 21:24

Dobra je Sonia, sta vam je :mrgreen: 8-)

slika

Inace, sestra od Nicole Amorusa...upoznao je u nekom kaficu, gdje je radila kao koobarica. Eto, koliko je to skroman covjek..ni to mu nije smetalo, jos je bio na vrhuncu slave tada...a ljepotica...poslije joj butik kupio :mrgreen: Sada imaju carstvo zajedno sa svojom djecicom...

Jedva cekam malog Tobiasa da vidim sa 10 na ledjima..ima i kcerkicu Doroteu i jos jednog sina, mislim..nezz mu ime sad...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 avg 2011, 21:24

Fiorentina traži 9 miliona + Amauri za kojeg je pak zainteresovan Galatasaray...Tako barem tvrde ovi sa Sky-a..
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 avg 2011, 21:28

[youtube][/youtube]

Sto je ovaj Pasquato proradio nesto...samo golove momak daje

izgleda da smo doveli jos jedno djete Francesco Mestre, rodjen 1997, iz Liventina Gorghense
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 avg 2011, 21:32

Bianconeri1988 je napisao/la:Fiorentina traži 9 miliona + Amauri za kojeg je pak zainteresovan Galatasaray...Tako barem tvrde ovi sa Sky-a..
ma ja slusam neke guru stvari, kao Conteu se ne svidja bas Vargas, hoce lijevo krilo koje je desnjak, koje bi ono cut inside, poput Riberyia stil, al sve je to rekla kazala, vidjecemo koga cemo dovest a da cemo dovest to je 100%

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 avg 2011, 21:35

" Hamburg+Arsenal+Chelsea=23 Domestic titles - Juventus 29 titles
Hamburg+Arsenal+Chelsea=4 European titles - Juventus 5 titles
And you say Juventus in not BIG enough??? Please next time think before you say something stupid like this!!!

P.S. My uncle is psychiatrist, if you need any help I can arange you a discount, coz I can see you just think of money..."

:lol: :lol: :lol: navijaci Juventusa masakriraju Elijinu FB stranicu zbog one izjave koja mu je pravo glupa :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 avg 2011, 21:37

13. sa Betisom igramo u Salernu, 20: 45...tako da znate, da ne planirate nista u tom periodu :mrgreen: 8-)

E moj Elia :mrgreen:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 avg 2011, 21:40

sarajlija89 je napisao/la:Dobra je Sonia, sta vam je :mrgreen: 8-)

Inace, sestra od Nicole Amorusa...upoznao je u nekom kaficu, gdje je radila kao koobarica. Eto, koliko je to skroman covjek..ni to mu nije smetalo, jos je bio na vrhuncu slave tada...a ljepotica...poslije joj butik kupio :mrgreen: Sada imaju carstvo zajedno sa svojom djecicom...
Sonia je prejaka,jedna od rijetkih žena fudbalera koja se nikad nije eksponirala,prava dama,Alex zna šta je dobro,samo mala digresija, nije ništa u rodu sa Nicolom ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 avg 2011, 21:47

Ja sam negdje procitao da je sestra, ali hvala na korekciji u svakom slucaju, ako nije...

Pa da, cudno bi bilo da jeste, a konobarica... ;) :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 avg 2011, 21:57

You are the one who lost not JUVENTUS.
Ja mu imam samo ovo poručiti. Svašta se zanimljivog može pročitati na njegovoj fb stranici . :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2011, 22:17

znaci Elia uprsko sam, Konte nece Vargasa i Bastosa..nista ima Pepe on se uklapa u tu cut inside filozofiju heheh ja ne znam ko bi jos mogao da se uklopi tu osim Nanija, al njeg nesto ne bih volio vidjeti u dresu Juventusa...

sto se tice Paskoata prosle sezone mi se isto ucinio kao jako dobar igrac u pripremama, ove sezone posebno impresionira tako da red bi bio da ostane u timu, mozda cak i na klupu dospije ove sezone. Momak ima potencijala.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 avg 2011, 22:24

slika

hahahhahahahahahahaha :roll: :mrgreen:

Joj Elije :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 avg 2011, 22:28

jes nam sarajlija akivan nesto, sta ce to biti :mrgreen:

ah jes se Elija zezno pravo nakon one izjave,.,, bolje da je sutioo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 11 avg 2011, 22:46

Poz juventini,
ovo oko elie, bio sam za njegovo dovodjenje al nakon ove izjave mi je bas pao u ocima...,

btw. nekak mi je IQ drag jer je borben igrac, vise bi volio da on ostane kao joker sa klupe.

Pozz :D
FORZA JUVE !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 avg 2011, 23:14

sarajlija89 je napisao/la:13. sa Betisom igramo u Salernu, 20: 45...tako da znate, da ne planirate nista u tom periodu :mrgreen: 8-)

E moj Elia :mrgreen:
Moram ja na teraviju :P :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

A rekao sam ja za Eliu da je on obični pakaš meraklija i drago mi je što je pokazao svoje pravo lice i nek nije došao...

A @JuveSissoko ne znam ko bi mogao biti taj "cut inside" igrač, tačno ih malo na raspolaganju, evo recimo u Italiji nema niko, jedino možda da se isproba sa Vidalom, kad je sinoć posljednjih 15 minuta igrao štopera mogao bi možda i to krilo... :D
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 11 avg 2011, 23:47

Pozdrav novom clanu :D

Ma ja se nadam da cemo ipak uzeti nekoga, a izgleda da ce i Bastos otpasti jer je pred potpisom novog ugovora, a koje nam opcije jos ostaju pored Vargasa, je li neko procitao negdje neka druga moguca rjesenja ??
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.