Nemamo šanse, ili će PSG ići direktno ili će Luksemburci igrati protiv PSG.aleksandarhz je napisao/la:http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/ ... 58759.html
Kakve su vam sanse da upadnete umjesto ovih u play-off europa lige? Posto ste vi bili nosioci u 3 pretkolu...
Ima li ko podatak ko je jos od nosioca ispao u ovom pretkolu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FEDERER= KLOC
Mislim da mnogo duze pratim Zeljudeset je napisao/la:AROGANTNI
Vidi se da si dobro upućen u sve stvari Želje,samo izgleda nešto ti plaho smeta što je Zubanovoć uzeo malog Višču.Ja kako pratim fudbal Zubanović je živa legenda Želje -momak o kopjem smo čitali svi pa i mi u Tuzli da je svoj život stavio na kocku da bih uhvatio lopova,a koji je pokrao nekog stranca .Ja imam želju upoznati tog momka-čovjeka-ljudinu i žalosno je što Željini navijači dozvoljavaju da se vrlo često njegovo ime blati.Šta bi ti reko za sve druge naše menadžere koji nam djecu uništiše.Najveći primjer je Husejnović,Bekić,mali Pandža,eto živi primjer DŽafić imnogi,mnogi drugi.Čuo sam da je pored Samira Avdića jedan od najpoštenijih menadžera BiH,samo što nemože isplivati od "nekih,i što smeta mnogima njihov pošten rad.
a vecu glupost nisi mogao napisati mada ce vecina klinaca sad pljuvat
Taj covjek se nije znao sastavit s loptom kao i dosta njih iz te generacije

Nasao se na pravom mjestu u pravom trenutku te 98 god. sto ga je i proslavilo sve ostalo nije za spomenut.
Znaci taj jedan go ga ne cini legendom u svakom slucaju
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Jok , ti misliš za sve nas...!!!???
Ako je blekic snimio onaj klip onda sam mislio na ganje
Ako je blekic snimio onaj klip onda sam mislio na ganje
Zato je mali Ćirso potpis'o na tri... Morat ću ga pitati ko mu je manager.aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi, kakvi ugovori od sest, sedam godina. Pa ljudi Zola mali je potpisao na dvije godine. Frajer ima menadzera i covjek rekao ili dvije ili nikako. Bilaje i godina u opciji, ali eto smuntali ga na dvije. Ne ide to tako kako se ovdje misli.
Osim - drugo ime za Želju !
Jedan od promašaja je to što je Zola potpisao na samo 2 godine. To je trebalo 4-5 godina ili nikako. Pa nije Messi, čuj dvije godine!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Očigledno buka koja se stvara oko marketing službe nije uzludna , svaki dan web site objavi nešto što su oni uradili.spielführer_21 je napisao/la:opa, marketing doktori se peru![]()
Puno sreće i da se može kupiti u cijeloj BiH, pa makar i narudžbom!

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ako je neko bio jucer u Hadzicima, neka mi napise kako je igrao Stanceski? Hvala unaprijed!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Neko stariohr je napisao/la:Sve bi ovo bilo u redu kad bi Burdush prodavao igrace koje je on strucno odabrao i doveo poput Popovica, Culuma, Radovanovica, Nikolica a ne igraca koji su stasali u Zelji ili vec bili dio ekipe. Popovic je dosao za 50.000 na ruke + plate + premije + pare za hranu + pare za smjestaj a otisao dzaba. Ko ce to nadoknaditi i snositi odgovornost. Nije jedini kojeg je Burdush doveo, Zeljo dobro placao, a na kraju samo nestao.
Ne bi me zacudilo da uskoro digne sidro pa nam se uz velika zvona vrati kad se opet nakupi dovoljno Seha, Cocalica, Kerli, Bekrica i slicnih.

Popovic je dosao za 50 000 na ruke + plata i donio Zelji tutulu i 650 000 KM!
Da se razumjemo za mene je Zubanov gol nesto ko Maradonin rukom ali on je menadzer i njegov je posao da igrac igra u sto jacem klubu sa vise para-logika i ne zamjeram mu to je posao.Visca je momak koji voli Zelju i dres odigrao koliko je mogao i bio je dobar.Sada je zaradio Zeljo na prvom mjestu pa Visca i Burdus a boga mi i Zuban i svi sretni.
Jos nesto Radovanovic je igrao za puno manje pare nego Visca!!!
Posao menadzera kluba je upravo ono sto Burdus radi i radi ga malo je reci dobro!
Nadam se da smo se razumjeli...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
_____________________Karić__________________
Marković_______Bogičević_____Nyema_____Kvesić
________________Stanceski____Savić______________
Beslija________________ Zeba________Smajic
___________Adilovic__________________________
Mislim da Amar nece u subotu eksperimentisat i da ce izaci sa sastavom na kakav smo navikli
Marković_______Bogičević_____Nyema_____Kvesić
________________Stanceski____Savić______________
Beslija________________ Zeba________Smajic
___________Adilovic__________________________
Mislim da Amar nece u subotu eksperimentisat i da ce izaci sa sastavom na kakav smo navikli

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Ciscenje i cascenje!
5 sedmica, prepoznace se ko su! I opomena svima ciji su postovi obrisani, niste nista smisleno napisali veceras!
5 sedmica, prepoznace se ko su! I opomena svima ciji su postovi obrisani, niste nista smisleno napisali veceras!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Postoje jako dobre sanse da Muslimovic pocne trenirati sa nama...
Je li samo da trenira?ili postoji šansa da potpiše za nas?pile87 je napisao/la:Postoje jako dobre sanse da Muslimovic pocne trenirati sa nama...
FEDERER= KLOC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sad će nam opet zaklkjučati temu
Ako je to istina, mislim da bi bio red da svi ovi što su protiv Osima zavuku u mišije rupe...

Ako je to istina, mislim da bi bio red da svi ovi što su protiv Osima zavuku u mišije rupe...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne too pile sad vidis koja su doba,bas nisu primjerena za informacije poput te tvoje 

sad necu moc spavatlegenda79 je napisao/la:Ne too pile sad vidis koja su doba,bas nisu primjerena za informacije poput te tvoje

Trenira, radi forme i radi reprezentativnih utakmica.Al kad je vec tu sto ne probatiIker C je napisao/la:Je li samo da trenira?ili postoji šansa da potpiše za nas?pile87 je napisao/la:Postoje jako dobre sanse da Muslimovic pocne trenirati sa nama...

Ma sigurno kad bi doso trenirat da bi i potpiso dogovorili bi se oni kad mu obavezno treba klub , jos svoja domovina, najbolji klub, navijaci fazoni .....pile87 je napisao/la:Trenira, radi forme i radi reprezentativnih utakmica.Al kad je vec tu sto ne probatiIker C je napisao/la:Je li samo da trenira?ili postoji šansa da potpiše za nas?pile87 je napisao/la:Postoje jako dobre sanse da Muslimovic pocne trenirati sa nama...
Namazan je Pilepile87 je napisao/la:Trenira, radi forme i radi reprezentativnih utakmica.Al kad je vec tu sto ne probatiIker C je napisao/la:Je li samo da trenira?ili postoji šansa da potpiše za nas?pile87 je napisao/la:Postoje jako dobre sanse da Muslimovic pocne trenirati sa nama...

Dok je Osima, biće i fešte

Mislim da njega više niti jedni navijači ne mogu impresionirati...lopta je napisao/la: Ma sigurno kad bi doso trenirat da bi i potpiso dogovorili bi se oni kad mu obavezno treba klub , jos svoja domovina, najbolji klub, navijaci fazoni .....
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 11 avg 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S onakvom partijom protiv Grčke neće on daleko od ŽELJE dogurati, treba iskoristiti kad je već tu!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.