FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ohr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ohr » 11 avg 2011, 14:48

Sve bi ovo bilo u redu kad bi Burdush prodavao igrace koje je on strucno odabrao i doveo poput Popovica, Culuma, Radovanovica, Nikolica a ne igraca koji su stasali u Zelji ili vec bili dio ekipe. Popovic je dosao za 50.000 na ruke + plate + premije + pare za hranu + pare za smjestaj a otisao dzaba. Ko ce to nadoknaditi i snositi odgovornost. Nije jedini kojeg je Burdush doveo, Zeljo dobro placao, a na kraju samo nestao.
Ne bi me zacudilo da uskoro digne sidro pa nam se uz velika zvona vrati kad se opet nakupi dovoljno Seha, Cocalica, Kerli, Bekrica i slicnih.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 avg 2011, 14:49

aleksandar_veliki je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
deset je napisao/la:AROGANTNI

Vidi se da si dobro upućen u sve stvari Želje,samo izgleda nešto ti plaho smeta što je Zubanovoć uzeo malog Višču.Ja kako pratim fudbal Zubanović je živa legenda Želje -momak o kopjem smo čitali svi pa i mi u Tuzli da je svoj život stavio na kocku da bih uhvatio lopova,a koji je pokrao nekog stranca .Ja imam želju upoznati tog momka-čovjeka-ljudinu i žalosno je što Željini navijači dozvoljavaju da se vrlo često njegovo ime blati.Šta bi ti reko za sve druge naše menadžere koji nam djecu uništiše.Najveći primjer je Husejnović,Bekić,mali Pandža,eto živi primjer DŽafić imnogi,mnogi drugi.Čuo sam da je pored Samira Avdića jedan od najpoštenijih menadžera BiH,samo što nemože isplivati od "nekih,i što smeta mnogima njihov pošten rad.

Legenda nije prije svega, jer zna se ko su legende: Osim, Katalinski, Bazdarevic, Bukal, Kmoh i jos par njih...
Taman da mi je otac ali je uradio losu stvar po Zelju, sta je falilo da kaze Visci da potpise na makar jos jednu godinu, da Zeljo zbog duzeg ugovora dobije vise para... Makar je na taj nacin mogao pomoci Zelji sto ga je afirmisao u igraca, na ovaj nacin se gujicom vrata i zatvaraju...
Iskoristi dok mozes a kasnije odbaci kada ti vise ne treba...

To sto je spasio plijen od lopova je za svaku pohvalu... i za to mu od mene ide kapa do poda...
A za slucaj sa Viscinim ugovorom palac dolje...
Dobro zboris, kod nas frajer da gol Sarajevu i odmah je legenda. To nikako ne kontam, no i nema veze, takvi smo kakvi smo. Ali, post ti je za deset i palac gore.

To je sva sustina, da Pitarima 1 gol, doduse super vazan i bitan, i raja ga odmah dize i kuje u zvijezda govoreci o njemu hvalospjeve kojih se i Ivica Osim nebi postidio...
Dok budemo ovako razmisljali i prosjecne igrace dozivljavali kao zivuce legende od nas nikad nece biti nista...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 avg 2011, 14:58

ohr je napisao/la:Sve bi ovo bilo u redu kad bi Burdush prodavao igrace koje je on strucno odabrao i doveo poput Popovica, Culuma, Radovanovica, Nikolica a ne igraca koji su stasali u Zelji ili vec bili dio ekipe. Popovic je dosao za 50.000 na ruke + plate + premije + pare za hranu + pare za smjestaj a otisao dzaba. Ko ce to nadoknaditi i snositi odgovornost. Nije jedini kojeg je Burdush doveo, Zeljo dobro placao, a na kraju samo nestao.
Ne bi me zacudilo da uskoro digne sidro pa nam se uz velika zvona vrati kad se opet nakupi dovoljno Seha, Cocalica, Kerli, Bekrica i slicnih.
Danas se svako voli praviti pametan:

25.09.2009.
Edin Višća potpisao ugovor sa Željom

Napokon! S ponosom možemo objaviti da je naš nogometni dragulj postao član jednog velikog kluba s naših prostora. Višća je danas u prostorijama kluba potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom čiji će dres nositi u narednom periodu. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Edin nije krio radost što će postati član najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini,a poznato je da navija za Želju još od malih nogu.

„ Veoma sam zadovoljan sa potpisanim ugovorom i što sam konačno postao član svog najdražeg kluba. Ispunio se moj san, san da jednog dana obučem dres sa Željinim grbom. Najboljim navijačima na svijetu mogu obećati da ću dati sve od sebe na terenu i da ih neću iznevjeriti, a stručnom štabu ću pokazati da nisu pogriješili kada su odlučili da me dovedu . Nadam se da ću ispuniti očekivanja i navijača i stručnog štaba.“ – istakao je mladi Višća.

Poželimo sreću i puno zdravlja našem Edinu u novom klubu, a ono što zna o fudbalu on će pokazati sigurno na zelenom terenu.

slika

Nagradno pitanje za tebe glasi: Ko je doveo Višću u Želju?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 11 avg 2011, 15:05

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ki-magazin" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 avg 2011, 15:06

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 11 avg 2011, 15:29

samo da podsjetim cime nas je Hadis zaduzio da ga uvijek postujemo

" onclick="window.open(this.href);return false;

Oni koji su bili tog dana na Koševu znaju o cemu pricam , oni koji pricaju gluposti neka usute
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 11 avg 2011, 15:32

AkBo je napisao/la:samo da podsjetim cime nas je Hadis zaduzio da ga uvijek postujemo

Oni koji su bili tog dana na Koševu znaju o cemu pricam , oni koji pricaju gluposti neka usute
Neki pricaju to je "samo" gol,za mene je to SVETI GOL koji ce se pamtiti do kraja zivota kako smo ih samo ponizili mnogi su dozivjeli traume :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 avg 2011, 15:38

opa, marketing doktori se peru :mrgreen:
Puno sreće i da se može kupiti u cijeloj BiH, pa makar i narudžbom!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 avg 2011, 15:39

Koliko se sjecam Visca je skoro pa preotet od Olimpika tj. Gracica i doveden u Zelju. Helem, treba podsjetiti kako je Zeljo bio mali klub velikog srca i sarma u ex Jugi, da su nasi najbolji igraci tipa Bazdarevica, Baljica... koji su usput bili standardni reprezentativci a koji su direktno iz Zelje odlazili u inostranstvo, zavrsili u malim klubovima Soso( tada 2.liga ), Sion i sl. klubove koji su bili ispod rejtinga jugoslovenskog fudbala. Mihajlovic- koji nije bio standardni reprez. zatim Sabanadzovic nakon odlaska iz Zelje u klubove velike cetvorke zavrsili su u bogate klubove Bayern , Olimpiakos. Zasto ovo spominjem? Pa zato sto Zeljo mora izgraditi imidz u BH fudbalu da bude nesto sto je tada bila Zvezda. Al tadasnja Zvezda nije " nesretno" gubila po nekim Pirotama, Lukavicama . Zvezda je samo jednom nudila ugovor i ona je nudila uslove, nisu je koje kakvi papiloni ucjenjivali i fursatili hoce igrati- nece igrati. Mislim da Zeljo ima dobru sansu da to bude, pogotovo uz Amara( cijim je dolaskom Zeljo odmah napravio 5 koraka naprijed, mada se po meni u prosloj vratio korak-dva unazad) koji ima ulogu Dragana Dzajica u tadasnjoj Zvezdi, samo da ne zavrsi ko on :D

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 11 avg 2011, 15:43

Ad0 je napisao/la:
AkBo je napisao/la:samo da podsjetim cime nas je Hadis zaduzio da ga uvijek postujemo

Neki pricaju to je "samo" gol,za mene je to SVETI GOL koji ce se pamtiti do kraja zivota kako smo ih samo ponizili mnogi su dozivjeli traume :lol: :lol: :lol:
problem je sto ljudi koji sebe nazivaju navijacima Želje to nikad nisu osjetili jer nika nisu bili na utakmici , nisu plakali kad smo izgubili u kupu na penale od neke Zenice (Jasmin Memišević promašio). Te noci kad je Zuban zabio pobijedli Sarajevo i biti prvak, taj osjecaj se ne moze nikom opisati samo osjetiti.
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 11 avg 2011, 15:47

http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... diasi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neznam citati turski ali vidim da pise ovdje nesto oko transfer da ce biti 220.000 eura.

IBB'nin Bosna Hersek'in Jelyezniçar takımına Vişça'nın transferi için yaklaşık 220 bin avro

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 avg 2011, 15:48

Ma samo cu reci HVALA ZUBANE :!:

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 11 avg 2011, 15:48

Ma nek' je otis'o vise...... ;) manje sijedih na glavi ce biti kad definitivno ode......

U zadnje vrijeme Vili previse oscilira, i +ugovor do kraja godine (koji nije htio produziti) i logicno je da ga treba prodati (dok vrijedi, jer za par mjeseci il' bi dobili manje love il' bi otis'o dzaba). Sve u svemu, prava odluka Amara.

Samo mislim da je steta sto se Sejo nije vratio kod nas, ali eto...... :)
:)

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 11 avg 2011, 15:51

Jeste Zuban uradio to niko ne spori,.ali forum suži za diskusiiju i raspravu u vezi našeg kluba,.i nemora značiti da je neko veći ili manji navijač,da je manji sigurno se nebi interesovao oko svog kluba,a ko ide ili je išao na utakmice je relativna stvar to niko nemože znati niti reći za bilo koga tu,ovo je vl kontate i odmah se za to hvatate neznam šta s tim želite postići.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 11 avg 2011, 15:55

TKC je napisao/la:http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... diasi.html
Neznam citati turski ali vidim da pise ovdje nesto oko transfer da ce biti 220.000 eura.

IBB'nin Bosna Hersek'in Jelyezniçar takımına Vişça'nın transferi için yaklaşık 220 bin avro
pa samo su prenijeli informaciju iz oslobođenja

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 11 avg 2011, 15:58

Znam ali trazio sam tu vijest u Oslobodenje ali nisam mogao je mogao naci.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 11 avg 2011, 16:00

nemoj zezat, mislio sam da smo dobili vise od 220000 eura :?
Volim te Zeljo!!!

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 11 avg 2011, 16:14

http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/ ... 58759.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakve su vam sanse da upadnete umjesto ovih u play-off europa lige? Posto ste vi bili nosioci u 3 pretkolu...
Ima li ko podatak ko je jos od nosioca ispao u ovom pretkolu? ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 avg 2011, 16:14

babilonTM je napisao/la:Ako dobijemo 200 k prošli smo odlično! ;)

Njemu je ostala još godina ugovora!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 11 avg 2011, 16:15

Kazu da je 400.000 Eura cifra koju ce Zeljo dobiti od transvera. Info je od jedog covjeka iz Zelje,

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 46 gostiju.