Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
...i Mujdza!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Do kraja kvalifikacija bi se mogao Zahirovic ubacit u prvu postavu, a sigurno on bi preuzeo mjesto ako bi se kvalificirali za Euro. Sigurno ce biti def vezni sljedece kval.stampy je napisao/la:4-2-3-1
Sa ovim bi imali kreativnost, trku i agresivnost.
Jedina slaba tačka Pandža.
Sajo pokazao da zna... sinoc na ternu dominacija, sto bi rek'o @paja 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
kad bi umjesto Pandze Sanel Jahic tu zaigro, mislim da bi to najbolje bilo sto trenutno imamo u odbrani .. naravno samo ukoliko Sanel bude 100% spremanstampy je napisao/la:4-2-3-1
Pitanje je ima li Susic hrabrosti Misimovica preseliti na klupu,a nesto sumljam i da Mravac nece igrati u 11,on je ono sto je Ciri bio Ibricic,kloc kojemu se iz nekog razloga mora naci mjesto u timu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to je to , do kraja kvalifikacija, samo sto bi po meni prije Pjanica trebao igrati Miske, jer je malo ofanzivniji, pa da igra vise kao druga spica, nesto sto su Zec i Muslimovic pokusali odigrati sinoc, ali im se lopta odbija od njih ko od direke, da smo tu imali lika koji zna sa loptom i zna odigrati zadnji pas mi bi razbili Grke sinoc.stampy je napisao/la:4-2-3-1
Samo i ona tekma sinoc , kao i zadnjih 20 min protiv Albanije(kad je Mire izasao) pokazuje da vise ni u snovima Pjanic i Miske ne mogu zajedno na teren(osim protiv Luksemburga), pa sad Pape nek izabere jednog ne bitno kojeg (ja sam za Misketa) al oba ni u snovima. Pokvarili bi sve dobro sto smo stekli iz sinocnje utakmice.
Sto se tice Zahirovica pustio bih ga da mijenja Rahimica kad se umori i da igra protiv Luksemburga, momak je pokazao da moze, da zna ali nije jos ispred Rahimica.
Isto tako slazem se i sa komentarima za Jahica, momak je vise nego potreban reprezentaciji pa se nadam da ce se sve to rijesiti da i on zaigra.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne vjerujem da Susic ima hrabrosti staviti Misketa na klupu. Po do sada prikazanom i trenutnoj formi, Pape to mora uciniti ukoliko misli izvesti najjaci sastav u Bjelorusiji. Bez Misketa bi sigurno jaci bili.
-
- Kontakt:
Mravac ce protiv Bjelorusa igrati lijevog beka a Papac ce igrati stopera. Mislim da je to razlog zasto je Pape poceo sa Mravcem na toj poziciji. Bio je dobar. Jak je, brz je i tasko ga ko moze proci. Papac ce sa Spahicem dati cvrstinu stoperskoj liniji.
----------------------Hasagic-----------------------
Mujdza--------Spahic------------Papac---------Mravac
------------------Rahimic-------Medunjanin------------
Lulic---------------------Pjanic----------------Salihovic
----------------------------Dzeko------------------------
Ovo je formacija u kojoj ce Pape poceti protiv Bjelorusa.
Ja bi umjesto Rahimica stavi Zahirovica.
Mravac nije igrao lijevog beka i nece poceti protiv Bjelorusije na lijevom beku, niti desnom vec kao stoper ako ne dodje do povrede.Vita_Novalis je napisao/la:Mravac ce protiv Bjelorusa igrati lijevog beka a Papac ce igrati stopera. Mislim da je to razlog zasto je Pape poceo sa Mravcem na toj poziciji.
NOTVita_Novalis je napisao/la:Mravac ce protiv Bjelorusa igrati lijevog beka a Papac ce igrati stopera. Mislim da je to razlog zasto je Pape poceo sa Mravcem na toj poziciji. Bio je dobar. Jak je, brz je i tasko ga ko moze proci. Papac ce sa Spahicem dati cvrstinu stoperskoj liniji.
1. Mravac juce nije poceo na lijevom beku vec desnom
2. Poceo je na beku zato sto Susic nije imao drugog izbora. Maletic se povrijedio juce, pa je Mujdzu stavio na desni bok a desni bek ostao prazan. Kao jedini odbrmabeni na klupi Mravac je logicno upao na poziciju desnog beka.
Dakle, nema tu nikakvih taktickih zamisli Susica, sve se desilo igrom slucaja.
Fin sastav, u svakom slucaju. Samo, kad je Begovic u pitanju, ta opcija otpada, jer njega Susic sigurno nece pozvati. Sto se tice Pandze, ja bih na njegovo mjesto Nadarevica, iako ni njega Safet sigurno nece pozvati za dvomec s Bjelorusijom. Samo bih ja tu, takodjer, mozda pruzio priliku Ibricicu, jer je on nekako nas najistureniji veznjak, i mislim da bi se najbolje snasao u ulozi poluspica, a takvu poziciju je igrao i u Hajduku. Naravno, pod uslovom da je u nekoj formi, ali mi se ciji da je daleko od toga. Nedavno sam ga gledao kako je igrao sa Hajdukom u Evropa ligi (u pitanju su reprizni mecevi), i nedvojbeno je da je covjek trenutno daleko od onoga sto je u tom trenutku pokazivao! Svakako, po meni najvecu sansu u prvih 11 bi imao Vedad, ali cisto sumnjam da ce se on oporaviti do meceva sa Bjelorusima, jer su mu predvidjali da nece istrcati na travnjak neka 2 mjeseca. Nadajmo se da ce se on ipak oporaviti!stampy je napisao/la:4-2-3-1

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- spielführer_21
- Kontakt:
Menso--------Rahimaga (nije greška)---El Capitano---------Gosp.Papac
----------------------Zaha------------Medo----------------------------
Lula-------------------------Pjanke---------------------------Salihaga
-----------------------------Džekson------------------------------------
To je to za Bijele Ruse!
----------------------Zaha------------Medo----------------------------
Lula-------------------------Pjanke---------------------------Salihaga
-----------------------------Džekson------------------------------------
To je to za Bijele Ruse!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
eh kad bi imali jos jednog brzog igraca da hara po desnoj strani ..
hasagic
mujdza, spahic, papac, salihovic/lulic
rahimic medunjanin
XX, misimovic/pjanic, lulic/salihovic
dzeko
hasagic
mujdza, spahic, papac, salihovic/lulic
rahimic medunjanin
XX, misimovic/pjanic, lulic/salihovic
dzeko
- BH Patriot
- Kontakt:
Idealnih XI po meni, naravno .
--------------------------Hasagic------------------------
Mujdza--------Spahic------------Pandza---------Papac
------------------Rahimic-------Medunjanin-----------
---------------------------Dzeko-------------------------

Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno. Slazem se.BH Patriot je napisao/la:Idealnih XI po meni, naravno .![]()

Ovo je idealnih XI ako mislis na igru u kojoj bi nasa reprezentacija tesko dala i jedan gol , zasto ? Zato sto Dzeko nije tip napadaca koji moze igrati sam u napadu , on jednostavno uvijek mora imati podrsku , a Lulic , Pjana i Salihovic se nebi smjeli toliko ofanzivno ubacivati . Po mom misljenju ja bih izvukao Rahimica a ubacio Ibisevica ili Zeca , ako ne to , onda umjesto jednog od defanzivni ubaciti Stilica ili Misimovica , pa bi to drugacije izgledalo .BH Patriot je napisao/la:Idealnih XI po meni, naravno .![]()

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Sinoć selektor odlično odradio svoj posao, sa kadrom koji je raspolagao raspored igrača po pozicijama je bio odličan, ali Sušiću ide u prilog je imamo mnogo igrača koji mogu odigrati podjenako dobro na više pozicija (mislim da nikad nissmo imali ovoliko poluvalentni igrača)!
Sa mo bi selektoru zamjerio, što je pozvao bar još jednog napadača za ovu utakmicu, jer evidentan je pad forme kod Zeca i Muslimovica, Džeko se vraća biće on onaj stari, ali ako Muslim ne nadje klub, a Zecu prvenstvo kasni, Ibišević povrijedjen, znači da mi drugog napadača nećemo imati (da je u dobroj formi), zato je trebao zvati nekog napadača, jer bolje i sad da ga probamo nego u utakmici protiv Bjelorusije.
Sa mo bi selektoru zamjerio, što je pozvao bar još jednog napadača za ovu utakmicu, jer evidentan je pad forme kod Zeca i Muslimovica, Džeko se vraća biće on onaj stari, ali ako Muslim ne nadje klub, a Zecu prvenstvo kasni, Ibišević povrijedjen, znači da mi drugog napadača nećemo imati (da je u dobroj formi), zato je trebao zvati nekog napadača, jer bolje i sad da ga probamo nego u utakmici protiv Bjelorusije.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- spielführer_21
- Kontakt:
a protiv Belarus neće biti Ibiševića, bar prvu.. Ja ne vidim da imamo drugog kvalitetnog napadača, tako da će Džeko igrati sam naprijed, ali to ne mora biti hendikep ako imamo dovoljno brz vezni red, a možemo ga imati samo ako Salihović i Lulić budu u istom..Adin_BiH je napisao/la:Ovo je idealnih XI ako mislis na igru u kojoj bi nasa reprezentacija tesko dala i jedan gol , zasto ? Zato sto Dzeko nije tip napadaca koji moze igrati sam u napadu , on jednostavno uvijek mora imati podrsku , a Lulic , Pjana i Salihovic se nebi smjeli toliko ofanzivno ubacivati . Po mom misljenju ja bih izvukao Rahimica a ubacio Ibisevica ili Zeca , ako ne to , onda umjesto jednog od defanzivni ubaciti Stilica ili Misimovica , pa bi to drugacije izgledalo .BH Patriot je napisao/la:Idealnih XI po meni, naravno .![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
--------------------------Hasagic---------------------------
Mujdza--------Spahic------------Papac---------Salihovic
------------------Rahimic-------Zahirovic-----------------
Pjanic------------------Medunjanin----------------Lulic
---------------------------Dzeko---------------------------
Mujdza--------Spahic------------Papac---------Salihovic
------------------Rahimic-------Zahirovic-----------------
Pjanic------------------Medunjanin----------------Lulic
---------------------------Dzeko---------------------------
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.