Nisam ni imao namjeru da se raspravljam...oba igraca su legende i velemajstori i danasnjem fudbalu fali ovakvih napadacaBoateng_27 je napisao/la:Tebi je on institucija, a meni Pippo ... rasprava je posve bespotrebna ... kažem Pippo>Raul logično jer mi je on draži i igra u mom klubu, to je toRaul7 je napisao/la: Daj nemoj nasmijavati...a to Raul nije zabijao Milanu, Barci, Manchi, Bayernu? Pippo je zvijer ali ne moze on s Raulom u istu recenicu
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Boateng_27
- Kontakt:
+1Raul7 je napisao/la:Nisam ni imao namjeru da se raspravljam...oba igraca su legende i velemajstori i danasnjem fudbalu fali ovakvih napadacaBoateng_27 je napisao/la:Tebi je on institucija, a meni Pippo ... rasprava je posve bespotrebna ... kažem Pippo>Raul logično jer mi je on draži i igra u mom klubu, to je toRaul7 je napisao/la: Daj nemoj nasmijavati...a to Raul nije zabijao Milanu, Barci, Manchi, Bayernu? Pippo je zvijer ali ne moze on s Raulom u istu recenicu
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ne pamtim da je taj covjek dao gol izvan 10 metara, postujem ga, ali ne mogu ga organski od onog momenta kada su Milan i Sevilla igrali onu utakimcu Europskog Superkupa, znaci 3 dana prije toga, umro Puerta, svi kad su dali golove normalno, bez veceg radovanja ih proslavili, a onda on zabi gol i poce skakat ko' da je djete dobio.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Boateng_27
- Kontakt:
Tako se raduje svakom golu, " nenormalno trčanje prema korner zastavicama "Portillo je napisao/la:Ne pamtim da je taj covjek dao gol izvan 10 metara, postujem ga, ali ne mogu ga organski od onog momenta kada su Milan i Sevilla igrali onu utakimcu Europskog Superkupa, znaci 3 dana prije toga, umro Puerta, svi kad su dali golove normalno, bez veceg radovanja ih proslavili, a onda on zabi gol i poce skakat ko' da je djete dobio.
Svaka cast njemu za tu energicnost i sve to, al' onako slavit gol u utakmici koja se igrala prakticki u cast umrlog covjeka, ne ide nikako yeibga.Boateng_27 je napisao/la:Tako se raduje svakom golu, " nenormalno trčanje prema korner zastavicama "Portillo je napisao/la:Ne pamtim da je taj covjek dao gol izvan 10 metara, postujem ga, ali ne mogu ga organski od onog momenta kada su Milan i Sevilla igrali onu utakimcu Europskog Superkupa, znaci 3 dana prije toga, umro Puerta, svi kad su dali golove normalno, bez veceg radovanja ih proslavili, a onda on zabi gol i poce skakat ko' da je djete dobio.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Boateng_27
- Kontakt:
Allegri produžio 
Robinho zabio iz penala ...

Robinho zabio iz penala ...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
alegri do 2014 produžio, uz bolje uslove, neka i treba, zaslužio je frajer.
gledao ove naše, pa italiju samo sažetak sad vidio, monto extra igrao, trebaju zaboraviti tog X-a, dajte montoliva koji je već prekaljen u seriji a, svakako nekog igrača svjetskog kalibra očito neće dovesti, cassano kapiten, dobar je to igrač, ma odličan i šteta je da ostane u milanu na klupi, bolje za njega i reprezentaciju da ode negdje gdje će igrati stalno, jbg realno u milanu je tek 4. opcija u napadu.
a prandeli koliko god da radi dobar posao se ogriješio o abatea, bolji je i od maggia koji mu je prva opcija, a da nema mjesta za njega ni na klupi je glupost na kvadrat.
e i kažu pirlo odigrao vrhunski, mogao bi juve ipak profitirati njegovim dolaskom, doduše nije neko dugoročno rješenja, ali dovoljno da ovu sezonu vrhunski odigra
gledao ove naše, pa italiju samo sažetak sad vidio, monto extra igrao, trebaju zaboraviti tog X-a, dajte montoliva koji je već prekaljen u seriji a, svakako nekog igrača svjetskog kalibra očito neće dovesti, cassano kapiten, dobar je to igrač, ma odličan i šteta je da ostane u milanu na klupi, bolje za njega i reprezentaciju da ode negdje gdje će igrati stalno, jbg realno u milanu je tek 4. opcija u napadu.
a prandeli koliko god da radi dobar posao se ogriješio o abatea, bolji je i od maggia koji mu je prva opcija, a da nema mjesta za njega ni na klupi je glupost na kvadrat.
e i kažu pirlo odigrao vrhunski, mogao bi juve ipak profitirati njegovim dolaskom, doduše nije neko dugoročno rješenja, ali dovoljno da ovu sezonu vrhunski odigra
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:alegri do 2014 produžio, uz bolje uslove, neka i treba, zaslužio je frajer.
i ja sam za Montoliva, a Cassano se moze nametnuti pa biti zmjena prije Robinha, jer prvo je talijan, trener je talija i klub je talijasnki, a on igra za repku slicno kao Baloteli, ali ako ne omrsavi nece biti nista od njega.... iskreno meni se jako svidja i volio bi da se vrati u istu formu koa u Sampu

- Boateng_27
- Kontakt:
Chiellini: ' Milan je favorit za Skudeto! '
http://translate.googleusercontent.com/ ... 7ya55ksMxg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pirlo: ' Sretan sam jer je Milan osvojio SuperCup! '
http://translate.googleusercontent.com/ ... Mv3L-7M8Mg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.googleusercontent.com/ ... 7ya55ksMxg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pirlo: ' Sretan sam jer je Milan osvojio SuperCup! '
http://translate.googleusercontent.com/ ... Mv3L-7M8Mg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Mister allegri je rekao da nam treba jedan jos igrac ali da necemo kupovati igrace koji imaju cijenu po 50 mil.
- Boateng_27
- Kontakt:
MotnolivoACMILAN4EVER je napisao/la:Mister allegri je rekao da nam treba jedan jos igrac ali da necemo kupovati igrace koji imaju cijenu po 50 mil.

btw: Dobrodošao
-
- Kontakt:
mislim da je realna to mogucnost ali kako navode neki jako uticanjni ljudi jos postoji mogucnost za cesc ka jer ima jedna jako zanimljiva inf. milan je podigao cijene god. ulaznica za 15% a tako jedna odredena sekcija je bila 725 eura god. a sad je 900 eura. to sigurno nije samo sto je doveden mexes ili taiwo.Boateng_27 je napisao/la:MotnolivoACMILAN4EVER je napisao/la:Mister allegri je rekao da nam treba jedan jos igrac ali da necemo kupovati igrace koji imaju cijenu po 50 mil.![]()
- Boateng_27
- Kontakt:
upravo čitam da je Arsenal prihvatio ponudu od Barse od 40 miliona, pregovori su prikraju. Tako da nema nista od njega, a i sam si gore napisao da se nece kupovati igrač od 30-40-50 milionaACMILAN4EVER je napisao/la:mislim da je realna to mogucnost ali kako navode neki jako uticanjni ljudi jos postoji mogucnost za cesc ka jer ima jedna jako zanimljiva inf. milan je podigao cijene god. ulaznica za 15% a tako jedna odredena sekcija je bila 725 eura god. a sad je 900 eura. to sigurno nije samo sto je doveden mexes ili taiwo.Boateng_27 je napisao/la:MotnolivoACMILAN4EVER je napisao/la:Mister allegri je rekao da nam treba jedan jos igrac ali da necemo kupovati igrace koji imaju cijenu po 50 mil.![]()
- Boateng_27
- Kontakt:
Ponovo igra kao preporođen
Kakve asistencije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Kakve asistencije

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
btw: Dobrodošao[/quote]
mislim da je realna to mogucnost ali kako navode neki jako uticanjni ljudi jos postoji mogucnost za cesc ka jer ima jedna jako zanimljiva inf. milan je podigao cijene god. ulaznica za 15% a tako jedna odredena sekcija je bila 725 eura god. a sad je 900 eura. to sigurno nije samo sto je doveden mexes ili taiwo.[/quote]
upravo čitam da je Arsenal prihvatio ponudu od Barse od 40 miliona, pregovori su prikraju. Tako da nema nista od njega, a i sam si gore napisao da se nece kupovati igrač od 30-40-50 miliona[/quote]
ma evo 2 god pisu isto ali na kraju nista od cesc u barcu,a galliani i allegri ponavljaju da necemo kupovati igraca za kojeg treba platiti 40 50 mil a kako je bilo receno u mnogim izvorima u italiji mi smo ponudili 31 mil + urby + bonusu vezani za nastupe
mislim da je realna to mogucnost ali kako navode neki jako uticanjni ljudi jos postoji mogucnost za cesc ka jer ima jedna jako zanimljiva inf. milan je podigao cijene god. ulaznica za 15% a tako jedna odredena sekcija je bila 725 eura god. a sad je 900 eura. to sigurno nije samo sto je doveden mexes ili taiwo.[/quote]
upravo čitam da je Arsenal prihvatio ponudu od Barse od 40 miliona, pregovori su prikraju. Tako da nema nista od njega, a i sam si gore napisao da se nece kupovati igrač od 30-40-50 miliona[/quote]
ma evo 2 god pisu isto ali na kraju nista od cesc u barcu,a galliani i allegri ponavljaju da necemo kupovati igraca za kojeg treba platiti 40 50 mil a kako je bilo receno u mnogim izvorima u italiji mi smo ponudili 31 mil + urby + bonusu vezani za nastupe
-
- Kontakt:
vidis kazem ti samo mijenjaju naslove ,sad kao cekaju odg.
Brand - Barcelona waiting for a response from Wenger
Brand - Barcelona waiting for a response from Wenger
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ništa od Cesca, (iako se nisam nikada ni nadao da njega možemo dovesti).
Barca ponudila još veću cifru, a sada se samo očekuje odgovor Arsenala.
Čisto sumnjam da će ostati u Engleskoj.
Mogu samo da kažem, kao i prošle sezone, tako i ove... Jadni svi koji igrali protiv Barce !
Barca ponudila još veću cifru, a sada se samo očekuje odgovor Arsenala.
Čisto sumnjam da će ostati u Engleskoj.
Mogu samo da kažem, kao i prošle sezone, tako i ove... Jadni svi koji igrali protiv Barce !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ronnie je king fudbala, 100% talenat 0% rada svi ostali mogu da mu cuclajuBoateng_27 je napisao/la:Ponovo igra kao preporođen![]()
Kakve asistencije![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

btw imo nema ništa od cesca, nema šanse da ćelo iskrca 35-40m na španca (španci se baš i nisu pokazali u milanu zadnjih deceniju ili dvije), jeste mali igračina i sve i vjerujem da bi se takva klasa brzo snašla u italiji ali s barcom se milan ne može natjecati kad su pare u pitanju. jedino da je berlu uzeo pik na fabregasa druga bi to priča bila.
po meni montoliva da dovedu, ne bi aquilanija jer je previše sklon povredama a i stariji je igra ofanzivnije a milanu možda više treba neko ko će povezati redove.
usput cassano poluspreman je jučer pokazao protiv najbolje reprezentacije na svijetu ko je i šta je antonio cassano. prodati ovakvu igračinu loš je potez taman imali 50 napadača.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Flamini i El Shaarawy se vratili treningu !
Spremni su za naredne meceve .
Edit: Nisam mogao vjerovati da El Shaarawy kostao 10 mil. lijepa cifra za igraca od 18 god
Spremni su za naredne meceve .

Edit: Nisam mogao vjerovati da El Shaarawy kostao 10 mil. lijepa cifra za igraca od 18 god
-RIVALDO-
sretan rođendan najboljem treneru u italiji trenutno

btw ibra lud ko struja
[youtube][/youtube]

btw ibra lud ko struja

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.