Sto nemamo dva Spahica ?

tako je, torlak je za njega ferdinandMegamon je napisao/la:Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
Imao je on mnogo vise od jedne intervencije danas,ono uklizavanje je samo bilo najvise vidljivo,kada bi malo detaljnije posmatrali videli bi koliko je on imao uzetih lopti,presecenih lopti...Megamon je napisao/la:Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
KB-TM87 je napisao/la:tako je, torlak je za njega ferdinandMegamon je napisao/la:Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
GO GO GO . TORLAKA HOĆEMO . Ja stavljam prvi post odnosno drugi.NoName je napisao/la:Mišljenja sam da trebamo probati i Torlaka.Moderacijo, da li smijem otvoriti temu o Torlaku?
Ti si onaj što izjavi da Zahirović daje pare da igra za repku ?Rosas7 je napisao/la:obicni kloc,u pl ibih ima boljih stopera od njega
kad je ciro zvao onog degenerika iz slobode (koji je protiv slovenije bio krivac za svaki golDRHAUSE je napisao/la:GO GO GO . TORLAKA HOĆEMO . Ja stavljam prvi post odnosno drugi.NoName je napisao/la:Mišljenja sam da trebamo probati i Torlaka.Moderacijo, da li smijem otvoriti temu o Torlaku?
ovi drugi forumasi sto blate po mravu jedu g*vna a burek 2 kmkimbo je napisao/la:Velika podrska Adnanu Mravcu protiv White Russia u Zenici, i da napokon dokaze da Emir Spahic nije nezamjenjiv !!!
Svaka čast!!! Momak šuti i radi.71000 je napisao/la:
http://www.dynamo-dresden.de/saison/new ... ravac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.