FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rase.king
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rase.king » 10 avg 2011, 17:38

Monolog je napisao/la:Nemoj mi samo reći da ti je to rek'o Boris. :lol: Ako jeste, nabij ga nogom. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bravo za tebe MonoloŽe. :mrgreen:
Monolog je napisao/la:"Rječnik jezičkih nedoumica" - Ivan Klajn
Kad je izdat :?:
Jezik se mijenja, nije konstantan. :D
Monolog je napisao/la:Casillas, Lloris, povrijeđeni Buffon, Cech...
Ne znam zasto jos uvijek svi guraju Cecha medju najbolje, po meni on nije vise u vrhu sa golmanima tipa Casillas. :arrow: Moje misljenje. :geek:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 avg 2011, 17:39

Uoci meca sa Bajernom, trener Borusije Lisijan Favr je u interviju Bliku rekao da njegov tim na svakoj utakmici ide da pobedi, pa tako i u mecu sa Bajernom. :mrgreen:

Sto se Bajerna tice, i bez poraza u 1. kolu ja sam bio ubedjen da ce B.Dortmund i jos jedna ekipa iz prikrajka jurisati na titulu, a bavarci se cekati njihove greske.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 17:53

rase.king je napisao/la:Ne znam zasto jos uvijek svi guraju Cecha medju najbolje, po meni on nije vise u vrhu sa golmanima tipa Casillas. Moje misljenje.
Casillas je broj 1. To čovjek pokazuje iz utakmice u utakmicu. Dobro, desi se i njemu izlet nakon kojeg protivnički igrači zabiju gol, al' mnogo rjeđe negoli to radi Neuer...

Lloris je fenomenalan. Rijetkost je da bude glavni krivac za primljeni pogodak.

Buffon. Da je onaj stari Buffon, ne bih ga ni stavio na ovu listu, jer je on priča za sebe. Iznad svakog golmana, definitivno. No, čak i ovaj povrijeđeni Buffon je bolji i pouzdaniji (što je ključno) od Neuera.

Cech je slabiji od gorenavedenih likova, al' opet je, ako ništa, rame uz rame sa Neuerom. :mrgreen:

Van der Sar je bio bolji (no njega ne računamo jer se penzionisao). Tu su još i Reina, Valdes, Cruz (do prošle sezone), a što se tiče Njemačke, pa meni je (ne napadajte me, ovo je moje mišljenje) bolji Adler. :D

Opet malo oftopičarenja, al' moram. Što se tiče Klajnovog rječnika, objavljen je 2004. U svakom slučaju, 99.9% sam siguran da je korištenje crtica (-) ispravno kada je riječ o HSV-u, SAD-u...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 10 avg 2011, 18:08

Monolog je napisao/la:Cech je slabiji od gorenavedenih likova, al' opet je, ako ništa, rame uz rame sa Neuerom. :mrgreen:
Ali ce Neuer biti bolji nego sto je on bio na svom vrhuncu. :ugeek:
Monolog je napisao/la:a što se tiče Njemačke, pa meni je (ne napadajte me, ovo je moje mišljenje) bolji Adler. :D
Necu napadati. 8-)
Moj prvi izbor je oduvijek (od pocetka "duela" Neuer-Adler) bio Adler. Priznajem to. Ali povrede od njega nece napraviti golmana kojeg sam zelio. Tako da je Neuer sada ispred njega, te ce ispred njega i ostati. ;)
Bice Neuerovih kikseva jos, u to sam siguran. Ali on ce iz svega toga nesto nauciti. :geek:

@majstore ne kazem ja da Cech nije dobar golman (odlican je - to ne sporim), ali po meni nije vise dio te grupe najnajboljih (dva puta "naj" nije slucajno ;) ).

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 avg 2011, 18:08

M A J S T O R je napisao/la:
rase.king je napisao/la:Ne znam zasto jos uvijek svi guraju Cecha medju najbolje, po meni on nije vise u vrhu sa golmanima tipa Casillas. Moje misljenje.
[youtube][/youtube]
Ja ne znam sta ljudi misle dokazati video-klipovima :?
Evo pogledaj ovo:
[youtube][/youtube]
Po ovome klipu zakljucujemo da se radi o igracu nista slabijem od Drogbe ili Etoa

A komentari ispod :
He is the worst player in the history of the croatian league
The worst player ever in history of Aris Salonica
A inace,Neuer je bolji od Cecha :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Klare

Post Postao/la Klare » 10 avg 2011, 18:21

De Gea je bolji, gdje njega zaboravi. ;) Ima pored te tvoje liste, još 10 minimum boljih, evo recimo Helton iz Porta, onda Abiatti, dalje Maninger, Krul, Kameni, de Sanctis, Viviano, Lindegard, Sirigu... Kako te bolan nije stid, povjerena ti je ta Moderatorska uloga, a ti ovdje dolaziš čisto radi provociranja, ali onog kulturnog. Koliko pretjeruješ u svojim komentarima o Bayernu, nevjerovatno.
PS:Crtice se ne koriste, previše je neestetski, tako da je naš rasko potpuno u pravu, padeži se podrazumijevaju...

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 10 avg 2011, 18:41

Monolog je napisao/la:
Casillas je broj 1. To čovjek pokazuje iz utakmice u utakmicu. Dobro, desi se i njemu izlet nakon kojeg protivnički igrači zabiju gol, al' mnogo rjeđe negoli to radi Neuer...

Lloris je fenomenalan. Rijetkost je da bude glavni krivac za primljeni pogodak.

Buffon. Da je onaj stari Buffon, ne bih ga ni stavio na ovu listu, jer je on priča za sebe. Iznad svakog golmana, definitivno. No, čak i ovaj povrijeđeni Buffon je bolji i pouzdaniji (što je ključno) od Neuera.

Cech je slabiji od gorenavedenih likova, al' opet je, ako ništa, rame uz rame sa Neuerom. :mrgreen:

Van der Sar je bio bolji (no njega ne računamo jer se penzionisao). Tu su još i Reina, Valdes, Cruz (do prošle sezone), a što se tiče Njemačke, pa meni je (ne napadajte me, ovo je moje mišljenje) bolji Adler. :D

Opet malo oftopičarenja, al' moram. Što se tiče Klajnovog rječnika, objavljen je 2004. U svakom slučaju, 99.9% sam siguran da je korištenje crtica (-) ispravno kada je riječ o HSV-u, SAD-u...
Boldirano zaslužuje jedan veliki facepalm.
Casillas, Neuer i Cech su 3 najbolja golmana na svijetu. Lloris i današnji Buffon sigurno nisu bolji. Reina i Valdes nisu bolji. Cruz?! :lol: Da je Adler bolji bio bi prvi izbor na golu reprezentacije. Imao je svoju šansu koju nije iskoristio. Neuer je mnogo puta dokazao svoju klasu u Schalkeu, i u reprezentaciji (pogotovo na zadnjem SP). Neuer u Bayernu ima sve predispozicije da postane najbolji na svijetu i siguran sam da će uspjeti.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 18:48

Clarice, sjedi 1. :mrgreen:

Ako iko pretjeruje, onda su to pojedini simpatizeri Bayerna koji ovaj tim dižu u nebeske visine, a jedna prosječna ekipa ih dobije i to na Allianz Areni. Treba li dodati da je ta ekipa prošle sezone jedva izborila opstanak u društvu najboljih? Naravno da ne treba.

Ti si zbilja čudan lik. Moraš li u svakom yebenom postu spomenuti da sam ja moderator? Ako hoćeš, večeras ću editovati sve svoje postove, pojedine izbrisati, prepustiti tebi svoj profil, al' ću prije toga reći administratoru da promijeni nick i da stavi @Clarice. Onda se ti služi tim profilom i svi ćemo biti sretni.

Ko je odlazio na temu o Manchester Unitedu da bi govorio o njihovoj propasti? Ko se naslađivao njihovim kiksevima i jedva ček'o da se pojavi na toj temi kako bi to riječima pokaz'o? Ti, a ne ja.

Pojedincima je uvreda kada neko kaže da je Schweinsteiger prosječan igrač nakon potpisivanja ugovora, da Ribery nakon prve sezone nije odigr'o 4 utakmice na visokom nivou, da je Neuer slabiji golman od Casillasa, Llorisa, Buffona, a da je rame uz rame sa Cechom. Eh, ti pojedinci bi trebali gledati barem utakmice kluba za koji navijaju (sjeti se samo koliko puta @Effe napiše kako @Romarioooo ne gleda Barcine utakmice); mah, ti pojedinci bi trebali odgledati bilo kakvu utakmicu. Neuer je kiks golman, a meni je u mislima samo jedna njegova savršena utakmica (ona protiv Porta u ligi prvaka). Ako je ta jedna utakmica dovoljna da ga lansira u zvijezde, onda...

Btw, nemoj jeftinog sarkazma živ (ne) bio. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 avg 2011, 18:48

joj Bože šta golmana nabrojaste boljih od neuera, to je za nepovjerovat
buffon nije više onaj stari, nekad je bio najbolji danas više nije (inače meni jako drag golman)
lloris isto nije baš nešto toliko dobar ko prije, sjetio bi se nekih njegovih kikseva iz prošle sezone u ligi prvaka, u ligi prvaka je neuer bio ubjedljivo najbolji, kada su to još i englezi toliko pisali i s tolikim oduševljenjem onda mora biti istina :)
po meni je neuer najbolji, dal će ikad biti ko kahn to ne znam, jer kahn je jedan neponovljivi fenomen, nešto što se viđa jednom u sto godina (iako ne znam dal je iko ikad bolje branio od tog čovjeka), al neuer je sjajan golman i pored kikseva određenih on odbrani barem 3-4 udarca iz 100 % šansi, barem je tako bilo u schalkeu, kod nas za sad nije imao prilike za čudesne odbrane, protiv gladbacha je imao onu jednu dobru kod šuta aranga, ostalo bio siguran sve do onog kobnog kiksa
inače jedini golman koji bi mogao biti bolji od neuera je casillas, on možda da je još mrvicu bolji, ostali nabrojani ovde neueru pušu iza leđa...ako sad neko kaže da sam presubjektivan onda nek odgovor očekuje samo tokom sezone, nek prati neuera pa će sam dobit potvrde mojih tvrdnji :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 avg 2011, 18:53

Monolog je napisao/la:Clarice, sjedi 1. :mrgreen:

Ako iko pretjeruje, onda su to pojedini simpatizeri Bayerna koji ovaj tim dižu u nebeske visine, a jedna prosječna ekipa ih dobije i to na Allianz Areni. Treba li dodati da je ta ekipa prošle sezone jedva izborila opstanak u društvu najboljih? Naravno da ne treba.

Ti si zbilja čudan lik. Moraš li u svakom yebenom postu spomenuti da sam ja moderator? Ako hoćeš, večeras ću editovati sve svoje postove, pojedine izbrisati, prepustiti tebi svoj profil, al' ću prije toga reći administratoru da promijeni nick i da stavi @Clarice. Onda se ti služi tim profilom i svi ćemo biti sretni.

Ko je odlazio na temu o Manchester Unitedu da bi govorio o njihovoj propasti? Ko se naslađivao njihovim kiksevima i jedva ček'o da se pojavi na toj temi kako bi to riječima pokaz'o? Ti, a ne ja.

Pojedincima je uvreda kada neko kaže da je Schweinsteiger prosječan igrač nakon potpisivanja ugovora, da Ribery nakon prve sezone nije odigr'o 4 utakmice na visokom nivou, da je Neuer slabiji golman od Casillasa, Llorisa, Buffona, a da je rame uz rame sa Cechom. Eh, ti pojedinci bi trebali gledati barem utakmice kluba za koji navijaju (sjeti se samo koliko puta @Effe napiše kako @Romarioooo ne gleda Barcine utakmice); mah, ti pojedinci bi trebali odgledati bilo kakvu utakmicu. Neuer je kiks golman, a meni je u mislima samo jedna njegova savršena utakmica (ona protiv Porta u ligi prvaka). Ako je ta jedna utakmica dovoljna da ga lansira u zvijezde, onda...

@monolog: ja pratim sve lige...znači pratim svaku ligu....pratim koliko sam u mogučnosti i sigurno više utakmica pogledam nego mnogi koji ovde komentarišu....koliko si puta ti vidio moj post koji nije argumentovan, ne samo ovde nego na bilo kojoj temi i podforumu.....a kod svih svojih tvrdnji stojim....i vidim nešto mi previše romarija štitiš čak ga nisi sankcionisao kad me poredio s ratnim zločincem....malo pročitaj njegove postove....a ja sam preozbiljna osoba da bi se spuštao na nivo romariaa i njemu sličnih pa za ono sam ga mogao tužit da sam htio ;)
nekad si i ti bio normalan a i ti ko da odjednom imaš neku averziju prema bayernu ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 19:01

@Effe,
De mi reci gdje su argumenti u "ti ne gledaš utakmice Barcelone". Druga stvar, tebe spomenuh iz sasvim drugog razloga (al' dobro je pa na vrijeme saznadoh da sam nenormalan i da imam averziju prema Bayernu :mrgreen: ). Dakle, sam(a) @Clarice je napisala u par navrata "neću gledati Bayern"..."ni večeras neću gledati Bayern", a to niko ovdje haman ne vidi. Bitno je samo pokazati prstom u nekog ko navija za drugi klub i reći "ma ti nisi u životu pogled'o svoju ekipu". Pa to je najlakše, pobogu. Kako to da je samo Casillas bolji od Neuera? I to "možda". :lol: Iskren da budem, koliki god da sam navijač nekog kluba, ja ovo ne bih mog'o ni pomisliti, a kamoli natjerati prste da napišu. Ne, Neuer je najbolji, nijedan drugi golman ne može u istu rečenicu sa osobom koja godišnje primi barem 2 gola sa 40+ metara. :mrgreen: O banovanju ne bih trošio riječi, jer ja nisam u stanju nikog banovati. Da jesam, banov'o bih Claricu. :mrgreen:

@Suicidesquad or sth like that,
Cruz (sviđalo se to tebi ili ne) je do prije godinu dana bio jedan od najboljih golmana. I, lijepo napisah
Monolog je napisao/la:Cruz (do prošle sezone)
, a to što ti ne čitaš, to je do tebe. Prošla njegova sezona je sezona za zaborav, to niko ne može opovrgnuti.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 10 avg 2011, 19:14

Monolog je napisao/la:Neuer je kiks golman, a meni je u mislima samo jedna njegova savršena utakmica (ona protiv Porta u ligi prvaka). Ako je ta jedna utakmica dovoljna da ga lansira u zvijezde, onda...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 avg 2011, 19:19

effe_sa je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Clarice, sjedi 1. :mrgreen:

@monolog: ja pratim sve lige...znači pratim svaku ligu....pratim koliko sam u mogučnosti i sigurno više utakmica pogledam nego mnogi koji ovde komentarišu....koliko si puta ti vidio moj post koji nije argumentovan, ne samo ovde nego na bilo kojoj temi i podforumu.....a kod svih svojih tvrdnji stojim....i vidim nešto mi previše romarija štitiš čak ga nisi sankcionisao kad me poredio s ratnim zločincem....malo pročitaj njegove postove....a ja sam preozbiljna osoba da bi se spuštao na nivo romariaa i njemu sličnih pa za ono sam ga mogao tužit da sam htio ;)
nekad si i ti bio normalan a i ti ko da odjednom imaš neku averziju prema bayernu ;)
Ima averziju prema bayernu u posljednje vrijeme se cesce druzi samnom :lol: ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :geek:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 19:21

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 avg 2011, 19:59

@Monolog: Pa ja sam njemu par argumenata naveo...međutim taj čovjek ne konta te argumente ili neče da skonta
druga stvar kako će jedan čovjek koji navija za jedan klub a i taj klub dovoljno ne prati govorit o drugom klubu kojeg tek pogotovo ne prati??? večinom mislim da sam imao jače argumente od njega, al to nije ni bitno
s tobom sam par puta normalno diskutovao, i nisam rekao da si nenormalan, to Bože sačuvaj, kad sam se suzdržao kod nekih drugih ljudi koji su ovde nebuloze žestoke o bayernu pa i drugim klubovima valjali onda kod tebe pogotovo mogu :D samo si mi nešto previše eksplodirao
Gledaj još me nešto nervira kada stanem u odbranu nekog igrača bayerna onda ovi neki kažu nisam realan, a ja sam prvi par puta kritikovao schweinija i lahma....ja sam isto tako u diskusijama tvrdio da je bundesliga bolja od serije A, al nisam omalovažavao seriju A i želio joj sve najgore na svijetu....ja nisam pisao na drugim temama kada o nečemu nisam bio dovoljno informisan....često sam argumentovano govorio i o bayernovim uspjesima, a i o bayernovim neuspjesima....pošto sam navijač bayerna, ne mogu uvijek biti realan, al trudim se da budem , dok su mnogi drugi mnogo nerealniji, al ima realni ljudi....kad na ovu temu dođu ljudi s argumentima onda je to ok...al veliki broj njih dođe na ovu temu samo kad bayern ima probleme i onda i od jako dobrih igrača bayerna (znači onih za koje svi znamo da vrijede) naprave prosječne igrače....toliko su neki nerealni bili da samo još što nisu napisali da je beckenabauer, il gerd muller prosječan fudbaler bio ;) a jedne si prilike za osobu koju smo gore spominjali rekao da "lupa" i to mi pade sad na pamet ;)
P.S.: Šta je ovo s njim, da se nije ko sjetio da ga sankcioniše??? :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 avg 2011, 20:04

monoloze, pusti effe-ta, to je lik s narcisoidnom pricom, koji prica kako sve zna, govori o nekakvoj snazi svojih argumenata, a vecinom je to samo suplja prica, koji nekome koga ne poznaje govori da je balavac, i to samo ako mu se kaze da bayern nece dovesti aguera, ili da matias sammer nije medju 10 najboljih igraca svih vremena, i tako neke banalne stvari na osnovu kojih se nas nabrijani effe odmah uvrijedi jer ima neku svoju logiku da mi kad kazemo nesto objektivno o bayernu u stvari vrijedjamo bayern itd, takav je lik jednostavno

a sto se tice poredjenja sa ratnim zlocincima, ni to nije skonto, ne konta valjda decko da ga nisam poredio sa seseljom zbog zlocina, nego zbog narcisoidno-prepotentne price koja usput nema nikakve veze s realnoscu, i fino sam i rekao "tvoja prica podsjeca na seseljevu", dakle jasno glasno, i sad on trazi banovanje heh, a prije toga milion puta je vrijedjao i sl, al ajd, mora i takvih biti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 20:18

@Effe,
Ako sam nekad bio normalan, onda sam sad nenormalan :mrgreen: . Mah, znam da to svakako ne misliš, al' tako ispade (yebat ga, kako god). Helem, kako da čovjek ne eksplodira kada za svaki post koji ovdje ostavi nenavijač Bayerna ispade da je provokatorski?! Ako napišeš da je Neuer slabiji od Casillasa, Buffona i Llorisa, automatski postaješ provokator i dolaziš da napraviš nerede. Pa jbt, sasvim sam siguran da i na Bayernovim temama postoje ljudi koji govore protiv Badstubera, Schweinsteigera, Neuera, Gomeza...Dakle, ako navijači Bayerna govore nešto protiv svojih igrača - to je ok, a ako neko sa strane dođe i kaže nešto kontra Bayerna, onda je to provokacija. Eh, to mi se ne sviđa kod pojedinaca. Pa svi mi imamo oči. Svi su odgledali dovoljan broj utakmica i mogu argumentovano diskutovati. Ja mogu argumentima potkrijepiti tvrdnju da je ovo najslabiji Schweinsteiger u posljednje 2-3 sezone. Dakle, kada je treb'o da još više podigne nivo svoje igre, njegova forma je opala. Čovjek cijelu godinu igra prosječno, a ako tako bude i ove sezone, onda je on lijepo ošamario upravu koja mu je ponudila nevjerovatan ugovor. Lahm je također slabiji negoli je bio. Možda sada bude bolji, jer sada je i drugi bek nešto ofanzivniji, pa će tako i njemu biti lakše. Uostalom, igra na strani na kojoj je i bio najbolji (na lijevom beku), pa...
Što se tiče Neuera, on je dobar golman, al' nikako najbolji. Može on biti bolji (ja nigdje ne napisah da ne može), al' isto tako može biti i slabiji. No, izgleda da se to ne uzima u obzir kada je riječ o njemu. A, svi znamo koliko je lako pasti sa nebeskih visina na zemlju. Dovoljna je jedna loša polusezona i nema te nigdje. :D

Romariova i moja mišljenja se često razilaze. Mene neriva njegovo konstantno prodavanje pojedinih igrača iz Barcelone (al' on to svakako zna). Da manje piše o tim mogućim transferima i zamjenama igrača, sigurno bih uživao čitajući njegove postove, al' ovako samo letimice preletim preko istih. :mrgreen:

Btw, @Effe, vidiš da si ga prizv'o. :lol: De sad to isto učini i sa @Šećerom. :lol:

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 10 avg 2011, 22:15

I kad mi neko kaze da Kroos nije za prve postave... :shock:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 avg 2011, 01:00

Romariooo je napisao/la:monoloze, pusti effe-ta, to je lik s narcisoidnom pricom, koji prica kako sve zna, govori o nekakvoj snazi svojih argumenata, a vecinom je to samo suplja prica, koji nekome koga ne poznaje govori da je balavac, i to samo ako mu se kaze da bayern nece dovesti aguera, ili da matias sammer nije medju 10 najboljih igraca svih vremena, i tako neke banalne stvari na osnovu kojih se nas nabrijani effe odmah uvrijedi jer ima neku svoju logiku da mi kad kazemo nesto objektivno o bayernu u stvari vrijedjamo bayern itd, takav je lik jednostavno

a sto se tice poredjenja sa ratnim zlocincima, ni to nije skonto, ne konta valjda decko da ga nisam poredio sa seseljom zbog zlocina, nego zbog narcisoidno-prepotentne price koja usput nema nikakve veze s realnoscu, i fino sam i rekao "tvoja prica podsjeca na seseljevu", dakle jasno glasno, i sad on trazi banovanje heh, a prije toga milion puta je vrijedjao i sl, al ajd, mora i takvih biti
ti još jednom napravi takvo poređenje i ja ne moram tražit tvoje banovanje nego ću samo se poslužit pravnim sredstvima ;)
i ne ponavljaj ko papagaj aguera kad nikad bayernova uprava nije pokazala zainteresovanost za tog igrača
ti si za sammera rekao kako nije bio svjetska klasa a ne da nije bio među 10 najboljih igrača, kada se vidio da si tu proletio počeo si s ovom drugom varijantom priče ;) čim ovoliko pričaš o navodnom bayernovom interesu za aguerom vidi se koliko relevantne stranice čitaš...vjerovatno samo one na našem jeziku i nama srodnim jezicima
a ne možeš ti mene uvrijedit....i ne nazivaj mene dečko, jer koliko god ja tebe nedovoljno poznavao ko što ti kažeš vjeruj mi puno sam više napravio u životu od tebe...prema drugim forumašima sam korektan, a s tobom sam vidio da nema korektne priče , ti pokušavaš s niskim udarcima al na pogrešnog si se namjerio
da si i malo pametan ne bi dovodio članove foruma u vezu sa nekim čudnim likovima, da ih ne definišem dalje, jer valjda znaš pravila foruma i misliš ako se kriješ iza nicka da možeš vrijeđat.....Al ti suviše zelen i nabrijan i pogledaj samo kada si ti priznao svoju pogrešku, a petljaš se na svaku temu kao profesor fudbala...koliko čovjek može nisko pasti pokazuješ na taj način što si počeo vrijeđat...zar ljudi koji imaju argumente moraju vrijeđat?
ja ne vrijeđam, ali kad kažem da nemaš argumentacije, kad kažem da si provokator, da širiš dezinformacije(poput ovo s aguerom), da si fulio mnogo puta u prognozama (poput onda u duelu bayerna i ManU-a) onda govorim čistu istinu....O bayernu si jedino govorio pozitivno kada smo igrali protiv intera, jer je inter prije toga izbacio barcu...Vrlo često mijenjaš mišljenje, pokušavaš upakovat priču i slično, nešto kažeš pa ubrzo promijeniš i nisi sposoban za zdravu diskusiju...vrebaš priliku kad će bayern negdje kiksat da bi ti potpalio vatru i sl.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 avg 2011, 01:18

Monolog je napisao/la: Što se tiče Neuera, on je dobar golman, al' nikako najbolji. Može on biti bolji (ja nigdje ne napisah da ne može), al' isto tako može biti i slabiji. No, izgleda da se to ne uzima u obzir kada je riječ o njemu. A, svi znamo koliko je lako pasti sa nebeskih visina na zemlju. Dovoljna je jedna loša polusezona i nema te nigdje. :D

:
pa sad to je tvoje mišljenje i ti to tako vidiš i to treba poštovat.....
kad beckenbauer kaže da je najbolji, mora onda biti najbolji :D :D :D
ma sad šalu na stranu, al treba beckenbauerovo mišljenje uzeti za ozbiljno jer i dok je bio još predsjednik bayerna bio je jedan od najrealniji ljudi, hoeness i rummenige su puno manje realni...njihova izjava bi bila možda subjektivna, al sad beckenbauer u suštini nije u bayernovoj upravi (počasni je predsjednik samo), a druga stvar čovjek je uvijek bio realan, a i prošle sezone je bio zagovornik dovođenja neuera i rekao je da ne treba žalit para za njega
Al et ako i Kaiserovo mišljenje ostavimo po strani, pa i mišljenje dosta navijača bayerna ovde (a ev ima ih par i među bayernovim navijačima koji ga ne smatraju najboljim, ev i Klare) jako mnogo ljudi koji su neutralni ga smatraju najboljim....Moje mišljenje je da je najbolji, jer npr Checha bi odmah isključio (dobar golman al ne najbolji), Buffona sam gledao isto prošle sezone par puta( a bio je i povrijeđen jedan dio prošle sezone) i nije on baš onaj stari, možda ga gledaš kroz onu staru slavu, al i on i dalje spada među bolje golmane...onda bi se čovjek mogao jedino sporit po pitanju casillasa...al od svih drugih golmana neuer je imao najviše dobrih odbrana, u ligi prvaka je bio sjajan, pa i u prvenstvu....neuerove prednosti su što je sjajan na liniji, jako dobro prati igru, tako da izlijetanjem često zna presječ akciju (tad mu se dese neke od grešaka al više je koristan i u tom segmentu nego što napravi štetu)...nevjerovatan refleks ima, tu dosta liči na kahna, znači brani ono što je nemoguče...kod drugih golman nisam vidio tih baš nemogučih odbrana prošle sezone , il sam ih vidio jako malo...al svakako jedan casillas je na jako visokom nivou, jer je siguran golman, al et da kažemo na strani casillasa sigurnost, na strani neuera ove čudesne odbrane ;) ovi drugi teško da se tu mogu nosit....neko je spomenuo de gea-u, sjajan golman , al ev on u nedjelju protiv cityja 2-3 puta nije dobro izgledao, al i on je trenutno jedan od najboljih golmana
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.