FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
uglavnom onaj ko prodje je tezi protivnik
a po uvjetima je siguno bojle helsingborg, posto je lakse putovat u svedsku nego u gruziju. jos kad bi se islo u gruziju, neznas gdje ce ekipa spavat, koliko ce odmorni biti, kakvih hotela tamo ima, tamo je nedavno bijo rat.
jos klubovi iz tih istocnih zemalja znaju biti neugodni na njihovom terenu, a svedskoj nece izostat podrska, sarajevu.
a po uvjetima je siguno bojle helsingborg, posto je lakse putovat u svedsku nego u gruziju. jos kad bi se islo u gruziju, neznas gdje ce ekipa spavat, koliko ce odmorni biti, kakvih hotela tamo ima, tamo je nedavno bijo rat.
jos klubovi iz tih istocnih zemalja znaju biti neugodni na njihovom terenu, a svedskoj nece izostat podrska, sarajevu.
dobili su 80.000 samo sto su ighrali u drugom pretkolu dobit ce jos vise. jel se prva igra na kosevu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Čestitiam. Lijepo je vidjeti 2 naše ekipe kaka "haraju" Europom. 

Larsson se izgleda predomislio i doci ce u Sarajevo,moze se taj Helsingborg dobiti
Tracy McGrady!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ja sam prosle sedmice ucestvovao na Gothia cupu u Geteborgu jer sam trener predpionira u FK Bosna Sarajevo ...
svaku utakmicu nasih 12-togodisnjaka pratilo je minimalno 500 bosanaca a juniore je pratilo jos vise
tako da ne sumnjam da ce Sarajevo u Svedskoj imati izvrsnu podrsku
svaku utakmicu nasih 12-togodisnjaka pratilo je minimalno 500 bosanaca a juniore je pratilo jos vise

tako da ne sumnjam da ce Sarajevo u Svedskoj imati izvrsnu podrsku

Jahovic obeca i zabi go
)) svaka mu cast ... Cestitke za prolaz i nadam se da cete dogurati do grupne faze zajedno sa Slavijom .. Pozdrav iz Tuzle

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Crveni_1922
Pridruzujem se ćestitkama svaka ćast naprijed Sarajevo!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Helsinborg će biti lakša utakmica od Trnave, siguran sam u to.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dobro je sto su Svedjani prosli,prvo jer se prva utakmice igra na Kosevu i tu ce da gori sve,drugi jer ce nasih i Svedskoj da bude milion dijaspora ce da radi,i trece uopste nisu neka sila jer su sve svoje prolaze ovjeravali u zadnjim sekundama,a i da nas izbace ko ih hebe mi smo Sarajevo a oni su ****...zivjeli svi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bosanac723
- Kontakt:
E bas kad budem u Bosni moci cu pratit tekmu, obavezno dolazim na AFH da vidim kako poderemo Helsingborg, a onda za Svedsku. Nek FKS predje svedjane i onda u play-offu sta bude, gledao sam da od trenutno ekipa plasirani u play-off ima dosta ekipa s kim se FKS moze lahko nosit. Cuo sam da je bio haos u gradu veceras, petarde, nema sta nije bilo. Hocu izvjestaj od ocevidaca 

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
moze se helsinborg preskociti. bice ludili i na kosevu i u svedskoj
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ma Helsingborg je smijesan ba, u prvom kolu su jedva u zadnjim minutama dobili neke armence, evo sada jedva gruzijce izbacili. Razvalit cemo ih braco.
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!

imal ko kakve snimke sa tekme
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ev i ja,kao Gracanlija koji navija za Sarajevo da cestitam Sarajevu na prolasku... I ja sam skakao od radosti....
Prolazimo ako Bog da i Helsingborg...
Takodje cestitke i Slaviji,na velikoj pobjedi.
Naprijed Sarajevo,ljubavi moja.
Prolazimo ako Bog da i Helsingborg...
Takodje cestitke i Slaviji,na velikoj pobjedi.
Naprijed Sarajevo,ljubavi moja.
Cestitke, svaka cast, malo ''srece'' je radilo ali znate kako se kaze; veliki imaju srece. Mozete vi igrati protiv Helsinborga, a mozete se nadati i prolazu dalje zbog gromoglasne podrske koju ce vam dati HZ.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nadam se da ce neko od ovih nasih "mangupa" prenositi utakmice Slavije i Sarajeva

A C A B !
Ma hoce sigurno BHT ce prenositi inace prenose samo kad malo jace ekipe doalze,nebi ni Siroki prenosili da Sturm nije bio protivnik,a Helsinorg sa Larrsonom se mora prenositi,nadam se da ce im i nasi izac u susretEmir_ZENICA je napisao/la:Nadam se da ce neko od ovih nasih "mangupa" prenositi utakmice Slavije i Sarajeva![]()

Sta se ono tamo cuje ko to tamo pjesmu pjeva to heroji idu majko navijaci Sarajeva!!! [
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da te pitam, ako dobijete ovu utakmicu ulazite li u grupnu fazu Lige uefa?miky_hz je napisao/la:Ma hoce sigurno BHT ce prenositi inace prenose samo kad malo jace ekipe doalze,nebi ni Siroki prenosili da Sturm nije bio protivnik,a Helsinorg sa Larrsonom se mora prenositi,nadam se da ce im i nasi izac u susretEmir_ZENICA je napisao/la:Nadam se da ce neko od ovih nasih "mangupa" prenositi utakmice Slavije i Sarajeva![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje ko to tamo pjesmu pjeva to heroji idu majko navijaci Sarajeva!!! [
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Haksss, JavierBosnia, Napapijri, riki46, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 33 gosta.