10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Bosnier
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Bosnier » 10 avg 2011, 23:13

kokuz je napisao/la:znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...
znaci glavnog manekena nije bilo koji ne trci ni na jednoj utakmici... sada se vidjela zelja mladih igraca za reprezentacijom a ne za parama... i kada je maneken igrao on je vukao druge igrace da manekenisu sa njim, to se desavalo i sa dzekom... pa pogledajte ljudi moji kako je sada igrao dzeko ? je li tako igrao sa misimovicem ????????

:lol:
Ma daj , sad je Misimovic kriv za sve , koliko nam je sretnih trenutaka donijo taj covjek asistencijama i golovima , pa i da spava na terenu , ja ga nebih kritikovao !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 10 avg 2011, 23:14

kokuz je napisao/la:znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...
znaci glavnog manekena nije bilo koji ne trci ni na jednoj utakmici... sada se vidjela zelja mladih igraca za reprezentacijom a ne za parama... i kada je maneken igrao on je vukao druge igrace da manekenisu sa njim, to se desavalo i sa dzekom... pa pogledajte ljudi moji kako je sada igrao dzeko ? je li tako igrao sa misimovicem ????????

i ja sam o tome razmisljao
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 10 avg 2011, 23:14

SVAKA CAST MOMCI!
G BUSSA BUSS

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 avg 2011, 23:14

Ja sam zadovoljan igrom večeras...

Da je Medunjanin 100 % fit dobili bi mi ovu tekmu, normalno ne treba zaboraviti i Pjanića...

I iskreno se nadam da se Mravac što prije negdje proda tako da ga ne moram više gledati u reprezentaciji... :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2011, 23:14

Prije da su dobro igrali jer nije bilo Pjanića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 avg 2011, 23:15

Odavno nisam vidio bolju igru nasih momaka. Utakmicu smo drzali pod kontrolom cijelo vrijeme i nismo dozvolili Grcima da naprave nista ozbiljno u napadu. Steta samo sto mi nismo imali jednog pravog kreativca na sredini da gurne loptu prema Dzeki (Dzeku :mrgreen: ).

Zahirovic pokazao da ima kvalitete za reprezentaciju i da se na njega moze ozbiljno racunati. Besicu fali jos velikih utakmica u nogama, jer ima tu nesigurnost, koju mora odbaciti. Lijepo je vidjeti da mu Spaha daje podrsku. O Stilicu ne treba trositi rijeci. Odigrao je solidno, ali nikako da u repki pokaze sve ono sto radi u Lechu. Odbrana veceras iznenadjujuce dobra, a pomalo me zacudila pocetna formacija sa 3 stopera(Spahic, Pandza, Mravac) i stalno mijenjanje pozicija Mravca i Mujdze. Zec se trudio, trcao, ali se vidi da jos nije u takmicarskoj formi i da nije bas cest u drzavnom dresu. Ostali igraci odigrali solidno, samo je nedostajao Pjanic i siguran sam da bi Grci pali.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:16

marsovac je napisao/la:nezz zasto svi zelite da Zaha bude kao RAhimic?
Zaha ce biti bolji od RAhimica :D :D :D
Neka bude kao Rahimic i dosta je :D, a ako bude bolji, sto nije lako, da se razumijemo, jos i bolje :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:16

karameldar je napisao/la:
TKC je napisao/la:Znam da nismo dosli do gola ali ovo je najbolja utakmica sto smo mi igrali davno. Ali mi imamo jos problema u defensivnu i mislim kad Papac se vrati na ljevi bek to ce progledati dobro.

------------------Dzeko
------------------Pjanic
Lulic---Medunjanin---Zahirovic---Salihovic
Papac---Mravac------Spahic-------Mujdza
-----------------Hasagic

Zahirovic(man of the match danas). On mora od sada igrati.,
salihovic igra na lijevom krilu...a zahirovic nije jos dorasto za prvih 11,ipak je miske miske :)
Miske nije bio Miske zadnju godinu dana.,
Ili igra Misimovic ili ce Pjanic igrati nemogu obadvoje biti u prvi jedanest.,,
Nemoze igrati sa dva playmakera. Salihovic je vise box-to-box player.,

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 avg 2011, 23:16

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam zadovoljan igrom večeras...

Da je Medunjanin 100 % fit dobili bi mi ovu tekmu, normalno ne treba zaboraviti i Pjanića...

I iskreno se nadam da se Mravac što prije negdje proda tako da ga ne moram više gledati u reprezentaciji... :mrgreen:
Medunjanin odigrao za 10 , sjajan tehnicar !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 avg 2011, 23:16

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam zadovoljan igrom večeras...

mravac je poslije medonje i spahe bio najbolji ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 avg 2011, 23:17

totasef je napisao/la:Lose smo odigrali skoz, valjda ce biti bolje kad se vrate neki igraci
U sta li si ti gledao??? Tekmu koju smo mi gledali nisi sigurno :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 23:18

Mislim da smo se obezbijedili na poziciji zadnjeg veznog. Zahirović je pokaz'o da zaslužuje poziv za dvomeč protiv Bjelorusije. Rahimić je dobar, al' je u godinama. Zahirović je večeras pokaz'o da ima i bolji duži pas od Rahimage, a to je ono što će nam biti potrebno u mečevima kada se budu striktno pazili naši glavni asistenti (Pjana, Miske, Medo i Salihaga).

Od Štilića sam više očekiv'o. Kako je uš'o u meč, mislio sam da će jesti do samog kraja. Im'o je nekoliko dobrih poteza, al' onaj zadnji pas ga danas nije služio. Može i mora puno bolje.

Zeca (Ermina :mrgreen: ) nisam vidio. Najneprimjetniji, a samim tim i najslabiji u našem timu. Da budem iskren, nije nešto bio ni Muslimović (mada je on igr'o manje negoli Ermin). :mrgreen:

Mravac danas bio Mravojed. :mrgreen: Odlično odradio svoj dio posla; posebno kada je iznio jednu loptu i u 2 poteza izbacio čak 3 igrača Grčke. :mrgreen:

Medo je, usudiću se i napisati, naš najvažniji vezni igrač. Svaka čast i Pjani i Misketu, al' Medo više pokazuje od njih u dresu reprezentacije. Danas je opet bio dobar, iako je povrijeđen iliti nedovoljno spreman.

Džeku je samo nedostajao gol. Večeras je bio odličan. Koliko samo dobijenih duela, borio se, trčao za loptom, pokušav'o razigravati igrače (Medu je izbacio u stopostotnu priliku), imao nekoliko udaraca sa distance. Sve u svemu, ovo je najava boljeg Džeka; onog iz Wolfsburga te prošlog kvalifikacijskog ciklusa.

Spahić odigr'o odlično, također. Koliko god da je njegova narav onakva kakva jeste, on je naš najbolji odbrambeni igrač. To je i večeras pokaz'o.

Utakmica nije bila nešto lijepa za oko, al' je najbitnije da nismo izgubili, a da smo uz to i pokazali da smo tehnički potkovaniji od Grka i da igramo dopadljivije od njih (što i nije teško :lol: ). Jbg, ovo je peti susret protiv njih i prvi naš bod u međusobnim duelima. Dakle, mogli bismo u sljedećim kvalifikacijama očekivati i pobjedu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 10 avg 2011, 23:19

Sve u svemu korektna utakmica sto se tice discipline u igri, ali realno nismo stvorili dovoljno pravih prilika obzirom da smo imali 61% loptu u svojim nogama... Daleko opet od toga da treba pretjerivati pa lupati da smo odigrali za deset i slicno, ali bilo je za prolaznu ocjenu. E sada, jedino u cemu se ne slazem s vecinom je hvaljenje Mravca. Ne vidim sta je veceras napravio da bi osigurao mjesto ispred Pandze? Boris mi izgleda mnogo hladnije, iskusnije na stoperu, Mravac je i dalje vecim dijelom izgubljen, tesko se snalazi sa Spahom, gubi se na dugim loptama, jedan na jedan je nesiguran a s loptom u nogama da ne govorim... Spasio je gol, ali u situaciji za koju je direktno bio krivac. I njemu naravno prolazna ocjena, ne bi da ispadne da ga napadam, ali daleko od toga da je "izborio" mjesto pred Bjelorusiju...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 23:20

Bosnier je napisao/la:

Ma daj , sad je Misimovic kriv za sve , koliko nam je sretnih trenutaka donijo taj covjek asistencijama i golovima , pa i da spava na terenu , ja ga nebih kritikovao !
Pa kolko je Ronaldinho donio sretnih trenutaka Barci, pa kad je igro ko **** su ga kritikovali i prodali. Sta ako je covjek zabio nekoliko golova, nabio nekoliko asistencija, odigro par dobrih utakmica, da ima zagarantovano mjesto u repki cjelu karieru?? nemoj biti smjesan
Ja bih ga odavno stavio na klupu...

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:21

Monolog je napisao/la:Mislim da smo se obezbijedili na poziciji zadnjeg veznog. Zahirović je pokaz'o da zaslužuje poziv za dvomeč protiv Bjelorusije. Rahimić je dobar, al' je u godinama. Zahirović je večeras pokaz'o da ima i bolji duži pas od Rahimage, a to je ono što će nam biti potrebno u mečevima kada se budu striktno pazili naši glavni asistenti (Pjana, Miske, Medo i Salihaga).

Od Štilića sam više očekiv'o. Kako je uš'o u meč, mislio sam da će jesti do samog kraja. Im'o je nekoliko dobrih poteza, al' onaj zadnji pas ga danas nije služio. Može i mora puno bolje.

Zeca (Ermina :mrgreen: ) nisam vidio. Najneprimjetniji, a samim tim i najslabiji u našem timu. Da budem iskren, nije nešto bio ni Muslimović (mada je on igr'o manje negoli Ermin). :mrgreen:

Mravac danas bio Mravojed. :mrgreen: Odlično odradio svoj dio posla; posebno kada je iznio jednu loptu i u 2 poteza izbacio čak 3 igrača Grčke. :mrgreen:

Medo je, usudiću se i napisati, naš najvažniji vezni igrač. Svaka čast i Pjani i Misketu, al' Medo više pokazuje od njih u dresu reprezentacije. Danas je opet bio dobar, iako je povrijeđen iliti nedovoljno spreman.

Džeku je samo nedostajao gol. Večeras je bio odličan. Koliko samo dobijenih duela, borio se, trčao za loptom, pokušav'o razigravati igrače (Medu je izbacio u stopostotnu priliku), imao nekoliko udaraca sa distance. Sve u svemu, ovo je najava boljeg Džeka; onog iz Wolfsburga te prošlog kvalifikacijskog ciklusa.

Spahić odigr'o odlično, također. Koliko god da je njegova narav onakva kakva jeste, on je naš najbolji odbrambeni igrač. To je i večeras pokaz'o.

Utakmica nije bila nešto lijepa za oko, al' je najbitnije da nismo izgubili, a da smo uz to i pokazali da smo tehnički potkovaniji od Grka i da igramo dopadljivije od njih (što i nije teško :lol: ). Jbg, ovo je peti susret protiv njih i prvi naš bod u međusobnim duelima. Dakle, mogli bismo u sljedećim kvalifikacijama očekivati i pobjedu.
Medo je odlican ali je si li ti ikad gledao Pjanica igrati za bosnu..?

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 avg 2011, 23:21

Fina igra nasih, mnogi su me iznenadili a najvise Mravac kojeg su nedavno svi otpisali pa cak i ja, ali veceras odlican bez greske, Zahirovic isto tako odlican prvi put ga gledam i iznenadio me pozitivno naravno, Stilic mislim da moze puno bolje ma da je bio solidan nekoliko greski, Sehic nije imao puno posla ali nepotrebno izletanje i vrlo lose ispucavanje isto kao da nema snage da nabije daleko loptu, Zec srednja zalost, Dzeko odlican izgleda da se vraca u staru formu to je isto potvrdio protiv Man.UTD puno vise trci, loptu mu je skoro nemoguce uzeti odlican, samo da jos pocne puniti mrezu :mrgreen: Besic ima jos vremena za njega mlad je 19-20 godina i on ce dosta da napreduje, Spahic standradno kapitenski odradzeno, eto da ne spominjem sve igrace!

Grci jako losi, tipicni njihov fudbal sa puno prekrsaja i bunker igra kojeg je skoro nemoguce razbiti i onda pokusaji preko kontre, mislim kada se vrate Pjanic,Rahimic,Misimovic,Ibisevic,Ibricic,Papac da cemo biti jos duplo jaci ali danas se vidjelo da nemamo sredine tj. playmakera (Pjanic,Misimovic) nema ko da daje loptu napadacima (najvise mislim na Dzeku) zato se on morao vracati po loptu, mislim da smo dosta bolji i kvalitetniji od njih a isto tako dosta brzi sto je rijetkost jer i mi igramo spor fudbal ali to nam moze biti prednost kada pocnu kvalifikacije mislim da mozemo igrati snjima bez problema, a pogotovo kada nam budu spremni ovi navedeni igraci, imamo odlicnu grupu i velike sanse :!:

Zar ovog Cartmana iko shvata ozbiljno?

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 10 avg 2011, 23:22

svi su odigrali perfektno, neki manje ali tu su svi...
zec vise los nego solidan no dobro...
stilic, sjajna tehnika, mora malo sa osjecajom za sut da radi, najmanje tri lopte su otisle do korner zastavice(iz ubacaja), ipak one glasine o skautima vjerovatno malo pritiska kod njeg...
dzeko fantasticno...
zahirovic extra, iznenadio me totalno momak...
i jos kod golmana malo ispucavanje se mora popraviti...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 avg 2011, 23:23

guber90 je napisao/la:Ala me Mravac pozitivno iznenadi :mrgreen: , ja bi ga vala umjesto Pandze narednu, pa kud puklo da puklo, momak je jedno dva puta brzi od Pandze, a ono kada je stigao onog grka, nisam mogao da vjerujem, za svoju visinu jako brz :D.
Susic je to X puta naglasio i zato je i igrao u par navrata tog desnog beka. Sule je rekao za njega da je jedan od najbrzih igraca nase repke Jedino sto je ovako malo dizelas na startu, ali kad se upali turbina, jede benzince ko malu djecu :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 avg 2011, 23:23

johnnyHZ je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:brat bratu prvfo kritika, za stilica za kojeg sam mislio da ce nesto pokazati , medjutim, nista, dosta losih pasova i katastrofalnih centarsuteva, istina dosta je borben i vracao se ali .....

inace sjajna utakmica gdje smo bili mnogo bolji,nedostajao je taj pogodak, ali fali nam dobar dio ekipe, i mislim da je ovo bila odlicna prilika za razne kombinacije
ono sto me odusevilo je Edin koji je trcao vise nego cijela ekipa, a niko mu lopte ne moze uzeti, steta sto nije bilo misketa da ga pogodi kojom al ima vremena do bjelorusa :)
ma torlaka smo trebali brat bratu imo bi ocjenu 8.0 uz 2 asistencije i jedan gol glavom spahu bi zajebo poslali bi ga u sarajevo a torlaka u sevilju -.-
ne kaki, navedi mi jedan potez stilica molim te, ako navijate za seljeznicar to je vas problem, ja ne gledam igraca po KLUBU nego po igri, ajde eto JEDAN potez mi navedi, jedan dobar pas? centarsut iz igree?
sine vozo je grke koliko je prodora imao? solidan je dečko bio s obzirom da mu je prva utakmica? koja druga? nije se ni uigro s ovim igracima ;)

btw Pandza treba ostat prvi izbor :) da se ne bi desilo razocarenje kad nam to najmanje treba

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:25

_dreamer_ je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Ala me Mravac pozitivno iznenadi :mrgreen: , ja bi ga vala umjesto Pandze narednu, pa kud puklo da puklo, momak je jedno dva puta brzi od Pandze, a ono kada je stigao onog grka, nisam mogao da vjerujem, za svoju visinu jako brz :D.
Susic je to X puta naglasio i zato je i igrao u par navrata tog desnog beka. Sule je rekao za njega da je jedan od najbrzih igraca nase repke Jedino sto je ovako malo dizelas na startu, ali kad se upali turbina, jede benzince ko malu djecu :D
Ja mislim da njega Susic "tovi" sa necim :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.