Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
kakav je stila ?
fino izgledaBoskvalitet je napisao/la:kakav je stila ?

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Realno prije bi dao Stilu da igra neg Misketa. Pogotov sad kad je setac Miske nabio nekoliko kila, izvan forme je, ne igra nikako u Rusiji, za razliku od Stilica koji igra odlicno u Lechu, iako se nije bas snasao u repki al ipak mu je to prva utakmica...
Realno i objektivno po onome sto je pokazao za 60 minuta on nema mjesta u prvih 11 a vjerovatno ni na klupi kad su svi zdravi i spremni. On mora svoju igru podici na jedan visi nivo ako misli igrat u kvalifikacijama.
Prokockao je sansu. Dobar je tehnicar ali su mu ubacaji katastrofa. On nikada nece biti ni blizu Misimovica i Pjanica.
Nisam rekao da bi ga dao u prvih 11. Nego bi njega dao prije igrat neg Misketa. Jer kad pogledas od Portugala Miske se vuce ko magla po terenu, za razliku od njega Stila bi barem malo potrco. Al et nadajmo se da dodje u kakvu ligu 5, pa da netko izbrusi diamanta Stilica.badboy je napisao/la:Realno i objektivno po onome sto je pokazao za 60 minuta on nema mjesta u prvih 11 a vjerovatno ni na klupi kad su svi zdravi i spremni. On mora svoju igru podici na jedan visi nivo ako misli igrat u kvalifikacijama.
sta je pokazo,centarsut 0, nije napadacima napravio gol sanse i odma ti je sve jasno,a pogledaj misketa podvali loptu da je ne moguce masitProfesor je napisao/la:Realno prije bi dao Stilu da igra neg Misketa. Pogotov sad kad je setac Miske nabio nekoliko kila, izvan forme je, ne igra nikako u Rusiji, za razliku od Stilica koji igra odlicno u Lechu, iako se nije bas snasao u repki al ipak mu je to prva utakmica...
E nek su Zec i Muslimović pokazali extra klasu u PM
...haos su odigrali

Hajde samo blatite Štilića, u tome ste majstori.

upravu si Zec najlošiji vecerasMandrak je napisao/la:E nek su Zec i Muslimović pokazali extra klasu u PM...haos su odigrali
![]()
realno Pjanic je daleko ispred njega!!!
- neko treći
- Kontakt:
Štilić večeras odličan. 

Pa covjeku prva utakmica. Nisi mogao ocekivati da ce odigrati na svom nivou. Aj pokazi mi tekmu u ovim kvalifikacijama gdje je Miske odigro na svom nivou?space je napisao/la:sta je pokazo,centarsut 0, nije napadacima napravio gol sanse i odma ti je sve jasno,a pogledaj misketa podvali loptu da je ne moguce masitProfesor je napisao/la:Realno prije bi dao Stilu da igra neg Misketa. Pogotov sad kad je setac Miske nabio nekoliko kila, izvan forme je, ne igra nikako u Rusiji, za razliku od Stilica koji igra odlicno u Lechu, iako se nije bas snasao u repki al ipak mu je to prva utakmica...
ako je ovo DOLICNO onda daleko mu kuca od repke bila.... ima momak znanje, fali mu samo to da igra u ligi petice (njemacka) , al veceras apsolutno nista nije pokazao, uz to, ne mozete porediti muslimovica zeca,sa stilicem koji je VEZNJAK a ova dvojica NAPADACI, dakle stilic -centarsuteva O, zadnjih pasova O ..... slab ucinak dessetke jedne reprezentacijeneko treći je napisao/la:Štilić večeras odličan.

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa slab ucinak i Zeca i Muslimovića - napadaca jedne nacionalne selekcije (mada to niko ne primjetijohnnyHZ je napisao/la:ako je ovo DOLICNO onda daleko mu kuca od repke bila.... ima momak znanje, fali mu samo to da igra u ligi petice (njemacka) , al veceras apsolutno nista nije pokazao, uz to, ne mozete porediti muslimovica zeca,sa stilicem koji je VEZNJAK a ova dvojica NAPADACI, dakle stilic -centarsuteva O, zadnjih pasova O ..... slab ucinak dessetke jedne reprezentacijeneko treći je napisao/la:Štilić večeras odličan.

- Megamon
- Kontakt:
Sta je Stilic veceras uradio?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
NistaMegamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?

- neko treći
- Kontakt:
Pa kad krećeš od toga,šta je iko večeras uradio ?Megamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?

igro krilo, kad ste se vec nalozili da pljujete, momak nije igro svoju poziciju i na krilu je izborio par kornera i to je sveMegamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Megamon
- Kontakt:
Dzeko,Medunjanin,Zahirovic.neko treći je napisao/la:Pa kad krećeš od toga,šta je iko večeras uradio ?Megamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?
Malo losiji bili Zec,Muslimovic,Stilic,Lulic.Realno
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
A šta je iko veceras uradio, osim Džeke i Spahića donekle?Megamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?
Šta je uradio Lulić, Mudjža, Pandža,Zec,Medunjanin,Salihović itd...šta su ti nabrojani uradili toliko dobrog veceras da je jedino Štilić veceras bio katastrofalan po vašem "strucnom mišljenju"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.