reptile je napisao/la:Opet aplauz za Mravca.
ovo Mravac namjerno, samo radi onih sto ga ne vole.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
reptile je napisao/la:Opet aplauz za Mravca.
Igra momak iz inata. Mora da cita ovaj forum.scorpy je napisao/la:reptile je napisao/la:Opet aplauz za Mravca.
Mislim da svaki igrac ima i dobre i lose dane. Al kritika na racun Mravca je vise postala smjesna. Mujdza je napravio par kardinalni greski pa niko nista ne kaze al haj.. opet kazem, svako ima svoj dan. Mravac mozda nije za prvih 11 al ima svoje mjesto.Dylan Dog je napisao/la:Ja sam davno napisao da je Mravac dobar jedino kada mi napadamo i dominiramo,a cim dodje gostovanje gdje nas ljudi pritisnu odma prpa.
Pa zar nisi cuo da mu je to hobireptile je napisao/la:Igra momak iz inata. Mora da cita ovaj forum.scorpy je napisao/la:reptile je napisao/la:Opet aplauz za Mravca.
Do sad je bubnuo jedno 5 gresaka.. kaze da je ovo Sehicu osmi nastup, a da je Salihovic dao 4 gola za BiH. Smjesno stvarno.. odakle vadi ovu statistiku?Profesor je napisao/la:ovom covjeku veceras bas i nemozemo da vjerujemo.. hahahahahha ja komentatora majko moja![]()
Profesor je napisao/la:ovom covjeku veceras bas i nemozemo da vjerujemo.. hahahahahha ja komentatora majko moja![]()
Šta je tu pogriješio?Megamon je napisao/la:Kreten,padezi i gramatika mu nisu jaca strana.Jos kad je rek'o Dzekov City
Zar nije valjda Dzekin CityVirtu4l je napisao/la:Šta je tu pogriješio?Megamon je napisao/la:Kreten,padezi i gramatika mu nisu jaca strana.Jos kad je rek'o Dzekov City
Hahah et covjek se zanio malo. Al me je i nasmijo nekoliko puta. npr. kone se nikad nije upisou u strelce a neče valjda ni večerasreptile je napisao/la:Do sad je bubnuo jedno 5 gresaka.. kaze da je ovo Sehicu osmi nastup, a da je Salihovic dao 4 gola za BiH. Smjesno stvarno.. odakle vadi ovu statistiku?Profesor je napisao/la:ovom covjeku veceras bas i nemozemo da vjerujemo.. hahahahahha ja komentatora majko moja![]()
Pesimista! TisuH.I.M je napisao/la:E u ovom periodu grci daju golove
Ne. O tome smo davno raspraviili.Megamon je napisao/la:Zar nije valjda Dzekin CityVirtu4l je napisao/la:Šta je tu pogriješio?Megamon je napisao/la:Kreten,padezi i gramatika mu nisu jaca strana.Jos kad je rek'o Dzekov City
Haha cuj, pa naravno da je Dzekin city.Virtu4l je napisao/la:Ne. O tome smo davno raspraviili.Megamon je napisao/la:Zar nije valjda Dzekin CityVirtu4l je napisao/la:
Šta je tu pogriješio?
Sigurno, kada dolaziš sa prostora Sarajevskog kantona...Profesor je napisao/la:Haha cuj, pa naravno da je Dzekin city.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.