_dreamer_ je napisao/la:Kratki rezime:
Grci su kesa. Sve i da primimo pet golova u drugom poluvremenu, oni su kesa od ekipe. Opasni su jedino iz dugih lopti i kada nas tim stoji jako visoko sa stoperima, a i to ne znaju kako treba da iskoriste. Loptu ne znaju drzati na zemlji, ne znaju uvezati 5-6 pasova. Mislim, pa nama fali 4-5 igraca i opet smo ih pojeli na sredini terena... Blago se Hrvatima sto su s njima u grupi, a ako odrze ovu formu, onda mogu komotno reci da smo dobili najlaksi tim iz prvog sesira...
Sto se tice nas, igramo dobro s obzirom na okolnosti. Dzeko je klasa za sebe, odigrao je skoro pa savrseno poluvrijeme, nisam ga dugo gledao ovakog. Mislim da nije nikada imao bolje pripreme, puca od snage i volje. Ostali su isto tako uglavnom dobri, mislim da nema nikoga za koga se moze reci da je podbacio. Mozda malo Zec, no dobro, bio je solidan, puno trci i ganja, to je dobro. Zahirovic je dobitak, mislim da cemo ga veoma brzo gledati u startnih 11. Kladim se da ce ga Susic posebno izdvojiti poslije utakmice...
U drugom pol ce sigurno pasti tempo, uci ce jos par igraca i ne bi me iznenadilo i da primimo gol. No ja sam zadovoljan, ova provjera je dobra samim time sto smo dobili novog zadnjeg veznog koji nam je tako potreban... I ohanite vise od Mravca, da je imao uzasnih partija, jeste, no veceras je solidan i nema mu se sta zamjeriti, posebno kad vidis gdje je sve na terenu...
Sasvim solidan resume!