Nek prodje laksi protivnik sarajevuYNWA je napisao/la:u 90 minuti dali golEdo_Majka je napisao/la:Helsingborg 1:2
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- reds_forever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pitari Čestitam vam... Doći ću opet na Koševo podržat komšije, sretno u nastavku
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ko god proso dobro doso hahahaha.Samo za nasu ljubav najvecu.
samo nam ovaj zrinjski kvari koeficijent.... mi popravimo oni pokvare...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Sarajevu na prolazu dalje. Dokazali su da mogu nešto napraviti u Europi. Sada najvejoravtije protiv Helsinborga rezultat neće biti važan samo da napunite Koševo, SRETNO I JOŠ JEDNOM ČESTITKE.
Zna li neko koliko ste para uzeli što ste prošli dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svaka cast momci,veceras ste pokazali da znate i mozete,jos jednom svaka cast
Bayern do groba
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ma helsinborg je los pravo,u 90-toj zabili gol za produzetke,akoBogda prolazimo i njih
,a mislim da ce klub obiti 90 000 eura za prolaz

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:Ma helsinborg je los pravo,u 90-toj zabili gol za produzetke,akoBogda prolazimo i njih,a mislim da ce klub obiti 90 000 eura za prolaz
![]()
![]()
to im je već treći put da zabiju pogodak u 90 minuti, prvi put u ligi (ja mislim) pa onda dva puta protiv zestafonija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ja bi volio da baš u klubu završe te pare. No, iskustvo mi govori drugačije.a mislim da ce klub obiti 90 000 eura za prolaz
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
prvo, cestitke sarajevu na prolazu
drzava austrija ima koeficijent koji joj omogucuje da posalje jednog predstavnika u druo pretkolo lp, 2 predstavnika u drugo pretkolo eurolige, i jednog u trece predkolo eurolige. ali ja mislim da to nema veze sa nosiocima u jednome kolu. nego to zavijesi koji koeficijent ima svaki klub pojedinacno. evo osvajac kupa becka austria je nositelj u trecem pretkolu eurolige posto je prije 5 godina stigla do 1/4-finala kupa uefe, ja mislim da bi cak i u sljedecem kolu bili nosioci, ali kad bi sturm osvojio kup i igrao u trecem pretkolu oni nebi bili nosioci posto nemaju nekih evropskih rezultata u zadnjih 5 godina.
nadam se da je razumljivo
zar nije tako, da se te pobjede i remije racunaju na drzavni koeficijent. a nositelji se odlucuju prema rezultatima samo tog jednog kluba. neznam kako da objasnim pa cu pokusati primjerom:maistor_mo je napisao/la:Čestitke na prolasku. Sada idete u Gruziju- sa njima se također može igrati- bit će teško ali ne i nemoguće. Igrajte za koeficijent, pa dogodine budemo nositelji(ZRINJSKI MOSTAR)
drzava austrija ima koeficijent koji joj omogucuje da posalje jednog predstavnika u druo pretkolo lp, 2 predstavnika u drugo pretkolo eurolige, i jednog u trece predkolo eurolige. ali ja mislim da to nema veze sa nosiocima u jednome kolu. nego to zavijesi koji koeficijent ima svaki klub pojedinacno. evo osvajac kupa becka austria je nositelj u trecem pretkolu eurolige posto je prije 5 godina stigla do 1/4-finala kupa uefe, ja mislim da bi cak i u sljedecem kolu bili nosioci, ali kad bi sturm osvojio kup i igrao u trecem pretkolu oni nebi bili nosioci posto nemaju nekih evropskih rezultata u zadnjih 5 godina.
nadam se da je razumljivo
90 000 eura.el-fighter je napisao/la:Čestitke Sarajevu na prolazu dalje. Dokazali su da mogu nešto napraviti u Europi. Sada najvejoravtije protiv Helsinborga rezultat neće biti važan samo da napunite Koševo, SRETNO I JOŠ JEDNOM ČESTITKE.
Ma i Helsingborg je skroz neuvjerljiv ove sezone jedva su izbacili i Miku...Barem ce vise raje biti na Kosevu...Evo ja prvi... 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
fuj fuj helsinborg prošao koje su nafake mater im ****
ali ima još da se igra valjda će zestafoni iznenaditi
p.s. evo ovdje možete pratiti tekmu: http://www.justin.tv/channeljio_2/popout
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Sad da ga ovi hoce zabit.Mirza_Hordas je napisao/la:fuj fuj helsinborg prošao koje su nafake mater im ****![]()
ali ima još da se igra valjda će zestafoni iznenaditi
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Na stadionu u helsinborgu nem 1000 gledaoca,a akoBogda kad bude nse Sarajevo gostovalo bice najmanje 10 000,znamo koliko nasih ljudi ima u svetskoj i zemljama koje je okruzuju 
To vi lafo za Gruzijce navijate. Nemoj da požalite 
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
amel korman
- Kontakt:
ako bi helsinborg prosao ko bi bio domacin u prvoj tekmi
Cestitke Sarajevu na prolazu
Isto mislim da je bolje udariti na Svedjane, bice nas i tamo dosta, sem toga atraktivniji protivnik a nije neki bauk.
Isto mislim da je bolje udariti na Svedjane, bice nas i tamo dosta, sem toga atraktivniji protivnik a nije neki bauk.
Vom Jäger zum Gejagten
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Prva se igra na kosevu u cetvrtak aBdamel korman je napisao/la:ako bi helsinborg prosao ko bi bio domacin u prvoj tekmi