10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
nije mi jasan susic!
Ma igraju svoj antifudbal... čekaju kontru, grešku, poklon...nick je napisao/la:ovi grci su toliko isprepadani ko da igraju protiv barselone
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
daj imal kakav link da nekoci mol
Imali su vec,sudija nas spasio.Virtu4l je napisao/la:Ma igraju svoj antifudbal... čekaju kontru, grešku, poklon...nick je napisao/la:ovi grci su toliko isprepadani ko da igraju protiv barselone
Pridruzi se klubu.anti_zli je napisao/la:nije mi jasan susic!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Valjda zna sta radi... Ali ponekad imam dojam da bolje poznajem nase igrace nego on.......... Jest da je Boki ponekad smotan, ali Mravac je a ma bas uvijek smotan!anti_zli je napisao/la:nije mi jasan susic!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Biće krvi u kvalifikacijama...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JuveSissoko
- Kontakt:
jesu ovi Grci prljavi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
izbacuju lopte u aut, gube se, ne kontam...Virtu4l je napisao/la:Ma igraju svoj antifudbal... čekaju kontru, grešku, poklon...nick je napisao/la:ovi grci su toliko isprepadani ko da igraju protiv barselone
Dzeko protrco
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
tako je slabi pravo,nick je napisao/la:izbacuju lopte u aut, gube se, ne kontam...Virtu4l je napisao/la:Ma igraju svoj antifudbal... čekaju kontru, grešku, poklon...nick je napisao/la:ovi grci su toliko isprepadani ko da igraju protiv barselone
Dzeko protrco
uglavnom Dzeko i Medunjanin najbolji...
Zna li neko broj suteva na gol i posjed lopte ?
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 10 avg 2011, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jel ovo Karagunis prica sa Dzekom dok izlaze sa terena a Suko govori "ovo je dobro,Lulic i Karagunis,ipak je to sport" 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- JuveSissoko
- Kontakt:
cekamo to dugonick je napisao/la:izbacuju lopte u aut, gube se, ne kontam...Virtu4l je napisao/la:Ma igraju svoj antifudbal... čekaju kontru, grešku, poklon...nick je napisao/la:ovi grci su toliko isprepadani ko da igraju protiv barselone
Dzeko protrco

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
E vi koji kritukujete Mravca, sta val fali u ovoj tekmi? Objektivno kazem momak trenutno dobro igra. Izgleda da ste navikli samo da kenjate na cojka iz tekme u tekmu.
Pandza je napravio par gresaka, Mravac nije. Kraj price!
Pandza je napravio par gresaka, Mravac nije. Kraj price!
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 10 avg 2011, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
U Grcke novi trener, ista taktika, ista bagra. Bravo Lulicu sto se nije povukao protiv onog cigana.
Utakmica dosadna do bola. Nijedan udarac u okvir gola koliko se sjecam. I sudija previse sjecka.
Utakmica dosadna do bola. Nijedan udarac u okvir gola koliko se sjecam. I sudija previse sjecka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
grci igraju onako kako su i navikli..brane se i cekaju neki nas poklon..koji su dobili odma na pocetku samo nas je sudija spasio..
sve u svemu ne igramo lose samo treba taj gol uvaljati jer ce gcka zabiti neki nafaka gol...
i jos..
zahirovic...kako momak igra..svaka mu cast..samo da hoce ovako nastaviti..
sve u svemu ne igramo lose samo treba taj gol uvaljati jer ce gcka zabiti neki nafaka gol...
i jos..
zahirovic...kako momak igra..svaka mu cast..samo da hoce ovako nastaviti..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mravac levat, od Zahirovica ce biti nesta, nije los. Najvece iznenadjenje Dzeko koji vjerovali ili ne TRCI! 

- storm_raider
- Kontakt:
Bravo momci, grizu svaki pedalj teretana. Ne pamtim kada sam vidio Dzeku rastrcanijeg.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zna li neko broj suteva na gol i posjed lopte ?
Medunjanin , Dzeko i Zahirovic
RESPECT
Medunjanin , Dzeko i Zahirovic
RESPECT
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 10 avg 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
sta nam je bio starting lineup..?,
Sa nasim komentatorima brate to me nebi ni malo zacudiloDylan Dog je napisao/la:Jel ovo Karagunis prica sa Dzekom dok izlaze sa terena a Suko govori "ovo je dobro,Lulic i Karagunis,ipak je to sport"

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zahirovic otkrovenje ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.