10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
http://bh-dijamant.com/portal/index.php ... 2&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
5000hamo_pipa je napisao/la:Kol'ko ima raje na tribinama?
- Megamon
- Kontakt:
Zahirovic razbijac,lopta moze proci al' igrac ne.Bit ce od njega nesto.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Najbolje poluvrijeme Dzeke u repki od kada ga ja gledam... fenomenalan je, kao Teletovic naspram makedonaca...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Džeko preskače Grke...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se, dodao bih onu utakmicu u Belgiji._dreamer_ je napisao/la:Najbolje poluvrijeme Dzeke u repki od kada ga ja gledam... fenomenalan je, kao Teletovic naspram makedonaca...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
jest zajeban ovaj samaras
- Megamon
- Kontakt:
Spaha zdapi ako ne razvali Samarasa 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zna kapiten kad se treba povući... nije mu ovo Marin...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Zna kapiten kad se treba povući... nije mu ovo Marin...
Koliko se sjecam, Marin je spominjao mamu Spahicu. Samaras, cisto sumnjam. Ipak to nije isto ...
Kako ga Lulic zaskoci

Pa da, psovke u Grčkoj su mnogo sofisticiranijesamson je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Zna kapiten kad se treba povući... nije mu ovo Marin...
Koliko se sjecam, Marin je spominjao mamu Spahicu. Samaras, cisto sumnjam. Ipak to nije isto ...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
imal bolji link
E moj Susicu,izbacujes Pandzu a ostavljas Mravojeda,sta li ti samo vidi u njemu da mi je znati..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mali Zahirovic odlican, kao da je tu godinama. Grci poganiji od Talijana. Fali nam play, neko ko ce povuci loptu i dati kakav pas... Dobro je sto je stila usao
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I ja se pitam, tacno nikad to necu skontat, lik je za nase premijer lige dobar samoDylan Dog je napisao/la:E moj Susicu,izbacujes Pandzu a ostavljas Mravojeda,sta li ti samo vidi u njemu da mi je znati..

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ovi grci su toliko isprepadani ko da igraju protiv barselone 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.