Neko ima Del Bosquea neko sudije.xaviesta je napisao/la:Hemuli namjerno zvao sto vise igraca Barce pred susret sa Mandrilom, trebali su se i Iniesta, Pique,Bus i Pedro "povrijediti"
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Neko je imao i Del Bosquea i sudije.Nail for Real je napisao/la: Neko ima Del Bosquea neko sudije.
Don't hate what you don't understand.
-
- Kontakt:
To su oni odavno zaboravili , a naravno da im sad smeta jer se nije nastavilo po njihovom.xaviesta je napisao/la:Neko je imao i Del Bosquea i sudije.Nail for Real je napisao/la: Neko ima Del Bosquea neko sudije.
- Air Commodore
- Kontakt:
Zlatni momci
ala i Thiago se ubacio

I Frankaxaviesta je napisao/la:Neko je imao i Del Bosquea i sudije.Nail for Real je napisao/la: Neko ima Del Bosquea neko sudije.

Vidis, ja ne bih isao tako daleko, ali ako ti kazes...L_blancos je napisao/la: I Franka
Don't hate what you don't understand.
Teško da će koja generacija uspjeti da nadmaši ovu .Air Commodore je napisao/la:Zlatni momciala i Thiago se ubacio
![]()
To je skoro nemoguće

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Spanija igra nogomet na 80-postotnoj razini Zidaneove Francuske, jer vise ne mogu. Da imaju buducnost, imaju, ali vremena se mijenjaju pa bolji sigurno biti ne mogu, jer doci ce vrijeme kada ce se naci lijek za njihovu igru.
- Air Commodore
- Kontakt:
Thiagov debi 130 km od mjesta gdje je rodjen..Thiago debutará a 130 km de donde nació
Samo neka traje sto duzeKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Spanija igra nogomet na 80-postotnoj razini Zidaneove Francuske, jer vise ne mogu. Da imaju buducnost, imaju, ali vremena se mijenjaju pa bolji sigurno biti ne mogu, jer doci ce vrijeme kada ce se naci lijek za njihovu igru.

Zadnju prijateljsku odigrali su na Martinez Valeru u Elcheu ,bilo 1-0 za furiju, Villa tada probio volejom Bufona .
Edit: nasao sam gol ,obavezno pogledati !!
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
juznjak> je napisao/la:Samo neka traje sto duzeKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Spanija igra nogomet na 80-postotnoj razini Zidaneove Francuske, jer vise ne mogu. Da imaju buducnost, imaju, ali vremena se mijenjaju pa bolji sigurno biti ne mogu, jer doci ce vrijeme kada ce se naci lijek za njihovu igru.veceras El Classico na reprezentativnom nivou .
![]()
Zadnju prijateljsku odigrali su na Martinez Valeru u Elcheu ,bilo 1-0 za furiju, Villa tada probio volejom Bufona .
Edit: nasao sam gol ,obavezno pogledati !!
[youtube][/youtube]

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako si doš'o do ovog?KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Spanija igra nogomet na 80-postotnoj razini Zidaneove Francuske, jer vise ne mogu. Da imaju buducnost, imaju, ali vremena se mijenjaju pa bolji sigurno biti ne mogu, jer doci ce vrijeme kada ce se naci lijek za njihovu igru.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pocetna za veceras, tim sastavljen iz tri kluba, jos samo da Javi igra umjesto Biskvita, bilo bi taman

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Zbog toga sam rekao Zidaneova. Ona u Koreji i Japanu nije Zidaneova jer on na tom takmicenju nije nastupio, odnosno jes u jednoj jedinoj utakmici i to je natjeran da igra (imao je tezu povredu). Ti trpas rijeci kakva je ta Francuska sad i kakva ce biti i kakva je bez Zidanea, ja pricam kakva je sa njim, pa i budala zna da sam mislio na 98 2000
Uostalom, lako je danas pokoriti svijet kad su sve reprezentacije jadne. Englesku ce nabiti ko stigne, Francuska nije nogometna sila vise, Argentina jadna da ne moze biti jadnija, Brazil sta reci o tim mukama?
Nogomet se ne igra danas, nogomet se igrao prije 10 godina.
Uostalom, lako je danas pokoriti svijet kad su sve reprezentacije jadne. Englesku ce nabiti ko stigne, Francuska nije nogometna sila vise, Argentina jadna da ne moze biti jadnija, Brazil sta reci o tim mukama?
Nogomet se ne igra danas, nogomet se igrao prije 10 godina.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja, ona Francuska je najbolja reprezentacija otkako postoji reprezentativni fudbal.
Rame uz rame je sa Peleovim Brazilom, je li? Jer, ako je Španija tek na 80% snage tadašnje Francuske, onda je ta Francuska najbolja ikada. A svi znamo da to nije slučaj. Il' možda ne znamo?
Nego, da l' je to tadašnja Engleska bila neka velesila? Naravno da nije. Da l' je tadašnja Španija bila sila? Nije. Španija je slovila za gubitničku reprezentaciju, to i sam znaš. Brazil je tada bio nenadyebivo jak, možemo tu staviti i Njemačku, te Italiju. No Holandija je sada mnogo bolja. Dakle, "izgubio" si Brazil, Francusku i Italiju, Španija i Holandija su podigle svoj nivo, Njemačka je uvijek u vrhu, a Engleska. Pa, recimo da su tamo gdje su i bili - NIGDJE!
@Portillo,
A ne buniš se što jedan panj poput Albiola ima mjesto u reprezentaciji?
Jača bi repka bila kada bi izašla sa 9+1, negoli sa 10+1, ako je jedan od njih Raul Albiol. 

Nego, da l' je to tadašnja Engleska bila neka velesila? Naravno da nije. Da l' je tadašnja Španija bila sila? Nije. Španija je slovila za gubitničku reprezentaciju, to i sam znaš. Brazil je tada bio nenadyebivo jak, možemo tu staviti i Njemačku, te Italiju. No Holandija je sada mnogo bolja. Dakle, "izgubio" si Brazil, Francusku i Italiju, Španija i Holandija su podigle svoj nivo, Njemačka je uvijek u vrhu, a Engleska. Pa, recimo da su tamo gdje su i bili - NIGDJE!
@Portillo,
A ne buniš se što jedan panj poput Albiola ima mjesto u reprezentaciji?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JuveSissoko
- Kontakt:
Spanija igra prelijepo pa to takodje daje dojam vece snage, ali Francuska je jace protivnike dobijala, recimo dva puta je dobila Brazil, jednom 98 a drugi put 2006, eh kad ta dva Brazila poredis sa ovim danasnjim ili od prosle godine, to je ko nebo i zemlja, onaj Brazil od 98 je jedan od najjacih viceprvaka ikad, da ne govorim o jacini Italije koju je 2000 Francuska dobila, meni je Zidan i njegova generacija strasan ili ti strasni, jos samo Brazil je imao jace reprezentacije,a neminovno je da ova Spanija igra najljepsi fudbal, cak ljepsi i od mnogih brazilskih repki i generacija a znamo da je Brazil uvijek stepenicu vise od ostalih, et i ja "koju pametnu" da kazem,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Predrasude moj Monoloze, u zadnjih 5. godina stavljam glavu na panj da nisi gledao ni pet njegovih utakmica, a od tih pet vjerujem u svih pet je ili dobio crveni karton ili zabio autogolMonolog je napisao/la: @Portillo,
A ne buniš se što jedan panj poput Albiola ima mjesto u reprezentaciji?Jača bi repka bila kada bi izašla sa 9+1, negoli sa 10+1, ako je jedan od njih Raul Albiol.

Sto se tice ove rasprave, mislim da ova Spanija ipak nije najjaca reprezentacija svih vremena (ako je bilo kakvih dilema oko toga, nisam sve procitao), i da je sa Zidaneovom Francuskom tu negdje. I Monoloze, vidim koristis kao argument Francusku iz 2002., kad je tako vec, trebas imati na umu da je kroz cijelu grupnu fazu Zidane bio povrijedjen, odigrao je mislim pola jedne utakmice, i to cini mi se one protiv Danske, i dan danas se sjecam Bahinih rijeci nakon jednog dobrog Zinedinovog udarca "pogledajte koliko malo je potrebno majstoru da se nastima i opali"

Once oficial:
Casillas, Iraola, Piqué, Albiol, Arbeloa; Xabi Alonso, Javi Martínez; Iniesta, Cazorla, Silva y Torres.
Realno, zabarima se crno pise
Moja prognoza: 0-3
Casillas, Iraola, Piqué, Albiol, Arbeloa; Xabi Alonso, Javi Martínez; Iniesta, Cazorla, Silva y Torres.
Realno, zabarima se crno pise

- JuveSissoko
- Kontakt:
hajd da ih malo poredim(Fra i SPA zlatne repke), jest da nije to fer tako al nako iz dosade,
Henry>David Villa
Fabregas=Pires
Zidane>Iniesta
Deschamps<Xavi
Vieria>Senna
Lizarazu>Capdevilla
Thuram>Ramos
Blanc<Puyol
Barthez<Casillas
Desaily>Pique
Leboeuf>Marchena
Djorkaef>Guiza
Petit=Silva
Makelele>Alonso et to je moje misljenje, znam da ima drugih dijametralno drugacijih, al bitno je da su obje generacije pracene kao sto sam ja ih pratio, jedino tako se moze dati realno misljenje, ne preko youtube snimaka
Henry>David Villa
Fabregas=Pires
Zidane>Iniesta
Deschamps<Xavi
Vieria>Senna
Lizarazu>Capdevilla
Thuram>Ramos
Blanc<Puyol
Barthez<Casillas
Desaily>Pique
Leboeuf>Marchena
Djorkaef>Guiza
Petit=Silva
Makelele>Alonso et to je moje misljenje, znam da ima drugih dijametralno drugacijih, al bitno je da su obje generacije pracene kao sto sam ja ih pratio, jedino tako se moze dati realno misljenje, ne preko youtube snimaka

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ma kakva tadasnja francuska, ta ekipa jeste uzela trofeje, al nije bila nista posebno dominantna, jedva su prosli paragvaj golom u 100 i nekoj minuti, pa su talijane prosli na penale, pa jedva i hrvate, jedino su u finalu rasuli brazil i to pod vrlo cudnim okolnostima, koje su do danas ostale misterija, superiorni ronaldo odjednom iz cista mira na dan finala zavrsi u bolnici, skoro u komi itd. puno bolji i dominantniji fudbal igrali su brazilci i holandjaniJuveSissoko je napisao/la:hajd da ih malo poredim(Fra i SPA zlatne repke), jest da nije to fer tako al nako iz dosade,
Henry>David Villa
Fabregas=Pires
Zidane>Iniesta
Deschamps<Xavi
Vieria>Senna
Lizarazu>Capdevilla
Thuram>Ramos
Blanc<Puyol
Barthez<Casillas
Desaily>Pique
Leboeuf>Marchena
Djorkaef>Guiza
Petit=Silva
nije ni spanija toliko dominantno osvojila zadnje prvenstvo, al opet puno je to bilo uvjerljivije nego francuska, dominantni su bili jedino brazilci u koreji i japanu, i nijemci u italiji 90. godine, ako gledamo ovaj neki noviji period
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.