Ostrakovic-Stokic,Merzic,Kazazic,Ivetic-Demic,Kodro,Zolj-Okic,Durakovic,Spahic

Zaim je igrao možda najvažniju poziciju u ekipi.Trebat će dosta da ga neko dostojno zamjeni nažalost.vm22 je napisao/la:ipak jako ce nam falit zaimovic u veznom redu
za mene je hasanovic odavno pokazao kvalitet. Prosle sezone 4 gola u 5 utakmica dok je kod nas igrokroos je napisao/la:kako imam dobar predosjecaj da cemo demolirati slaviju
i to hasanovic ce da odigra za 10da pokaze da je kvalitet
rodjeni : slavija 4 : 0
mahh znam, samo bio je kritikovan sad, jer je lose odigrao protiv celika... naravno i ja se slazem bio je kritican zadnju tekmu, kao i vecina, alii eldar u nastavku ima da proradi .....vm22 je napisao/la:za mene je hasanovic odavno pokazao kvalitet. Prosle sezone 4 gola u 5 utakmica dok je kod nas igrokroos je napisao/la:kako imam dobar predosjecaj da cemo demolirati slaviju
i to hasanovic ce da odigra za 10da pokaze da je kvalitet
rodjeni : slavija 4 : 0
Eldar Hasanovic majstorAlemC85 je napisao/la:E sad je pitanje ko može zaima da zamjeni, mali Zolj ili neko drugi...
shaman7 je napisao/la:Kako prodjose omladinci u Lukavici (Sarajevu), daj neko rezultate i strijelce
Ispali su u osmini ja mislim, nije to loš rezultatAlemC85 je napisao/la:kako su naša djeca prošla u Norveškoj, pošto niko ništa ne piše ili sam možda propustio nešto?
U kakvim uslovima treniraju, to je ekstra rezultat, najvažnije je što su stekli iskustvo, valjda će uskoro biti završen pomoćni teren, pa će moći normalno trenirati.Ra`81 je napisao/la:Ispali su u osmini ja mislim, nije to loš rezultatAlemC85 je napisao/la:kako su naša djeca prošla u Norveškoj, pošto niko ništa ne piše ili sam možda propustio nešto?