Romariooo je napisao/la:monoloze, pusti effe-ta, to je lik s narcisoidnom pricom, koji prica kako sve zna, govori o nekakvoj snazi svojih argumenata, a vecinom je to samo suplja prica, koji nekome koga ne poznaje govori da je balavac, i to samo ako mu se kaze da bayern nece dovesti aguera, ili da matias sammer nije medju 10 najboljih igraca svih vremena, i tako neke banalne stvari na osnovu kojih se nas nabrijani effe odmah uvrijedi jer ima neku svoju logiku da mi kad kazemo nesto objektivno o bayernu u stvari vrijedjamo bayern itd, takav je lik jednostavno
a sto se tice poredjenja sa ratnim zlocincima, ni to nije skonto, ne konta valjda decko da ga nisam poredio sa seseljom zbog zlocina, nego zbog narcisoidno-prepotentne price koja usput nema nikakve veze s realnoscu, i fino sam i rekao "tvoja prica podsjeca na seseljevu", dakle jasno glasno, i sad on trazi banovanje heh, a prije toga milion puta je vrijedjao i sl, al ajd, mora i takvih biti
ti još jednom napravi takvo poređenje i ja ne moram tražit tvoje banovanje nego ću samo se poslužit pravnim sredstvima
i ne ponavljaj ko papagaj aguera kad nikad bayernova uprava nije pokazala zainteresovanost za tog igrača
ti si za sammera rekao kako nije bio svjetska klasa a ne da nije bio među 10 najboljih igrača, kada se vidio da si tu proletio počeo si s ovom drugom varijantom priče

čim ovoliko pričaš o navodnom bayernovom interesu za aguerom vidi se koliko relevantne stranice čitaš...vjerovatno samo one na našem jeziku i nama srodnim jezicima
a ne možeš ti mene uvrijedit....i ne nazivaj mene dečko, jer koliko god ja tebe nedovoljno poznavao ko što ti kažeš vjeruj mi puno sam više napravio u životu od tebe...prema drugim forumašima sam korektan, a s tobom sam vidio da nema korektne priče , ti pokušavaš s niskim udarcima al na pogrešnog si se namjerio
da si i malo pametan ne bi dovodio članove foruma u vezu sa nekim čudnim likovima, da ih ne definišem dalje, jer valjda znaš pravila foruma i misliš ako se kriješ iza nicka da možeš vrijeđat.....Al ti suviše zelen i nabrijan i pogledaj samo kada si ti priznao svoju pogrešku, a petljaš se na svaku temu kao profesor fudbala...koliko čovjek može nisko pasti pokazuješ na taj način što si počeo vrijeđat...zar ljudi koji imaju argumente moraju vrijeđat?
ja ne vrijeđam, ali kad kažem da nemaš argumentacije, kad kažem da si provokator, da širiš dezinformacije(poput ovo s aguerom), da si fulio mnogo puta u prognozama (poput onda u duelu bayerna i ManU-a) onda govorim čistu istinu....O bayernu si jedino govorio pozitivno kada smo igrali protiv intera, jer je inter prije toga izbacio barcu...Vrlo često mijenjaš mišljenje, pokušavaš upakovat priču i slično, nešto kažeš pa ubrzo promijeniš i nisi sposoban za zdravu diskusiju...vrebaš priliku kad će bayern negdje kiksat da bi ti potpalio vatru i sl.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland